Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o agawi już wróciłaś? i jak minął urlopik? u nas znowu grzmi :(

ubranko się robi a na wiosnę może dopiero tynk właściwy

teraz trzeba zrobić wykop kotwice i drenaż pod szambo, później może malowanie w środku na biało:) i płytki w kotłowni. do zimy zejdzie

oliwka smietnik nie śmietnik, pokazuj

Edytowane przez słońce 2

weri gdzie tu wysprzątane nie widać całości działki. chociaż rzeczywiście nic po wsi nie lata od nas. mój teść i mąż maja obsesję na temat sprzątania.

gdy się tam pojawimy z dziećmi słyszę tylko jedno zamiatać, zbierać, itd. dla każdego znajdą zajęcie

weri u Ciebie to wszystko pędzi galopem w porównaniu z moją wykończeniówką

ja mam tylko dwóch fachowców co raczej nie zostawiaja wielkiego balaganu po sobie, no i kleją jedno przez miesiąc

może da się część wypalić u nas jest beczka do której wrzucamy papiery i palimy jak sie zapełni najgorsze są opakowania od kleju pianek najlepiej by bylo odwieźć je do sklepu spowrotem niech zutylizują :) ale chyba nie ma takiej mozliwości

nie no czasem sobie cos tam podpalamy ;) ale niestety nie wszystko da radę samemu zutylizować, chociaż mamy pewne obawy ze pewnego razu razem z takowymi papiurami zutylizował sie nam jeden mały laptop , którego szukalismy od kilku dni :( wszystko wskazuje na to że wpadł między papierzyska i ..... poszedł ...............z dymem

przywieźliśmy wczoraj parapety wewnętrzne od kamieniarza no i nie podobają mi się

kurczę jakieś brązowe kropki na nim są

nie wybierałammąż umówił się z kolegą kamieniarzem że ma być jak najbielszy granit

ale wiadomo kamień to kamień wygląda mniej więcej tak zależy w którym miejscu

dobrze że byl tani

jak nie będzie nam się nadal podobal to go machniemy na bialo :)http://www.londonmarble.com/images/content1.jpg

http://granitmar.eu/pliki2/foto/Granit-Kashmir-White.jpg

http://gotgranitenc.com/wp-content/uploads/2011/06/kashmir-granite-countertops-morehead-city-nc-2.jpg

może trzeba było wziąć marmur ale teraz to i tak juz za późno:)

Edytowane przez słońce 2