sonya- 23.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam, czy ma ktoś jakieś doświadczenie z roletami naokiennymi firmy Oknoplus i Oknoplast? Jestem jeszcze przed wyborem okien i zastanawiam się nad zakupem w pakiecie z roletami. Niestety nie udało mi się znaleźć żadnych opinii na temat tych firm. Będę wdzięczna za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 miałem doczynienia z roletami oknoplastu i jeśli "Majk" się nie wzioł do roboty to słabizna jak dla mnie to portos i krispol ,gdzie ja stawiam na krispol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 24.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Oknoplus ma dobre okna , dobre parametry , wzorowa jakość wykonania , nie ma problemu z serwisem - można polecić z czystym sumieniem . Oknoplast równiez nie ma się do czego przyczepić , może jedynie minimalnie gorsze parametry (węższy profil, brak termo-wzmocnienia i zimna "ciepła" ramka). Co do rolet naokiennych, to jeśli masz okna szersze niż 150cm to proponuje jednak zrezygnować z tego systemu, bo mocowanie górnego ramiaka nawet z płaskownikami w skrzynce nie jest za dobre - jak jesteś wrażliwy na mostki termiczne to tymbardziej daruj sobie rolety naokienne. Jesli mają być rolety, to proponuje rolety na/pod tynkowe. To rozwiazuje większość problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.02.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a które ty sprzedajesz:>??(chodzi o okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 24.02.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ..ja nie sprzedaje , mam u siebie w domu okna z Oknoplusa a kiedys montowałem różniste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 24.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 możecie mi powiedzieć jaki wymiar przewidzieć nad oknem na te rolety podtynkowe? Chce mieć okna 150x180 cm i jak dojdzie mi jeszcze roleta to może mi się nie zmieścić nadproże chyba, że źle rozumiem usytuowanie tych rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbe 24.02.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Co do rolet naokiennych, to jeśli masz okna szersze niż 150cm to proponuje jednak zrezygnować z tego systemu, bo mocowanie górnego ramiaka nawet z płaskownikami w skrzynce nie jest za dobre - jak jesteś wrażliwy na mostki termiczne to tymbardziej daruj sobie rolety naokienne. Jesli mają być rolety, to proponuje rolety na/pod tynkowe. To rozwiazuje większość problemów. Czy na/pod tynkowe to to samo co system integro? Im wiecej na ten temat szukam tym bardziej mi sie wszystko zaczyna mylic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 24.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Tak, to Integro zwane przez niektóre firmy Intermo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 24.02.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Inna nazwa Integro to SP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 25.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 u mnie w maju będa zakładać okna OknoPlusa z roletami od razu - jak nie zapomne to kiedyś opisze doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 25.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 u mnie w maju będa zakładać okna OknoPlusa z roletami od razu - jak nie zapomne to kiedyś opisze doświadczenia ile masz miejsca na te rolety? jakie masz okna i jaki otwór pod nadprożem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 01.03.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 proMyst, wysłałam ci wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 03.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 i jak po lekturze? pomogłam coś? u nas część decyzji podjęła się sama, życie, wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonya- 15.03.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, czy możecie polecić jakieś dobre i tanie firmy w Krakowie zajmujące się sprzedażą i montażem rolet podtynkowych zwanych integro, intermo, sp itp.? -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 proMyst, wysłałam ci wiadomość na priva ja rowniez poprosze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ika i jak sie sprawują okna i rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 03.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 moje okna - proszę rolety i okna super. jest -20st, z oknami nie ma problemów, nic się nie dzieje abolutnie. ekipa montażowa z częstochowy - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 ilka_ka, piękne okno - rozumiem, że Oknoplus - a możesz napisać, jaki to profil i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 04.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Oknoplus, okno aktiv thermo plu, kolor:orzech. http://www.oknoplus.com.pl/72/thermo-plus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts