słońce 2 26.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Witam. Zaczynamy wykończeniówkę Zapraszam:):) Edytowane 28 Maja 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) rzut parteru http://i3.fmix.pl/fmi2405/27e55f1c0002f2044d6917a2 Edytowane 22 Listopada 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 szaro-buro wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 26.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wcale nie mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 26.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Chatka niczego sobie. A kiedy zamierzacie skończyć budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam pierwszych gości bardzo serdecznie. Herbatkę gorącą bym zrobiła ale niestety jak widzicie nie ma warunków. Warmia nie zamierzamy, a raczej musimy ze wzgl. na warunki kredytu w ciągu 2 lat. Tylko, żebym ja dobrze rozplanowala wydatki. Na tym forum to mi się gust kształtuje, oj będzie burza-czuję. Czuję też, że z kompromisem będe się musiała zaprzyjaźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 26.02.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Z panem o imieniu Kompromis to chyba większość z nas się zaprzyjaźnia podczas budowy i wykańczania domu Życzę powodzenia i czekam z ciekawością na postępy. A już wiesz co ci się podoba, jeśli chodzi o wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Oj dużo i drogo mi się podoba. Siedzę i kopiuję inspiracje. Mój chłop mówi że zgłupiałam. Ale on mi jeszcze podziękuje za to. Napewno nie będę szaleć z zakupami bo znam nasze możliwości, ale chodzi mi o to, żeby w naszym domu nie było zwyczajnie "jak w sklepie na wystawie". Jak mu kiedyś pokazałam białe drzwi to powiedział, że starodawne. Teraz nawet mu się podobają. Pomalutku go "urobię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 26.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam Ładny ten Wasz domek, będę zaglądać i kibicować wykończeniówce.Jak już napisałaś że podoba Ci się dużo i drogo to napisz może czy wykańczając domek pójdziesz bardziej w stronę nowoczesności czy w kierunku odwrotnym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Witaj muzindaapodobają mi się bardzo klimaty shabby chicraczej nowoczesność nie, na wsi to mi jakoś nie pasuje. mam małe pytanko jak zmienić nazwę mojej galerii w podpisie nie mogę do tego sama dojść Edytowane 4 Marca 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 26.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Instrukcję wysłałam na priv bo jak próbowałam tu wkleić to wychodziły jakieś głupoty, mam nadzieję że nic nie poknociłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.02.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Słońce, fajny domek, no i parterówka- zazdroszczę No i dzieciaczków dwoje widać A ja lubię jak dom się dla rodzinki buduje.. Co do kompromisu.. to u mnie na szczęście łatwy. Ale trzymam kciuki. A herbatki to my wirtualne pijamy.. więc na szczęście niezależne od warunków. Ja się wpraszam:) P.S. A w którym rejonie Polski budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2011 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 buziam Cię anagat co to znaczy że kompromis u Ciebie łatwy (że w totka wygrałas czy co? ) woj. łódzkie- będę zapraszać bo do mnie blisko z każdego końca Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam, przyszlam z rewizyta:D Domek juz stoi i jest w SSZ...super. Teraz tylko czekac na dalsze prace wykonczeniowe ehhh...ja sie tego boje u siebie,ale mam nadzieje, ze i moj M mi w tym pomoze,bo ja biedna sama w tym wszystkim sie pogubie Bede obserwowac Wasze poczynania i trzymac kciuki...a teraz moze mala kawusie wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 27.02.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cieszę się że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.02.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 buziam Cię anagat co to znaczy że kompromis u Ciebie łatwy (że w totka wygrałas czy co? ) woj. łódzkie- będę zapraszać bo do mnie blisko z każdego końca Polski Hehe:) Oj niestety jeżeli o kasę chodzi, to będą kompromisy.. duuużo kompromisów oj duuużo. Ale z mężen jedyny zawarty kompromis to- on zajmuje sie sprawami technicznymi, a ja wystrojem. Więc tu nie będzie żadnych problemów. Jakbym ja miała o sprawach technicznych decydować, to byśmy pewnie ani ogrzewania , ani wody nei mieli.. A jakby on dekorował dom, to byśmy mieli pokój czerwony- czerwone ściany, czerwony dywan, czerwone zasłony i dodatki.. to samo z żółtym i neibieskim. Bo co pasuje do czerwonego????????? TYLKO czerwony:D:D:D My będziemy mieszkać k. Tarnowskich Gór. A Łódź akurat na trasie do Gdańska (skąd ja pochodzę) Buziaki:) P.S. Dawaj inspiracje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.02.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) anagaat cwaniaro a gdzie Twoje inspiracje ja mam tremę. inspiracji jest wiele.jak pogodzić różne style nie wiem. podobają mi się kuchnie rustykalne białe drewniane, ale płytki podobają mi się raczej z innej bajki, sypialnie marokańskie- moje ulubione, szczególnie lampy aco mi z tego wyjdzie to się okaże. wybieram wirtualnie kute łóżka, białe szafy patynowane naoglądalam się biało-szarych wnętrz i zachorowałam na nie( u ROKOKO KACHY BETIB LASHE DARCY ANETY i in.) napewno będą moją inspiracją Narazie czekamy na wiosnę będziemy tynkować i trzeba się wziąć za budynek gospodarczy z garażem (nie mowiłam o nim wcześniej ale też jest w planach) fotki może jutro pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 27.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja też kibicuję i rozumiem tremę z wklejaniem inspiracji Też to mam. Naoglądałam się na tym forum cudnych szarych wnętrz i zachorowałam. Chciałbym połaczyć wszystko co mi się podoba, ale na architekta wnetrz mnie nie stać. Wierze swojemu poczuciu estetyki, a co z tego wyjdzie sie okaże... może w koncu tez odważę się założyć galerię. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No moja kochana, to trzymamy się razem.. Pewnie 90% inspiracji mamy takich samych:)A wątek będzie.. niedługo.. Tylko nie wiem gdzie go założyć. Tu, czy w dzienniku budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Twoje dzieło? Wyglądają smakowicie Dzieciaczki tak słodkie, jak te pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts