coulignon 02.03.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ten wątek założyłem ,żeby się przyznać bez bicia, że jeżdżę jak wariat. I nagle znaleźli na mnie sposób ! Jedyny skuteczny. Wiem ,że to bluff ,te światła ,ale co z tego. Zwalniam , bo wiem ,że cholera zaraz sie włączy. . Eniu, po raz drugi zostałes moim bohaterem. Witam wszystkie "stare ryje" niewidziane tu latami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.03.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Eniu, po raz drugi zostałes moim bohaterem. Witam wszystkie "stare ryje" niewidziane tu latami... Ja tez dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Eniu, czy Ty może jesteś jakimś nowym wcieleniem "starego ryja" Tak z ciekawości pytam, bo ostatnio jakaś fajna seria odnalezień nastąpiła, no i może Ty też do tej serii przynależysz, tylko ja o tym nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.03.2011 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Eniu, czy Ty może jesteś jakimś nowym wcieleniem "starego ryja" Tak z ciekawości pytam, bo ostatnio jakaś fajna seria odnalezień nastąpiła, no i może Ty też do tej serii przynależysz, tylko ja o tym nic nie wiem A jak mnie nie było to szybki internetowy kursik zduński ukończyłem ? :D Kojarzył mnie jeden oszołom z innym internetowym ryjem ,ale tyż "świeżym". Niemowlaczek ci ja jestem internetowy , ale uczę się podobno szybko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A jak mnie nie było to szybki internetowy kursik zduński ukończyłem ? :D Kojarzył mnie jeden oszołom z innym internetowym ryjem ,ale tyż "świeżym". Niemowlaczek ci ja jestem internetowy , ale uczę się podobno szybko.... No i dobrze Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts