aneta s 29.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 slonce nie mam pojecia ale one nie sa biale tylko takie kurde...brudne biale, ciezko mi okreslic tem kolor bo on nie jest czysta biela i nie jest tez ecri, jak dla mnie sa piekne - mowie o tych od Hebla. Ja probuje sie zmierzyc ze swoimi starymi drzwiami i oknami, okna juz mam raz malniete no i sa kurde za biale...czekam z kolejna warstwa jak juz wymysle jakiej farby uzyc albo co dodac zeby uzyskac efekt podobny do tego Heblowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 zabiore nawet dwa łóżka po dziadkach chociaż mi nie wejdą do sypialni Nie wiem pod jakim względem Ci się nie mieszczą, ale powiem co zrobili moi rodzice. Może się przyda. Mieli po dziadkach dwa pojedyncze łózka. Stolarz zrobił im z nich jedno podwójne. Coś tam uciął, coś skleił i mają przepiękne łoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) o jacie widzę ze poszalejemy na całego z tą sypialnią. mówisz narendil że da sie tak zrobić haha pomyślimy jakbys mogła kiedyś tak dyskretnie obfocić łoże rodziców byłabym wdzięcznaanetko ta moja koleżanka dolewała chyba czarny bo chciała miec szarawy odcień a mi proponowala jskąś wanilię gdybym chciała ze tak powiem ikeowską biel:) Edytowane 29 Września 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 myślałam żeby do białego dać trochę barwnika wanilii i zrobić przetarcia na kantach. ciekawe co nam z tego wyjdzie. w sumie nie mam nic do stracenia Ja tez wolę waniliowe z lekką patyną Takie właśnie mam drzwi do garderoby:D Fajnie, że się zdecydowałaś robić te szafeczki. Na pewno będą ładne a i pamiątka bo babci super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 co do gromadzenia rzeczy ...jestem zdecydowanie na nie...ja niby kupowalam to co na 100%chcialam miec...i mam mase niepotrzebnych rzeczy bo jak juz sie zaczelam meblowac to sie okazalo , ze niestety nie wszystko juz do siebie bedzie pasowalo... Ja też jestem takiego zdania:yes: No cóż, ale każdy musi się przekonać na własnej skórze czy dokonał dobrych wyborów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Twoje drzwi są smakowicie waniliowe dziewczynki a co macie na zbyciu? sklepik otworzymy na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 dziewczynki a co macie na zbyciu? Hmm trochę by się tego uzbierało, ale póki co większość mam w kartonach, bo części mebli brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 to co, handelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Może, kiedyś- jak się dokopię do zawartości pudeł Swoją drogą, ja nie mam aż tak strasznie dużo rzeczy- zwykle kupuję długo i powściągliwie. A co Ty byś chciała słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja? nic narazie, lepiej sie powstrzymam, bo miedzi mało, ale może ktoś kto jest blizej przeprowadzki byłby chętny na wasze niepotrzebne zdobycze:) żeby 1,5 roku spać na materacu? to dopiero powściągliwość. u mnie gołe tynki więc gdzieś za 2 lata powinnam planować nakastliki idąc Twoją metodą, wytrzymala jesteś i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Na zdobycze zawsze ktoś się znajdzie:yes: 1,5 roku jeszcze nie ma:p Dopiero rok i 2 m-ce:D I materac taaaki wygodny. Inna sprawa, że dopiero teraz znalazłam łóżko, które wpisuje się w moje wyobrażenia o naszej sypialni:yes: Jak tylko przyjdą sofki, to będziemy łoże zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja kupowalabym wszystko od razu jakby to była niepowtarzalna okazja:) tylko kasa kasa każe nam rozsądnie planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 o yokasta, jesteś tak no komplecik kawowy to nawet dzisiaj sobie sprawiłam, ale to drobiazgprzerażaja mnie te szafki bo myślałam ze sa w lepszym stanie trzeba wymienić spód plecy i moze blat no i gałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tak no komplecik kawowy to nawet dzisiaj sobie sprawiłam No to dawaj foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 aga wstyd troche bo to zakup z pepco za niecałe 50zł tu widzę takie jak moje (u mnie filiżanki i podstawki)http://www.veroni.com.pl/kolekcje.php?id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Oooo fajne:yes: Chyba kremowe i patynowane, tak? Ciesz się słonko, że takie tanie, a nie tam wstyd:no: Ja też mam w tym stylu cały serwis kupiony w Witeksie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 takie szarawe jak stara skorupa:) z kremowo- jasnobrązową patyną na wzorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jak stara skorupa:) Podoba mi się to określenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no tak starodawne kubki chyba były podobne tylko bez wzorków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.09.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 znowu sie zasiedziałam a tu o 6:00 trzeba wstać milych snów wszystkim :hug:papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts