ewamariusz 25.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam. Dostalem oferty z hurtowni na materiał do wybudowania scian mojego domu. Na ściany POROTON 24 Roben P W w cenie 4,20 zł za szt, oraz POROTON 24 Wienerberga P W w cenie 4,70 za szt. . Czym one się różnią poza ceną? Które byście zastosowali na swojej budowie i dlaczego? Czy warto je wybrać, a może coś innego?Jeśli ktoś ma ściany z któregoś z tych materiałów, proszę się podzielić wiadomościami?Wiem, że było, ale w miarę możliwości proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 28.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nie jestem pewien, ale o ile dobrze pamiętam POROTON 24 Wienerberga (przynajmniej ten niemiecki) ma lepsze właściwości cieplne od Robena. Jest także różnica pomiędzy polskim a niemieckim Wienerbergiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 28.02.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 mogą się różnić klasą wytrzymałości wieneberger robi 10 i 15, Roben tylko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 28.02.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam. Dzięki za zainteresowanie, co do klasy wytrzymałości to chyba 10 jak i 15 jest dobre w budownictwie jednorodzinnym?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts