Inwestor-1 13.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witam, po przeczytaniu tej wypowiedzi pomyślałam "to mój dom" (no prawie, bo schodów nie będzie). Też będę budowała dom bardzo podobny do Anatola. Zaczynamy lada moment, więc z zainteresowaniem czytam tutejszy wątek. Na razie to moje pierwsze kroki na forum i trochę się gubię. W każdym razie gratuluję wybrania bardzo praktycznego projektu. nita83, witaj w klubie Anatolo-podobnych napisz proszę czym różni się Twój pomysł od Anatola, jak duże macie pokoje, co ze schodami na strych itp. Również gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.05.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 nita83, witaj w klubie Anatolo-podobnych napisz proszę czym różni się Twój pomysł od Anatola, jak duże macie pokoje, co ze schodami na strych itp. Również gratuluję wyboru. tak to mniej więcej wygląda w mojej inwencji twórczej , pokoje będą miały po 12,78, a główna sypialnia 13,09, salon 25,73. Schody planuję zrobić takie wysuwane na korytarzy, miedzy pokojami. Poddasze nie będzie zbyt często używane, jeśli w ogóle. W Anatolu podoba mi się ilość pokojów oraz potencjalnych "graciarni" tzn spiżarnia, kotłownia i pomieszczenie gospodarcze. Szczególnie, że w dzisiejszych czasach mało kto buduje piwnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts