agawi74 29.09.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Noooo spadam i ja. Ja o szóstej nie wstaje, ale jestem śpiochem, więc i tak już późno.Pa girls:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.09.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 najnowsze wieści z budowy- kładą się płytki w kotłowni:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.09.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 jak ty je powiększylaś? ja tylko odkryłam ze można wkleić bezpośrednio z komputera i powiększać kliknięciem na zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.10.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 no tak, ze strony można szybko wkleić najeżdzajac na zdjęcie i kopiuj, później w odpowiedzi wklej i jest, ale bezpośrednio z dysku trzeba kliknąć na ikonkę z drzewkiem, wybrać opcję z komputera, na dole po prawej uploader, później przeglądaj wybierz zdjęcie z kom. i upload file Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No i jak kochana udała się wycieczka do Stolycy? A jak przedstawienie? nic się wcześniej nie chwaliłaś A płyteczki pięknie się układają Ej, to już niedługo przeprowadzka:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Anetka, bo rzecz polega na tym, że ja nie mówiłam o takim gromadzeniu . Takiego też nie popieram i nie praktykuję. Ja już mam meble i wiem gdzie co będzie i wiem co mam kupować. Jak nie jestem pewna czy się przyda albo będzie pasować to po prostu nie kupuję, świat jest pełen pięknych przedmiotów . To co kupowałam wcześniej, to jak już wspomniałam garnki i inne niezbędniki . Robienie sobie z domu graciarni i zbieractwo to zdecydowanie nie są sporty dla mnie. Napisałam o rzeczach, których jesteśmy w 100% pewni a nie które chcemy mieć - to trochę co innego. Kochana ja budowe zaczelam 6 lat temu...;)wtedy tez zaczelam kupowac drobiazgi i nie tylko i bylam pewna na 100% ze musze je miec...:lol2:ale tylko krowa nie zmienia pogladow;) i tym sposobem mam mnostwo ciemnych i przecieranych ramek na zdjecia, brazowy eklektyczny kredens, jedwabne serwety, firanki hatfowane, lampki i mase innych drobiazgow...ktore lezakuja w gabinecie - tymczasowej graciarni i pomyslu nie mam co z tym zrobic... Obys sie nie mylila ale wyobraznia to jedno a rzeczywistosc drugie i niestety nie zawsze ida w parze...zobaczysz jak sie juz wprowadzicie , umeblujecie...jestem przekonana, ze i u Ciebie znajdzie sie cos zbednego...ot zycie;). Ja teraz kupilam wiekszosc dopiero po tym jak zamieszkalam w domu bo wnetrza ewoluuja - razem z nami i poprostu wizja klaruje sie w trakcie uztkowania nowego domu - bynajmniej ja mam taka filozofie, szkoda tylko, ze mnie nie olsnilo jak budowe zaczynalam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja się mogę pod tym co napisałaś, Anetko podpisać wszystkimi kończynami;) Mam tylko mieszkanie, ale do tej pory w piwnicy zalega kupa duperszwanców, które były niezbędne na nowe mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.10.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 o! nie wiedziałam, że mam dzisiaj gości, witam, witam. kawka, herbatkahttp://emoty.blox.pl/resource/th_smilie_muffin.gif"Les Miserables" w teatrze Roma. Mimo, że autokarem 2,5 godziny w jedną stronę, mimo niewygodnych foteli na sali (mój mąż nie mógł zmieścic kolan:p) warto było jechac. wczoraj cudowny musical, a dziś szara rzeczywistość, więc dziewczyny, jeśli jeszcze jesteście doradźcie co wybrać. chodzi o ułożenie podłogi: w jodelkę, prosto, a może jeszcze inaczej?http://i1.fmix.pl/fmi346/91679ae5000a0aae4e91ebcchttp://i3.fmix.pl/fmi669/181164f20018be214e91ebd8/zdjecie.jpghttp://i1.fmix.pl/fmi2887/a6c12b26001163c74e91ebec/zdjecie.jpghttp://i2.fmix.pl/fmi1443/b80689e800262c234e91ec04/zdjecie.jpghttp://i2.fmix.pl/fmi1808/ab8270aa002ccfd24e91ec14/zdjecie.jpghttp://i1.fmix.pl/fmi353/844ac7ba000779084e91ec2f/zdjecie.jpghttp://i1.fmix.pl/fmi2700/6fae438000159f464e91ec49/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Fajna