Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukiwani wykonawcy - karpiówka Łódź

sebko73

Recommended Posts

Witam

Poszukuję dobrej ekipy do dachówki karpiówki w okolicach Łodzi - ok. 460 m2 - jedno wole oko, parę okien połaciowych.

Najchętniej powierzyłbym całą robotę dachu kompleksowo od podstaw: więźba, deskowanie, papa i dachówka... i wszystko to oczywiście za rozsodną cenę... a może macie już jakieś doświadczenia co to znaczy "rozsądna cena" w przypadku takiej dachówki? Chciałbym się trochę przygotować od strony kosztów.

Pzdr

Witam

Poszukuję dobrej ekipy do dachówki karpiówki w okolicach Łodzi - ok. 460 m2 - jedno wole oko, parę okien połaciowych.

Najchętniej powierzyłbym całą robotę dachu kompleksowo od podstaw: więźba, deskowanie, papa i dachówka... i wszystko to oczywiście za rozsodną cenę... a może macie już jakieś doświadczenia co to znaczy "rozsądna cena" w przypadku takiej dachówki? Chciałbym się trochę przygotować od strony kosztów.

Pzdr

Mam dobrego wykonawcę robił mi dach jesienią 2010 ... dachówka ceramiczna 250m2... Mój dach jest do obejrzenia mam zdjęcia można zobaczyć w realu.

Ja zrobiłem błąd ....wziąłem firmę a on w niej pracuje jest ich podwykonawcą .

Jak coś więcej...to proszę dać znać na stronie albo zostawić numer do kontaktu...odezwę się.

• 1 month później...

Mnie polecono 3 wykonawców, jestem na etapie porównywania ofert, ale fachowców chce mieć wybranych już teraz, bo na jesieni podobno ciężko o dobrego dekarza:

Paweł Wieczorek

Jarosław Boratyński

trzecie nazwisko to p.Grabarz

telefony mogę podrzucić na maila lub jutro wpisze bo zostawiłem z projektem w pracy:))

pozdrawiam

• 1 month później...
Mnie polecono 3 wykonawców, jestem na etapie porównywania ofert, ale fachowców chce mieć wybranych już teraz, bo na jesieni podobno ciężko o dobrego dekarza:

Paweł Wieczorek

Jarosław Boratyński

trzecie nazwisko to p.Grabarz

telefony mogę podrzucić na maila lub jutro wpisze bo zostawiłem z projektem w pracy:))

pozdrawiam

Witam

Jeśli to nie problem, proszę o namiary na w/w dekarzy. Mam dach ok. 290 m2 i potrzebuję specjalistów od karpiówki w 'rozsądnej cenie'.