Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

może i siedziałoby się ale mam kontakt z dziećmi pod respiratorem i mamy by mnie nie wpuściły

a wiecie co hiacynt zaczyna kwitnąć głupi czy co. wysadziłam z doniczki po przekwitnięciu wiosną do ogródka. chyba ze to młoda cebulka która jeszcze nie kwitła :)

doznałam olśnienia, nie wiem, może dzięki yokasi:lol:

otóż tak

rozglądam się za szafeczkami nocnymi białymi

ceny są różne. za nowe to rozumiem, może być te 500zł, ale starocie odmalowane na biało, czasem za drogie mi się wydają, choć pewnie wymagają dużo pracy

kiedyś kiedy babcia jeszcze żyła powiedziała że jej meble dębowe z sypialni będą dla mnie po jej śmierci. dlugo, długo potem stwierdziłam że po co mi starocie i zresztą łóżka się nie zmieszczą. druga wnuczka wyniosła wszystko do garażu.

jutro muszę jechać i tak myślę że szafeczki chociaż przygarnę, oczyszczę, a może i szafę. wszystko było zadbane

pokaże wam co mi zaproponował pewien sprzedawca. powiedzial, że po renowacji i doklejeniu kwiatka sprzeda za 350zeta za sztukę

nie mogę sobie wyobrazić w nich piękna, choć pewnie większość mebli tak wyglądało przed renowacją.

nakastlik_003.jpg

Edytowane przez słońce 2

Słońce ja widzę w tych szafkach wielki potencjał;):) Sama miałam podobne w starym mieszkaniu- lubię ten model. Białe będą ładne i zrobią się lżejsze moim zdaniem.

Cena, cóż możesz jeszcze się targować, ale ja też sama bym ich nie odrestaurowała. Raz, że nie za bardzo lubię taką zabawę- dwa, że nie mam na to czasu:no: Upewnij sie tylko, że sprzedawca da Ci gwarancję, czy w drewnie nie ma korników;)

hej Słoneczko:) Mi się też szafeczki podobają. No i zdecydowanie białe.. A nadstawkę bym zostawiła, bo przynajmniej rzeczy do tyłu nie lecą.. A ja nienawidzę jak mi coś spada za szafkę.. Na ogół jest to superważna rzecz i trzeba ją od razu podnieść;/

Ale może zobacz najpierw co babcia zostawiła.. :) Buziaki!

Yokasiu...dla mnie nie ma większego znaczenia kto przede mną używa szafek...tylko tak jak napisałam - ja nie umiem robić sama, więc chyba odebrałabym zrobione..:):) A że wolę nowe...to fakt:)

Pozdrawiam:)

tak ceny na allegro powalają czasami. niektóre meble są tak zniszczone a cena, jak za zboże

o! ale wywołałam też do odpowiedzi zdolniachę-madę i brzuchatą anagat :hug:

dzięki dziewczyny za opinie, przydały się bardzo bo nigdy nie miałam do czynienia z antykami.

muszę w końcu pojechać zobaczyć babcine mebelki, tylko ciągle mi nie po drodze

Slonce po tarasie poznaje, ze meble od Hebla, tak? ja mam wszystkie kupione wlasnie od niego i jestem zadowolona. Facet jest naprawde solidny ale nie tani...mnie sie te nakasliki podobaja biale, a wlasciwie, jesli to ten sam sprzedawca to one beda delikatnie kremowe a nie biale.

anetka bystre oko masz:p zgadza się, zapisałam sobie, gdy kupiłaś bieliźniarkę do salonu. ostatnio o nim przypomniałaś. rzeczywiście ciekawe mebelki wyszukuje tylko u Ciebie to od razu były takie ładne :) gdyby pokazał odnowione, nie wydawałyby mi sie zadrogie :)