mamut 74 24.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 czy ktoś z szanownych forumowiczów stosował ten produkt? http://isobooster.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 24.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Kolejna izolacja refleksyjna. Będzie Ci ciężko zdobyć opinie użytkowe, bo takie "cudowne" wynalazki nie budzą zaufania. Choćby przykład: - lambda (0,010) lepsza od Aerogels'u, najlepszego izolatora cieplnego na świecie. Ale też jestem ciekawy czy użytkownicy podzielą się wrażeniami Edytowane 25 Lutego 2011 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Kiciuś 28.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wtam! Tez musze wybrac izolacje, ale sie wacham czy Isobooster jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Kiciuś 01.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Nie rur, poddasza, skosow i stropu miedzy poddaszem a strychem. A tu pojawia sie Isobooster. Czy sie do tego nadaje?. Jeszcze malo ludzi go wypobowalo i niewiele wiadomo.pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2011 przez imported_Kiciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 01.03.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie rur, poddasza, skosow i stropu miedzy poddaszem a strychem. A tu pojawia sie Isobooster. Czy sie do tego nadaje?. Jeszcze malo ludzi go wypobowalo i niewiele wiadomo. pozdrawiam zgadza się, jeżeli jest to dobry produkt to można by dać wełnę między krokwie a na to isobooster i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fossebastian 31.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 czy ktoś z szanownych forumowiczów stosował ten produkt? http://isobooster.pl Witam , jestem wykonawcą (poddasza etc.etc.) materiał fajny prosty w montażu , i z tego co mi mówili moi klienci to spełnia swoją rolę.Szczególnie latem( warunek zaciemnione okna) a i zimą jest ok.Nikt nie narzeka a wykonanych jest przeze mnie kilka domków.Nie jestem anonimowy , tel do mnie w sprawie pytań 607 098 852 .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiz 06.02.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 07.02.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Albo podaje niekompletne dane, albo do izolacji podszedł... no właśnie jak?Zawierzył ulotkom reklamowym, i pewnie nawet nie może tego reklamować bo nie zachował odpowiednich grubości "poduszek powietrznych" o których wspominają w swoich materiał producenci izolacji refleksyjnej.Zresztą czas upływa, a psalmy pochwalne na jej temat wśród użytkowników jakoś się nie pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 15.02.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 o ile się nie mylę to ktoś bufor tym ocieplał i żadna rewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.02.2012 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Fakt rewelacji nie było.Bufor był ocieplany (owijany) Alufoxem... ale to nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 19.02.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 wiem że są izolacje na rynku europejskim gdzie 2cm zastępuje 20, wykorzystywane są przez NASA do ociepleń promów kosmicznych, stosowane są w budownictwie ale czy można je kupić u nas tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podol151 07.06.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 widzę że od 2 lat kiedy kupowałem maty isooboster nie wiele sie zminilo i nadal w necie nie mozna znalejsc zbyt wiele opini uzytkownikow na temat tego produktu. ja kupilem te maty 2 lata temu i pamietam jak zona mi odradzala bo mowila ze to nowosc i pewnie to jakas lipa, ostatnio sama wrocila do tego tematu jak dowiedziala sie ze nasz sasiad ktory ma taki sam segment pali rocznie o prawie tone ekogroszku wiecej a temperature w domu zima utrzymujemy mniej wiecej na tym samym poziomie 23-24stopnie, na dodatek powiem ze nie kupil on wcale naj tanszej waty z hipermarketow tylko porzadna wate renomowanej marki po prawie 30zł za metr. dzis z zona polecamy juz wszystkim znajomym i nikt nam nie powiedzial zeby byl nie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mostek 07.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 hmm, fajnie jakby ktos wymyslil jakis material z próżnią ... nawet by centymetr wystarczyl ,,, a jakby bylo cieplutko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DIY 07.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 hmm, fajnie jakby ktos wymyslil jakis material z próżnią ... nawet by centymetr wystarczyl ,,, a jakby bylo cieplutko ... Służę pomocą posiadam panele o grubości 3cm i lambdzie 0,007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 09.06.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czeka mnie również docieplenie poddasza i od jakiegoś czasu też rozważam isobooster, myślałem dać część wełny a od wewnątrz dołożyć te folie.Nie jest to tanie bo już od jakiegoś czasu jest wystawiane na alledrogo. Co myślicie o takim rozwiązaniu.Krokwie nie są za wysokie a obniżać już nie chcę, wełna musiała by stykać się z matą i poduszki by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 09.06.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Daj sobie spokój z isoboosterem , przecież to folia bąbelkowa podklejona aluminium ... Aerogel to inna sprawa , sam bym kupił gdyby nie cena i docieplił szpalety przy oknach dachowych. @DIY napisz coś więcej o tych próżniowych panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 09.06.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czeka mnie również docieplenie poddasza i od jakiegoś czasu też rozważam isobooster, myślałem dać część wełny a od wewnątrz dołożyć te folie. Nie jest to tanie bo już od jakiegoś czasu jest wystawiane na alledrogo. Co myślicie o takim rozwiązaniu. Krokwie nie są za wysokie a obniżać już nie chcę, wełna musiała by stykać się z matą i poduszki by nie było. Masz zamiarać ocieplać tylko na wysokoś krokwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil324 09.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czeka mnie również docieplenie poddasza i od jakiegoś czasu też rozważam isobooster, myślałem dać część wełny a od wewnątrz dołożyć te folie. Nie jest to tanie bo już od jakiegoś czasu jest wystawiane na alledrogo. Co myślicie o takim rozwiązaniu. Krokwie nie są za wysokie a obniżać już nie chcę, wełna musiała by stykać się z matą i poduszki by nie było. Ja będę ocieplał Isoboosterem pod koniec czerwca . Kolega tym ocieplał dwa lata temu i jest super zadowolony , jestem u niego częstym bywalcem i sam mogłem się przekonać - w domu gorąco a i w portfelu sporo zostaje . Cena isoboostera jest bardzo przystępna porównując do wełny dobrej jakości , no chyba że myślisz o jakimś badziewiu z marketu . Jeśli chcesz połączyć z wełną to myślę że przestrzeń między wełną a isoboosterem lepiej żeby była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 10.06.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Masz zamiarać ocieplać tylko na wysokoś krokwi ? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekkukl11 20.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kupując ten produkt ryzykowalem, bo nie mialem zbytnio od kogo zasięgnąc opinii na jego temat. Ale ponieważ mialem dość wyrzucania w błoto pieniędzy na stara izolacje która kompletnie sie nie sprawdzala, ciagle tylko podchodzila wilgocia, postanowilem wyprobować cos nowego. Roznica jest kolosalna. Isobooster jest swietna izolacja, co najlepiej widac po rachunkach. W domu ogrzewam olejem, widze znacza oszczednosc w spalaniu i duza roznice w rachunkach. Teraz jestem w trakcie robienia remontu u moich rodziców i ocieplam im dach wlasnie isoboosterem, bo poprzednia izolacja zsiala tylko spustoszenie i zostawila wiecej strat niz koprzysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts