weronikka1 13.04.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wniosek o zjazd do posesji złożony i o dziwo jeszcze tego samego dnia ktoś z gminy był zobaczyć jak to u nas wygląda. Byłam bardzo zaskoczona i jednocześnie bardzo się cieszę, bo może w końcu coś pójdzie sprawnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 13.04.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Niech ci nie będzie szkoda. Ten anatol jest bardzo fajnym projektem i właśnie (przez ciebie) walczę ze sobą, żeby go nie zamówić bo my zdecydowaliśmy się na indywidualny , nieco mniejszy ale ten anatol jest taki akuratny! Zwłaszcza mojemu mężowi przypadł do gustu i mnie kusi . Ja wciąż ze sobą walczę bo jednak dla mnie o parę metrów za duży (czytaj o te parę droższy w budowie:D) ale i tak będę czytać dziennik:) My na początku wybraliśmy Promyka i Anatol też wydawał nam się za duży. No ale cóż ma wszystko to co chcieliśmy mieć, a inne projekty jeżeli to miały to już w ogóle były bardzo duże. My ten dom będziemy budować bez garażu i tym go trochę pomniejszymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 15.04.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Anatol bez garażu wygląda tak:ImageShack.us Uploaded with http://img843.imageshack.us/img843/2386/unled1c.png' alt='unled1c.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]http://img843.imageshack.us/img843/2386/unled1c.png' alt='unled1c.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img]Dziś się dowiemy czy geodeci mogą już działać z mapkami do celów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 16.04.2011 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Za dwa tygodnie będą gotowe mapki do celów projektowych 6sztuk za 500zł. Otrzymaliśmy również decyzję dotyczącą wjazdu na posesję Normalnie expresowe tempo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bykonio 16.04.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 super chatka trzymam kciuki i będę śledził wasze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 16.04.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 bykonioDziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 20.04.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zmiany w projekcie nie będą duże. Jedną z takich większych zmian, a i tak mam nadzieję, że nie będzie kosztowna, to odcięcie garażu od budynku. Z tego co się dowiadywałam, to architekt musi jedynie czerwonym długopisem go wykreślić. Więc ciekawe ile za dwie kreski sobie policzy:) I do tego dochodzą dwie małe zmiany. Pierwsza to zrobienie szafy i powiększenie minimalnie kotłowni kosztem tego pomieszczenia gdzie znajduje się wc+prysznic. Druga zmiana, to pomniejszenie spiżarki, co powiększy nam lekko kuchnię i utworzy w sieni szafę. Szafa w sieni będzie miała drzwi suwane, a w niej jedynie dookoła będą wieszaki na kurtki, a na dole dookoła półeczki na buty. http://img713.imageshack.us/img713/5776/zmianyok.png' alt='zmianyok.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 23.04.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Życzę wszystkim zdrowych oraz pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 23.04.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Śliczny domek .... szkoda że go nie było jak wybierałam projekt przyłączam się do grona kibiców i życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 23.04.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Śliczny domek .... szkoda że go nie było jak wybierałam projekt przyłączam się do grona kibiców i życze powodzenia.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaWarm 23.04.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Przepiękny domek,niedługo też ruszamy z budową więc na pewno przyda się wymiana informacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 23.04.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Przepiękny domek,niedługo też ruszamy z budową więc na pewno przyda się wymiana informacji:)Dziękuję. Wymiana informacji na pewno się przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 25.04.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Na koniec tygodnia ma przyjść projekt i mają być gotowe mapki do celów projektowych. Już nie mogę się doczekać. Czas się dłuży, a tak bardzo by się chciało by szybko zleciał do rozpoczęcia budowy. Na początku maja lecę do Polski. Może uda mi się choć troszkę uporządkować działkę i może kilka jakiś krzaczków bym posadziła. Strasznie chce mi się działać!!! A tu ciągle tylko trzeba czekać. To czekanie mnie wykończy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 26.04.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 mamy projekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 gratuluję i życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 01.05.2011 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Niestety nadal czekamy na mapki do celów projektowych. Myślałam, że będę do końca tamtego tygodnia skoro geodeci mówili o niecałych dwóch tygodniach. Ale w starostwie coś przeciągają. Teraz długi weekend majowy, więc też nie liczę za bardzo na przyszły tydzień. Czekam też na maila do pani architekt, która będzie prowadziła dalsze sprawy. Muszę się z nią dogadać odnośnie kosztów oraz wszystkich spraw, które przejmie w swoje ręce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 03.05.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mapki do celów projektowych mają być po niedzieli. No cóż, więc dalej czekamy... Dostałam dziś maila do Pani architekt, która ma się zając naszą adaptacją projektu do działki. Więc od razu napisałam do niej by zadać tysiąc pytań. Także i w tej sprawie czekamy... Zamówiłam dziś płytę jak zrobić fundament i mam nadzieję, że nie wydałam kasy na marne. Także z kolejną sprawą czekamy... Czyli początki budowy są nudne gdyż ciągle tylko w głowie jest jedno słowo czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bykonio 16.05.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 WITAM. jakieś postępy w papierach macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 17.05.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 WITAM. jakieś postępy w papierach macie ?Witam. Wczoraj otrzymaliśmy mapki do celów projektowych. Także jeszcze w tym tygodniu dostarczymy je Pani architekt, która zajmie się już naszą sprawą do końca, łącznie z pozwoleniem na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bykonio 17.05.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 NO TO SUPER już się doczekać nie mogę wbicia pierwszej łopaty na waszej działce. oczywiście z fotkami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts