kattharina 24.02.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam wszystkich! Chciałabym mieć nad kanapą taki prostokątny ekran z płyty gk ok. 2m na 1,2m podświetlony dookoła taśmą LED. Nie chcę, żeby z boku było widać stelaż, tak więc jedna płyta musiałaby dochodzić do ściany a druga ukrywać taśmę LED i rozpraszać jej światło. Niestety brakuje nam konceptu jak zrobić taki ekran, żeby taka ścianka była stabilna (ścianka wisi po prostu na ścianie nad kanapą jak obraz) a z drugiej strony, dawała efekt wizualny. Może ktoś z Was będzie miał pomysł jak to zrobić albo nawet już coś takiego zrobił i może ma zdjęcia Będę wdzięczna za wszelkie rady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 25.02.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Może jednak ktoś mógłby mi poradzić jak zrobić stelaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Pozdrowienia dla FlashBacka A tak u mnie wygląda wykorzystanie listwy LED (wykonawca: FlashBack) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts