Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam pierwszych gości bardzo serdecznie. Herbatkę gorącą bym zrobiła ale niestety jak widzicie nie ma warunków. Warmia nie zamierzamy, a raczej musimy ze wzgl. na warunki kredytu w ciągu 2 lat. Tylko, żebym ja dobrze rozplanowala wydatki. Na tym forum to mi się gust kształtuje, oj będzie burza-czuję. Czuję też, że z kompromisem będe się musiała zaprzyjaźnić.

Oj dużo i drogo mi się podoba. Siedzę i kopiuję inspiracje. Mój chłop mówi że zgłupiałam. Ale on mi jeszcze podziękuje za to. Napewno nie będę szaleć z zakupami bo znam nasze możliwości, ale chodzi mi o to, żeby w naszym domu nie było zwyczajnie "jak w sklepie na wystawie". Jak mu kiedyś pokazałam białe drzwi to powiedział, że starodawne. Teraz nawet mu się podobają. Pomalutku go "urobię".

Witaj muzindaa

podobają mi się bardzo klimaty shabby chic

raczej nowoczesność nie, na wsi to mi jakoś nie pasuje.

mam małe pytanko jak zmienić nazwę mojej galerii w podpisie nie mogę do tego sama dojść

Edytowane przez słońce 2

Słońce, fajny domek, no i parterówka- zazdroszczę:)

No i dzieciaczków dwoje widać:) A ja lubię jak dom się dla rodzinki buduje..

Co do kompromisu.. to u mnie na szczęście łatwy. Ale trzymam kciuki.

A herbatki to my wirtualne pijamy.. więc na szczęście niezależne od warunków. Ja się wpraszam:)

P.S. A w którym rejonie Polski budujesz?

Witam, przyszlam z rewizyta:D

Domek juz stoi i jest w SSZ...super. Teraz tylko czekac na dalsze prace wykonczeniowe

ehhh...ja sie tego boje u siebie,ale mam nadzieje, ze i moj M mi w tym pomoze,bo ja biedna sama w tym wszystkim sie pogubie :p

Bede obserwowac Wasze poczynania i trzymac kciuki...a teraz moze mala kawusie wypijemy :D

buziam Cię anagat co to znaczy że kompromis u Ciebie łatwy (że w totka wygrałas czy co? ;) )

woj. łódzkie- będę zapraszać bo do mnie blisko z każdego końca Polski

Hehe:) Oj niestety jeżeli o kasę chodzi, to będą kompromisy.. duuużo kompromisów oj duuużo. Ale z mężen jedyny zawarty kompromis to- on zajmuje sie sprawami technicznymi, a ja wystrojem. Więc tu nie będzie żadnych problemów. Jakbym ja miała o sprawach technicznych decydować, to byśmy pewnie ani ogrzewania , ani wody nei mieli.. A jakby on dekorował dom, to byśmy mieli pokój czerwony- czerwone ściany, czerwony dywan, czerwone zasłony i dodatki.. to samo z żółtym i neibieskim. Bo co pasuje do czerwonego?????????

TYLKO czerwony:D:D:D

My będziemy mieszkać k. Tarnowskich Gór. A Łódź akurat na trasie do Gdańska (skąd ja pochodzę:))

Buziaki:)

P.S. Dawaj inspiracje!!

anagaat cwaniaro a gdzie Twoje inspiracje :D ja mam tremę. inspiracji jest wiele.jak pogodzić różne style nie wiem. podobają mi się kuchnie rustykalne białe drewniane, ale płytki podobają mi się raczej z innej bajki, sypialnie marokańskie- moje ulubione, szczególnie lampy aco mi z tego wyjdzie to się okaże. wybieram wirtualnie kute łóżka, białe szafy patynowane

naoglądalam się biało-szarych wnętrz i zachorowałam na nie( u ROKOKO KACHY BETIB LASHE DARCY ANETY i in.) napewno będą moją inspiracją

Narazie czekamy na wiosnę będziemy tynkować i trzeba się wziąć za budynek gospodarczy z garażem (nie mowiłam o nim wcześniej ale też jest w planach)

fotki może jutro

pozdrawiam

Edytowane przez słońce 2

Ja też kibicuję i rozumiem tremę z wklejaniem inspiracji :) Też to mam. Naoglądałam się na tym forum cudnych szarych wnętrz i zachorowałam. Chciałbym połaczyć wszystko co mi się podoba, ale na architekta wnetrz mnie nie stać. Wierze swojemu poczuciu estetyki, a co z tego wyjdzie sie okaże... może w koncu tez odważę się założyć galerię. pozdr.