ta jodelka...a jakie beda wnetrza? nowoczesne, klasyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Fajna ta jodelka...a jakie beda wnetrza? nowoczesne, klasyczne? O to samo miałam zapytać Generalnie wolę jodłę, ale musi pasować do całości;) Fajnie, że teatr się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dziewczyny, ma być klasyczny skandynawski, trochę wiejski. podoba mi się ława od betib ta z grubymi skrzyżowanymi nogami, chce sofy na wzór ektorpów, prosty stół i krzesła thonety biale. Mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Słońce, jak ma być wiejsko-skandynawsko to podłoga raczej na prosto:) ale to Twoje wnętrza i decyduj sama:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 u mnie jest skandynawsko:rolleyes: i podloga prosta - dechy, chyba by mi jodelka nie lezala :rolleyes:ale tak jak pisze Aga - Tobie ma sie podobac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.10.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ooo, a co ty masz za podłogę słoneczko? Bardzo ładny kolor:rolleyes:Jaki ma wymiar klepka? (to klepka czy dechy - mix długości?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.10.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) madziu to płytka gresowa 12,5/50cm mąż się uparl niech ma, ale z tym układaniem to jest zagwózdka, mąż chcialby ułożyć jodełkę prostopadle do ściany (mniej cięcia), ale wydaje mi się że za dużo wariacji by wyszło na tej podłodze, nie dosyć że jodełka to jeszcze po skosie. w kuchni raczej nie będzie tak wiejsko ze względu na granitowy blat, płytki na ścianie z chromowaną listwą, meble?? nie wiem do czyich porównać, może darcy a podłoga w salonie holu kuchni i wiatrołapie bedzie ta sama i co kobitki? dać te jodełke, czy jechać na prosto? wiecie że ja się nie znam na stylach. to do czego ta jodła pasuje? odnośnie zbieractwa to fakt ciężko sie powstrzymać, wczoraj już bym sie obkupiła na promocji w h&y ale brakło czasu a może to i lepiej:p w każdym razie moge odstąpic dwa kody na rabat 50zł przy zakupie za 150 bo do 11 paźdz. już się tam nie wybiorę Edytowane 10 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 wczoraj już bym sie obkupiła na promocji w h&y ale brakło czasu a może to i lepiej:p Raaany, jak ja bym chciała, żeby mi tylko czasu na zakupowe szaleństwa brakowało A podłoga to płytki? Serio? A ja się zastanawiałam, co to za fajne deseczki. Ja bym układała prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.10.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) dziewczyny mąż się ucieszy jak powiem, że na prosto, bo szybciej mu pójdzie układanie, pooglądam jeszcze jakieś zdjęcia,wiem, że płytki w pokoju i to jeszcze udające drewno nie mają powodzenia na tym forum, ale może jeszcze ktoś popatrzy na nie obiektywnie i odezwie się jak by radził ułożyć. znalazłam zdjątka ułożenia tych płytek w jodłę http://www.czinger.hu/sites/default/files/imagecache/product_full/images/arteak_image.jpg a na prosto chciałabym żeby były ułożone nieregularnie, nic nie moge znaleźć,przeważnie ludzie kładą z przesunięciem o 1/3 lub 1/2 Edytowane 10 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.10.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no to mi pomogłaś ułożę całą na sucho i się zobaczy a ta deska u Ciebie Yokasta to jaki ma wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 fajnie Wam to wyszło i kolorek ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To jaka decyzja? Prosto czy jodła?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts