wroobelek 23.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam , mam pytanie , chce dobudować dwie ściany do przybudówki w domu jednorodzinnym , scnany ok 4x3 m , mam zrobione fundamenty , kłopot w tym , że zalazne zostały ok 8 lat temu , czy mogę bezpiecznie stawiac ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A jaki widzisz problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroobelek 24.02.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A jaki widzisz problem ? problem w tym , że sie nieznam , czy taki fundament należy jakoś wzmocnić , czy można budować bez problemu , pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 24.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 prawdę mówiąc to nikt nie wie jaki to fundament może ktoś ma szklaną kule i popatrzy to Ci podpowie....jeśli się nie znasz, to wizja lokalna kogoś z branży budowlanej wyjaśni Ci sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.02.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 problem w tym , że sie nieznam , czy taki fundament należy jakoś wzmocnić , czy można budować bez problemu , pozdr Czy myślisz ,że ja na odległość potrafię wiarygodnie odpowiedzieć. Jeżeli fundamenty były robione z myślą pod tę przybudówkę ,tylko z jakichś powodów została przerwana budowa, to jak najbardziej się nadają. Jeżeli są płytkie to nie. Ważne jaka szerokość ławy fundamentowej. Powierzchowne drobne uszkodzenia nie przeszkadzają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts