mada27 24.02.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam,chciałabym prosić o podzielenie się namiarami jeśli ktoś ma dobre doświadczenia z jakąś ekipą, czy architektem robiącym adaptacje, lub po prostu zadowolony jest z kogoś kto mu cokolwiek robił na budowie.Nie mam jeszcze nikogo zamówionego do planowej budowy i nie za bardzo wiem jak pozyskać jakieś namiary na sprawdzone ekipy, a wiadomo człowiek chce uniknąc władowania się na mine;)Dlatego jesli ktokolwiek może mi coś polecić to będę bardzo wdzięczna - nie mam jeszcze namiarów na nikogo - nawet na geodetów, ani na zadną firme któa robi badania geotechniczne, dlatego będę naprawde wdzięczna za każdą podpowiedź Jestem z zachodniopomorskiego p.s. jeśli są jakieś wątki z namiarami to prosze o linka, bo nie dotarłam do ządnego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154218-namiary-na-dobrego-projektantakonstruktora-ekipy-itd-zachodniopomorskie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts