zatony 25.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Czy ktoś buduje domek według projektu LARA - 1 (domywstylu.pl).Jeżeli tak to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 24.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja wybudowałem Lare, teraz wykańczam w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Posio_GTi 11.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Pati gdzie pobudowałeś Larę? Rozumiem, że Larę 1??? Jestem z Lublina i od pół roku interesuje się tym projektem, ale bardzo mało osób w Polsce go pobudowało i są znikome informacje na ten temat.Czy możesz mi udzielić bliższych? Ile kosztował stan surowy otwarty? Czy robiłeś wysoki sufit w salonie bo zastanawiamy się z żoną jak to będzie przy ogrzewaniu tej części domu? Czy nanosiłeś jakieś zmiany? I czy znalazłeś jakieś błędy, niedociągnięcia w projekcie??? Będę wdzięczny za jakieś zdjęcia i odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 11.11.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tak Lare1, reszta na priv poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 03.02.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czy gdzies mozna zobaczyć zdjęcia Lary? Może jakieś wnętrza w środku domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts