agatka2106 19.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Jezeli ktos jeszcze zainteresowany to ja uzywam takiego pieca od dwoch lat, daje rade i z kaloryferami i podlogowka i ciepla woda. Problem mam jedynie taki, ze czasami nie chce grzac wszystkiego od razu i musze sama przelaczac na gore lub dol. Ale skoro jest tu ktos kto obsluguje mcz to moze dowiem sie czy to problem podlaczenia? Moze hydraulik cos sknocil? Byl dzis u mnie serwis i stwierdzili, ze piec powinien dac rade ale koro hydraulik tak podlaczyl to tez musial miec powod. Za dwa tygodnie przyjada jeszcze raz, sciagne hydraulika i mysle ze dojda razem co ewentualnie odlaczyc.Co do samego pieca to polecam, nie mam kotlowni wiec piec stoi w salonie od dwoch i nadal czysto, sama daje rade raz lub dwa razy na dobe wrzucic worek peletu i wciskam tylko guzik, zadnych zapalek, zadnej rozpalki, czyszczenie raz w tygodniu w zupelnosci wystarcza. No i jeszcze fajna sprawa o ktorej nigdzie nie pisza, ze przy korzystaniu z serwisu do przegladu przedluza sie gwrancja o kolejny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts