słońce 2 21.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 raz lepiej raz gorzej. jutro sie wybiorę po zwolnieniea jak twój mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Hi, hi właśnie się pytałam u siebie czy siedzisz w domku:yes: Mój chłopina ma się dobrze, dzięki. Tzn nadal cieknie mu z nosa, ale gorączki nie ma i chodzi do pracy Dobrze zrobisz biorąc zwolnienie, bo to nic ciekawego siedzieć w pracy z katarem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.09.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 może i siedziałoby się ale mam kontakt z dziećmi pod respiratorem i mamy by mnie nie wpuściły a wiecie co hiacynt zaczyna kwitnąć głupi czy co. wysadziłam z doniczki po przekwitnięciu wiosną do ogródka. chyba ze to młoda cebulka która jeszcze nie kwitła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 To rzeczywiście, musisz trzymać się z daleka od maluszków:yes:A hiacynt zakwitł też mojej mamie:o Byłam w szoku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A Ty gdzie się chowasz słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.09.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) doznałam olśnienia, nie wiem, może dzięki yokasi:lol: otóż tak rozglądam się za szafeczkami nocnymi białymi ceny są różne. za nowe to rozumiem, może być te 500zł, ale starocie odmalowane na biało, czasem za drogie mi się wydają, choć pewnie wymagają dużo pracy kiedyś kiedy babcia jeszcze żyła powiedziała że jej meble dębowe z sypialni będą dla mnie po jej śmierci. dlugo, długo potem stwierdziłam że po co mi starocie i zresztą łóżka się nie zmieszczą. druga wnuczka wyniosła wszystko do garażu. jutro muszę jechać i tak myślę że szafeczki chociaż przygarnę, oczyszczę, a może i szafę. wszystko było zadbane pokaże wam co mi zaproponował pewien sprzedawca. powiedzial, że po renowacji i doklejeniu kwiatka sprzeda za 350zeta za sztukę nie mogę sobie wyobrazić w nich piękna, choć pewnie większość mebli tak wyglądało przed renowacją. Edytowane 26 Września 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) A ja nie umiem robić sama, więc chyba odebrałabym zrobione...ale i tak cena za wysoka:)Zresztą, ja osobiście wolę nowe:) Edytowane 26 Września 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.09.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 podobają ci się yokasta? ja się ich wystraszyłam tzn ich stanu:) wys 81+ nadstawka 12cm, 39 szer 38gł. nadstawkę to bym chhyba obcięła albo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 no wlaśnie ciekawe po kim te szafki beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Słońce ja widzę w tych szafkach wielki potencjał Sama miałam podobne w starym mieszkaniu- lubię ten model. Białe będą ładne i zrobią się lżejsze moim zdaniem. Cena, cóż możesz jeszcze się targować, ale ja też sama bym ich nie odrestaurowała. Raz, że nie za bardzo lubię taką zabawę- dwa, że nie mam na to czasu:no: Upewnij sie tylko, że sprzedawca da Ci gwarancję, czy w drewnie nie ma korników;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.09.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No właśnie obawiam się że nie utarguje. Ceny na al. są wysokie. Meble tego sprzedawcy są odnawiane z przecierkami i woskowane więc myślę że za to tez sobie liczy inaczej niż jak tylko za samo malowanie na biało. No nic. Poczekam na efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.09.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 hej Słoneczko:) Mi się też szafeczki podobają. No i zdecydowanie białe.. A nadstawkę bym zostawiła, bo przynajmniej rzeczy do tyłu nie lecą.. A ja nienawidzę jak mi coś spada za szafkę.. Na ogół jest to superważna rzecz i trzeba ją od razu podnieść;/ Ale może zobacz najpierw co babcia zostawiła.. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.09.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Słońce, ja widzę w tych szafkach ich przyszłą urodę Choć cena dość wysoka, poza tym nie wiesz czego facet używa do wywalania robaka, a w sypialni wiadomo.... Zobacz Ty najpierw co tam po babci w garażu na Ciebie czeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Yokasiu...dla mnie nie ma większego znaczenia kto przede mną używa szafek...tylko tak jak napisałam - ja nie umiem robić sama, więc chyba odebrałabym zrobione..:) A że wolę nowe...to fakt:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tak ceny na allegro powalają czasami. niektóre meble są tak zniszczone a cena, jak za zboże o! ale wywołałam też do odpowiedzi zdolniachę-madę i brzuchatą anagat dzięki dziewczyny za opinie, przydały się bardzo bo nigdy nie miałam do czynienia z antykami. muszę w końcu pojechać zobaczyć babcine mebelki, tylko ciągle mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 muszę w końcu pojechać zobaczyć babcine mebelki, tylko ciągle mi nie po drodze No i dobrze. Może będą akurat pasowały:wiggle: Gotowe nowe czy starocie zawsze zdążysz kupić. A tak w ogóle to słychać na budowie, słoneczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jaką zdolniachę? Chyba nie o mnie mowa. Pokaż te babcine meble już do nich dotrzesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.09.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 mada nie bądź taka skromna, twój blog jest w moich ulubionych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Slonce po tarasie poznaje, ze meble od Hebla, tak? ja mam wszystkie kupione wlasnie od niego i jestem zadowolona. Facet jest naprawde solidny ale nie tani...mnie sie te nakasliki podobaja biale, a wlasciwie, jesli to ten sam sprzedawca to one beda delikatnie kremowe a nie biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.09.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 anetka bystre oko masz:p zgadza się, zapisałam sobie, gdy kupiłaś bieliźniarkę do salonu. ostatnio o nim przypomniałaś. rzeczywiście ciekawe mebelki wyszukuje tylko u Ciebie to od razu były takie ładne gdyby pokazał odnowione, nie wydawałyby mi sie zadrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts