słońce 2 10.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 aga wiem,że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czyli normalny stan wiedzy podczas wykończeniówkihttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/wysmiewacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no dzięki:Pmyślałam że ktoś za mnie wybierze i powie, że tak musi być pojadę i rozłoże te podłogę może wtedy decyzja będzie łatwiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Żartowałam:hug: słońce zrób jak Ci serce podpowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No i co, no i co z tą podłogą słońce? Namyśliłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.10.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Myślę i myślę ... Mam czas. Najpierw trzeba założyć grzejniki a na te będziemy czekać ok. 2 m-ce. Nie przyszło nam do głowy, żeby wcześniej je zamówić.Dużo jeszcze do zrobienia, ale kurcze musi być ciepło Edytowane 14 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dużo jeszcze do zrobienia, ale kurcze musi być ciepło Kochana no ciepło, to raczej już nie będzie:( Listopad się zbliża...I co będziecie czekać do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.10.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) no właśne potrzebne są grzejniki, wtedy pojedziemy dalej (jak piec- wynalazek odpali:)) na razie trzeba dopracować kotłownię, te wszystkie rurki, zamontować parapety wewnętrzne, dotrzeć ściany, pomalować pod grzejniki, zejdzie z miesiąc, póltora:p byłam dziś na budowie oblukać postępy prac. mąż nadal siedzi w kotłowni i dłubie płyteczki. no nic, niech się chłopina wprawia, co by mu na salonach dobrze szło:p a i już wiem czym sławetny hebel maluje antyki. napisał mi że na białą powierzchnię mebla daje naturalny wosk pszczeli i wychodzi efekt takiej "starej" bieli. szukam tego wosku w necie i się okazuje że trzeba go z czymś mieszać.no są różne receptury, tylko kak to robi hebelhttp://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif nie mam śmiałości i pretekstu znowu podpytać Edytowane 15 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Słońce, a może podpytaj Betib? Ona się zna na tych bieleniach:yes: Bo ja ni w ząb:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ja tez pojecia nie mam o bieleniu a jak z tymi nakaslikami, ktore Pokazywalas? te od Hebla wlasnie, zrobil je juz, pokazal Ci jak wygladaja po renowacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) tak będę musiała Agawi zrobić jak wogóle sie za te szafki zabiorę aneta nie przysłał nic, chyba jeszcze nie zrobił, a może Ty bys do niego zameilowała, żeby ci dokładniej wytłumaczył jak się dorabia ten wosk:p Edytowane 17 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kochana On tego strzeze jak oka w glowie...nie zdradzi receptury - juz podpytywalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a widzisz dziada a taką reklamę tu ma:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 troche mu sie nie dziwie, jakby powiedzial jak i czym to robie to pewnie sama bym sie pobawila ...ale tych nakaslikow jestem ciekawa, a jak sie umawialiscie, ze je zrobi i Ci wysle zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Słońce, może jeszcze popytaj na forach...Ja znalazłam taki produkt i recepturkę http://www.art-renowacja.pl/wosk-pszczeli/5297/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 anetka tak sie umówiliśmyagawi Ty miszczyni zawsze znajdziesz,co trzeba, zaraz tam zajrzę,tylko herbatę zaparzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jaka ja miszczyni???http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif Sama pisałaś, że jest kilka metod, może to jedna z nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 aga tak to to czytałam a najlepsze jest: "W 3 kilogramach wody, gotuje się aż póki nie rozpuści, 250 gramów potażu (węglanu potasowego) i dodaje się 500 gramów pokrajanego na cienki płatki białego wosku" oj dobrze że m. śpi, popukałby sie w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 oj dobrze że m. śpi' date=' popukałby sie w głowę[/color'] Mój też:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 aga ale ty nie przytargalaś starych szafek do domu, a ja tak:) chciałabym mojemu udowodnić że umiem dobra dosyć teorii jutro szukam papieru ściernego, preparat na robaczki juz mam i chyba najpierw wyczyszczę papierem, a później bedę truć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts