aneta s 21.10.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ostrzegalam, ze bedzie milczal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 po wizycie u laryngologa wyzdrowiałam:D Czyli zabierasz się do pracy nad szafeczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.10.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 tak tylko muszę kupić papier ścierny:)jakoś dzisiaj nie było czasu, musiałam iść do pracy za 31 paźdz., a potem kupić buty dziecku i jakieś tam długopisy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Słońce gdzie Ty się ostatnio podziewasz? Szafeczki zrobione? Bo ja kochana kupiłam żyrandol do sypialni, zamawiam zasłony i szukam właśnie tych nieszczęsnych szafek nocnych:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.11.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 aga ja cały czas jestem na bierząco u Ciebie i otwieram szeroko oczy z zachwytu już miałam plan jechać dzisiaj na budowę bo taka piękna pogoda, ale zrobiłam obiad i ciemno się robi, a jeszcze muszę powiesić pranie i ciągle coś do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja zaraz lecę na zakupy, bo w sobotę mamy zaległe urodziny lubego, więc kilka osób wpadnie:wiggle: Słonko wiem, że czas szybko leci, dzień krótki... może w weekend porobisz jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.11.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nie ma co pokazywać narazie, za to u Ciebie, oj będzie sie działo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aj tam, zaraz będzie się działo... nawet po tych wszystkich zakupach sypialnia nadal będzie nieskończona:sick: Jeszcze duża komoda jest potrzebna no i toaletka dla mnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.11.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nic tylko musisz zorganizować wypad do Paryża, albo zaprzyjaźnić sie z gogulkiem:p a i ciekawe co tam upichcisz na sobotę ja się czaję na jakaś większą forme do mufinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nic tylko musisz zorganizować wypad do Paryża, albo zaprzyjaźnić sie z gogulkiem:p Z googulkiem jestem zaprzyjaźniona:rotfl: Na sobotę robię na pewno zupę włoską i torcik z mascarpone. a na główne danie jeszcze nie wiem... Dużą blachę muffinkową kupowałam w Realu firmy Zenker- jest świetna, nieprzywierająca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.11.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) torcik mascarpone mniam, a Wy pewnie teraz go podjadacieach te katalogi zagraniczne:rolleyes:oto jeden z nichhttp://quickpaper.rosendahls.dk/IbLaursen/2011/dk/ a tu sklephttp://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=cs&tl=pl&u=http://www.bellarose.cz/kategorie/plechove-retro-cedule/ Edytowane 5 Listopada 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 torcik mascarpone mniam, a Wy pewnie teraz go podjadacie Oj, tak, tak- torcik był mniamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif A katalogi super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.11.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga przepisik na tort i schab z pomidorami będzie mam nadzieje. I fotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga przepisik na tort i schab z pomidorami będzie mam nadzieje. I fotka! Słońce, fot nie będzie:no: Nie mogłam latać z aparatem, jak goście byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 08.11.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 lubię sprawdzone przepisy, daj jak znajdziesz chwilkę u nas na budowie powoli idzie, po godzinach, zaczynamy przyłączać piec, mam nadzieję ze szybciej to pójdzie niz kładzenie płytek w kotłowni, bo podobno zima idzie a i czekamy na grzejniki, nie wiadomo kiedy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dobra, w wolnej chwili Ci podam przepisiki:yes: Ano zima idzie, także śpieszcie się z tym piecem:D A potem jaki jest plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.11.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 potem, czyli w bliżej nieokreślonym czasie przygotowanie scian do malowania, malowanie, płytki na podłodze. w naszym tempie do wiosny zejdzie:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Czyli gruntowanie i malowanie. Zima to dobry czas na taką pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Słońce,piękny dom, wspaniała parterówka i super układ pomieszczeń!!!Świetne plany, zamierzenia i inspiracje, będę kibicować gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.11.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Sharlotka dzięki nie wiem czy super układ, raczej bardzo zwykły tu na forum przeważnie kuchnia jest otwarta na jadalnie i salon, a moja;) jedynie może jest ekonomiczny, każdy centymetr wykorzystany i bez zbędnych pomieszczeń (wg męża zbędnych bo mi by się przydały) niedługo pokażę Wam naszą mega wielką kotłownię a wogóle to piekne lato mamy tej jesieni oby jak najdłużej:) Edytowane 12 Listopada 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts