habibiana 25.02.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam Chce dobudowac drewniany kryty (dach domu jest z dachowki w kolorze grafitowym) taras do tego domu Camelot S-GL 67. I nie wiem jak to zrobić. Z okna po lewej stronie chcę zrobic drzwi tarasowe. Jeśli macie jakieś pomysły jak to najlepiej zrobić to piszcie (zdjęcia mile widziane) Liczę na Waszą pomoc bo sama nie mam pojęcia jak to zrobić zeby fajnie wyglądało. Od lewej strony jest droga dojazdowa dla innych mieszkanców osiedla i chciałabym czymś przysłonić ściane (ale nie całkiem bo ta ściana jest od wschodu i rano słoneczko świeci). Pomożcie mi ))))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibiana 25.02.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 nikt nie pomoże ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelDust 27.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witaj, Sam buduję Kampanillę, która z zewnątrz jest identyczna. Ja taras umieściłem od strony jadalni/salonu (patrz załącznik) Nie wiem czy to się u Ciebie sprawdzi, ale zerknąć możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts