agawi74 12.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Mi wiklina nie pasuje tam gdzie Wy ją widzicie dlatego się nie odzywam. Te białe szafeczki ciekawe nawet z koszyczkiem białym . Tak, chyba opcja z koszykiem jest najfajniejsza:yes: Sama wiklina nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Słońce, wysłałam Ci tapetę oczekuj liściku, wysłałam priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Agawi, oczywiście że alternatywne rozwiązanie ale akurat ja takiego nie lubię toteż nazywam je bajerem . Co do kleju to tak jak piszesz Ja z kolei nie przepadam za grzejnikami, podłogówka była mi w sumie obojętna, ale jest wskazana przy pompie ciepła. Lubimy za to baaardzo niskie rachunki za ogrzewanie, więc wszystko gra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Słońca nie ma (chyba, że to Ona świeci mi tak ładnie nad Wrocławiem dzisiaj ) U mnie też świeci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kk_ikar 12.09.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam wszystkich, Co myślicie o zainstalowaniu turbiny wiatrowej w domku jednorodzinnym jako zapasowym źródle energii dla urządzeń o niewielkiej mocy? Wiadomo, że przerwy w dostawach prądu zdarzają się nawet dosyć często, a zwłaszcza w terenach mniej zurbanizowanych i jak tu odpalić piec CO jak wichura pozrywa kable i tydzień bez prądu? Jakie można znaleźć alternatywy dla tradycyjnego agregatu prądotwórczego? Co ze stabilizatorami napięcia. Moja działka tzn. dom soi na niewielkim wzniesieniu przynajmniej tam gdzie mieszkam i bardzo często wieje, no może nie codziennie z tą samą prędkością ale ponoć niektóre turbiny mają niski próg rozruch. Zapraszam do rozwijania tematu i odwiedzania mojego blogu: http://budujewlasnydom.blogspot.com. Pozdrawiam P.S. Mam kolektor próżniowy jeden i bardzo się cieszę kiedy jest słońce bo nie muszę rozpalać w piecu, a kominek z płaszczem wodnym też się znajdzie i rekuperator i system rozprowadzenia ciepłego powietrza z turbiną kominkową, a ogrzewanie mam tylko podłogowe. ZAPRASZAM DO WYMIANY DOŚWIADCZEŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 o witam witam jak tu gwarno:) u nas też słońce od wczoraj:) niestety ja mam pracę w terenie i nie mogę tu wcześniej zaglądać, no chyba że mam chwile wolną to z telefonu, jak już bardzo zatęsknię agawi dziękuję- buziak jedne płytki przywiezione (do kuchni- znacie napewno takie jak ma magdazzz, no zgapiłam są śliczne i grube 7-8mm) http://i1.fmix.pl/fmi1591/1e83073e00010a184e6e3639/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1343/9afb572b0012cdb04e6e359e/zdjecie.jpg do wykończenia listwy chromowane) drugie płytki dopiero zamówione na podłogi w salonie, kuchni, holu i wiatrołapie- będą za 3 tygodnie http://i1.fmix.pl/fmi1925/b6bd51c8000133ef4e1f30f9/zdjecie.jpg klej zakupiony na próbę sopro elastyczny zobaczymy jak będzie szło w kotłowni, mąż będzie kładł płytki chyba 3 raz w życiu kupił sobie piłę do gresu narazie malujemy farbą podkładową na zewnątrz i kurczę dobra farba, producent miejscowy knauf, a dostać jej nigdzie nie można, wszędzie na zamówienie tynk właściwy bedziemy kłaść na wiosnę, dlatego malujemy by ochronić warstwy kleju przed zimą kk_ikar no nie wiem co Ci odpowiedzieć mamy agregat jakby co, kolektory potrzebują prądu, a na wiatrak to chyba też dużo pieniędzy trzeba no i odpowiedniego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 weri a gdzie taki klej można kupić? podłoga w sypialni hmm może wykładzina nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 nie wiem bardzo dużo tych klejów atlas dał nową linię, ktos doradzał nam mapei wolałabym juz kupować szczotki do wc takie ładne jak ty masz:) ale nie mogę spotkać, maż mój zaniemógł, dostał jakieś tabletki na ból pleców i go osłabiło, mówi że na budowe nie jedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ooo płytki tak samo ładne jak u Magdy:lol2: Fajny dekor:yes: Te drugie też bardzo ładne:DMężusia rozmasuj, może to korzonki albo się przedźwigał biedak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 bo to kuchnia madzi mojej to sie nigdy nie da sfotografować- zbyt mała, nie taka jak te Wasze ogromniaste z wyspami:lol2: męża masowałam, wcierałam, teraz pojechał na nockę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 bo to kuchnia madzi Właśnie, jakaś znajoma mi się wydała:lol2: mojej to sie nigdy nie da sfotografować- zbyt mała, nie taka jak te Wasze ogromniaste z wyspami:lol2: Hello, moja też nie jest ogromniasta:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 aga naprawdę myślałaś że to u mnie? u Ciebie otwarta i możesz z daleka zdjecia robić sie wydaje duża idę do Ciebie bo coś mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No, przez chwilkę tak pomyślałam:rotfl:Moja kuchnia ma jakieś 11m plus ok. 2,5m spiżarnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 to duża może ja chociaż mniej za meble zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A ile m ma Twoja? Nic mi nie mów o meblach kuchennych:sick: Zresztą cała kuchnia łącznie ze sprzętem AGD to majątek:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 moja 8 z kawałkiem a zamiast spiżarni kotłownia( wejście do kotłowni na szczęście od str. garażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Eeee to wcale nie taka mała. Miałam 8 m kuchnię w mieszkaniu i była całkiem ustawna i pomieściła masę mebli:yes:W każdym razie gotować będziesz gdzie miała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 ja marzę tylko o zmywarce, w zlewie nie będe zmywać wogóle, taki mam plan, choć słyszę, że niektórzy narzekają na ten wynalazek i wolą ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Pierwsze słyszę, żeby ktoś narzekał na zmywarkę Dla mnie to cudowne urządzenie, zużywa o wiele mniej wody i czasu:yes: Ja jestem zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.09.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 dobrze bo ja nie cierpię spędzać czasu przy zmywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts