Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie kraczę ale przeważnie tak jest. Nie pamiętacie 4pór roku w majowy weekend?

Boże gdzie tam do wakacji. Mnie już się pieniądze kończą. Tak sobie marzę o cegielkach (od pysiaczka) do pokoju na jedną sciane. Co myślicie czy taka 5 m ściana będzie oki? A na niej z prawej str.telewizor i szafka rtv. Wisi tam też na środku kabel na kinkiet, ale jaki pasuje na takim ceglastym tle? Wogóle to nie wiem jak będzie wyglądał taki rodzynek. Jeszcze jeden planowany jest na przeciwnej scianie i żyrandol po środku. Aga pokazywalas dawno takie kinkieciki z marszczonym kremowym abażurkiem. Nadałyby się? Pisze z telefonu więc nie wstawie obrazków.

cegła fajna , fajna ale czy na 5 m nie będzie zaaaa fajna , tzn musisz pamietać ze te 5m cegły zobowiąże cie bardzo do reszty wnętrza

ale żebys nie pomyślała ze ci odradzam bo pomysł jest fajny (ale fajne słowo to fajny:)) tylko moze by tak na innej scianie , krótszej albo tylko na częsci tej długiej

no i myśle ze napewno nie obejdzie sie tu bez jakis wizualek, moga byc paryzanckie wtedy będzie mozna lepiej ocenić

a z tymi wakacjami to faktycznie chyba sie rozpędziłam , przed chwila czytałam ze w hiszpani jakś straszna zimnica a w portugali śnieg brrrrr.....

mam nadziję że lipcu będzie ok bo gdzie ja tam swój namiot rozbije :D

Dzięki dziewuszki za odzew. Ja się męczę na telefonie bo internetu w domu brakło. Na razie rezygnuje z tych cegiełek, może kiedyś na kominowej scianie jak postawimy kozę.

Pozdrawiam

spróbuje podejrzeć co tam u Was.

aguś pamietasz swój kinkiecik?:)

http://i3.fmix.pl/fmi619/30cda6f5001b85204ec74beb/zdjecie.jpg

Edytowane przez słońce 2

oj kochana siedzę właśnie w domu, a mąż na budowie

nie wiem, czy zamierza spać z piecem jak dziecko z nową zabawką

a tak na poważnie testuje go i stroi

tam pali się dosłownie garstka peletu, a na piecu aż 60*C :o

dymu nie ma, popiołu jak na razie też

sprawdzamy tylko na podłogówce bo grzejników nadal nie ma

Edytowane przez słońce 2