kenny107 26.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam, z jakich pustaków teraz najczęściej buduje się bloki i domy? Interesuję mnie to ponieważ chciałbym rozpocząć produkcję pustaków i chciałbym się zorientować jakie rodzaje mają teraz największy zbyt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 26.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 wydaję mi się, że ludzie często teraz z betonu komórkowego budują. Ja np po zapoznaniu się z tematem bk przekonałem się do niego. Ale jeżeli chodzi o produkcję to możesz mieć ciężko z przebiciem bo są mocni producenci na rynku, którzy mają dużo lepsze materiały niż mali lokalni producenci. Z resztą to chyba dotyczy nie tylko bk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 28.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zgadzam się z przedmówcą. Do budowy ścian najlepiej stosować beton komórkowy. Osobiście korzystam z Ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.02.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jak to zastanawiasz sie jakie materiały mają zbyt. Jeżeli nie znasz branży, w jaki sposób masz zamiar wejśc w obszar produkcji? Widziałeś kiedyś zakład w którym produkuje sie ceramike i BK? To nie sa garażowe wytwórnie to sa spore zakłady często nieprzypadkowo zlokaliowane -tak aby nie transportować materilu do produkcji zbyt daleko. Wydaje mi sie to pytanie conjmniej na dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts