enickman 26.02.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Gdzie się kupuje deski na podbitkę?W tartaku?Stolarniach?Zwykle załatwiają je ekipy?Skąd wziąć takie ekipy? Dom skończyłem we wrześniu zeszłego roku i przyznam, że trochę wyszedłem z wprawy zarówno w wyszukiwaniu ekip, jak i przeszukiwaniu forum, które po zmianach jest moim zdaniem dużo gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Takie deski można kupić w profesjonalnym składzie drewna lub zamówić w stolarni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.02.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 My kupiliśmy deski tam, gdzie więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Co z Ciebie za wykonawca skoro w pierwszej wypowiedzi na Forum wypisujesz takie teksty. To świadczy o braku elementarnych zasad etyki. Są ogłoszenia drobne i tam możesz wypisywać co chcesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barszczu 25.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jeśli ktoś szuka profesjonalnego składu drewna, gdzie można kupić wysokiej klasy podbitkę to polecam firmę Komplex Market spod Warszawy. Kupuję u nich nie tylko podbitkę ale i deski tarasowe, elewacje drewniane etc. Wszsytko można u nich zamówić przez internet lub telefonicznie strona http://www.komplexmarket.pl z dowozem nie ma żadnego problemu. Mają też sklep internetowy ale nie pamiętam adresu.. Jeśli ktoś zaś szuka wykonawcy to zapraszam do kontaktu na priva Ja podbitkę, deski tarasowe i deski elewacyjne kupiłem dużo taniej w firmie dombal (dombal.com.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts