Sulejman 28.02.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Dziwnie jakoś ludzie wiosnę poczuli, bo nawet zwykły pomocnik chce jakieś chore pieniądze za dniówki, co powoduje, że albo zatrudnię jakichśgamoni, albo dostanę w plecy na kasie w tym roku.To tylko ja tak mam, czy już wszyscy na dzień dobry sobie nowy Vatwprowadzili? Niby bezrobocie w kraju, ale jak potrzebujesz człowieka do prostych- w gruncie rzeczy- prac, to padaka. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.02.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 ja pomocnikowi placilam 50 zl za dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 29.02.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 50 to w sam raz jescze za ile h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sulejman 29.02.2004 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 W zaszłym roku płaciłem 6 zł/ godz. i nie było problemu. Teraz chcą 8, bo roboty jest aż za dużo przez ten tiiiiiiiiiit Vat. Wszyscy podnoszą ceny,więc łopaciarze też i robi się tak, że tylko patrzeć, jak nasz kochany rządogłosi spadek bezrobocia - oczywiście dzięki ich genialnym posunięciom.Dadzą sobie podwyżkę za sukces, a w 2005 będą najszybsze żniwa ziemniaczane, bo tydzeń po posadzeniu. A ja to tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit wszystko. No, już mi lepiej. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 01.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 W zaszłym roku płaciłem 6 zł/ godz. i nie było problemu. Teraz chcą 8, bo roboty jest aż za dużo przez ten tiiiiiiiiiit Vat. Wszyscy podnoszą ceny, więc łopaciarze też i robi się tak, że tylko patrzeć, jak nasz kochany rząd ogłosi spadek bezrobocia - oczywiście dzięki ich genialnym posunięciom. Dadzą sobie podwyżkę za sukces, a w 2005 będą najszybsze żniwa ziemniaczane, bo tydzeń po posadzeniu. A ja to tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit wszystko. No, już mi lepiej. Pozdro. a kim Pan jestes ze o budowlancach mowisz ŁOPACIARZE czyzby stanowisko bylo tak wysokie ze mozna obrazac innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 50 zeta za 12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sulejman 01.03.2004 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 A od kiedy to ŁOPACIARZE jest obrażliwe ? Pomocnik na budowie to przynieś, podaj, pozamiataj, nie pij od rana, myśl, żeby się nie połamać, utnij w sam raz, namieszaj mocne, nie zniszcz sprzętu przy okazji i bądź w pobliżu, kiedy trzeba. Ot co. Obrazić to się można, słuchając narzekań na budowlańców od inwestorów, którzy sami często nie wiedzą czego chcą ( mam nadzieję, że przynajmniej forumowicze wiedzą ). I nie ma takiego stanowiska, które pozwala obrażać innych. Teraz jestem murarzyną, 5 lat temu byłem ŁOPACIARZEM. I żyję. Czego i innym życzę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 01.03.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 stawka na 2004 rok to 7.62 pln za godzine katalogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczole 05.03.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Jarpol, ta kwota to brutto czy netto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 06.03.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Jarpol, ta kwota to brutto czy netto ? Od chwili wprowadzenia w naszym kraju VAT wszystkie ceny powinno podawac sie jako netto! I tak dla osob fizycznych stawka ta wynosi 7 % Vat dla jednostek uspolecznionych 22 % VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts