agawi74 30.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 słońce nie tylko u Ciebie, coś jest nie halo z muratorem... musisz odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 słońce witam się u Ciebie I od razu chcę się wypowiedzieć w poniższej kwestii: Nie kraczę ale przeważnie tak jest. Nie pamiętacie 4pór roku w majowy weekend? Boże gdzie tam do wakacji. Mnie już się pieniądze kończą. Tak sobie marzę o cegielkach (od pysiaczka) do pokoju na jedną sciane. Co myślicie czy taka 5 m ściana będzie oki? A na niej z prawej str.telewizor i szafka rtv. Wisi tam też na środku kabel na kinkiet, ale jaki pasuje na takim ceglastym tle? Wogóle to nie wiem jak będzie wyglądał taki rodzynek. Jeszcze jeden planowany jest na przeciwnej scianie i żyrandol po środku. Aga pokazywalas dawno takie kinkieciki z marszczonym kremowym abażurkiem. Nadałyby się? Pisze z telefonu więc nie wstawie obrazków. Cegła na ścianie fajna jest:yes: Tylko jak na 5m to nie może być zbyt ciemna, żeby nie przytłoczyć wnetrza;) Jeśli to może być dla Ciebie w jakikolwiek sposób pomocne to napiszę Ci, że nasza ściana z cegiełki ma 10mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.12.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) czyli jakieś 4 m dlugości:) u Ciebie na zdjęciach wygląda to obłedniepomyślimy pysiaczku, pomyślimy, na razie kaski mało a my w lesie:) aguś ktoś zrobił czary mary i słońce wyzdrowiało:) tylko emotki i zdjęcia coś się nie chcą wklejać Edytowane 1 Grudnia 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 aguś ktoś zrobił czary mary i słońce wyzdrowiało:) tylko emotki i zdjęcia coś się nie chcą wklejać No masz Ci los:lol2: Jedno wyzdrowiało, a drugie się zepsuło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.12.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no właśnie z tymi emotkami to juz wcześniej sie porobiło ale nie miałam czasu wnikać, a jak je wklejasz miszczyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Slońce, ale nie masz nawet tych forumowych? musisz wejść w swoj profil i tam w ustawieniach trzeba coś zaznaczyć- nie pamiętam dokładnie bo robiłam to 100 lat temu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.12.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 te forumowe mam ale inne wystarczyło otworzyć skopiować i wkleić do odpowiedzi, spróbuję z [/img] jak dawniej</p><p> [img]http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wyciągam Cię z forumowych czeluści:p Za to proszę o relację z budowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.12.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) na budowie zmęczenie materiału (głównie męża) co 2 dzień sprzedaje dom w diabływyruszyliśmy dzisiaj zbadać rynek w poszukiwaniu płytek, armatury itp.porażka, musimy wyruszyć do większego miasta już mi się nie chciało powtarzać sprzedawcom dużymi literami co to jest v-i-v-e-s, m-u-g-a-t, v-o-g-u-e (już nawet nie wspominałam transparenze i tak łamali sobie języki) ogólnie króluje opoczno, paradyż i kibelki cersanit to mniej więcej nam się podoba cenowo i wizualnie (nie widzieliśmy jeszcze na "żywo") http://i2.fmix.pl/fmi2673/1d1fa8cd000a8af54eea3bd4/zdjecie.jpg kabina i brodzikhttp://i2.fmix.pl/fmi1542/52e28af0001b37f64eea3ead/zdjecie.jpg wannahttp://i1.fmix.pl/fmi1031/96dcbaeb0000a9d04eea3f10/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2385/8270cc87000f76394eea40a9/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi660/2f200dac000581024eea40ac/zdjecie.jpgdo tego płytki jak u yokasty i co? bardzo się to wszystko gryzie? Edytowane 15 Grudnia 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.12.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 aha to jednak wsio nie pasujedobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak to nie pasuje? Słoneczko, wybory bardzo ładne:wiggle: Wszystko pasuję będzie cudnie:D Nie denerwuj się A po co chcesz jechać za płytkami? Przecież wiesz jak wyglądają- nie możesz zamówić wysyłkowo? Wiesz, że my większość rzeczy do łazienek zamówiliśmy w sklepie internetowym? Bylo szybko, łatwo i przyjemnie- polecam tą metodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.12.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 myślisz że bedzie ok? dzięki to jest wu-cet roca viktoria, ktoś tu na forum go chyba ma, muszę poszukać- może bedą jakieś fotki otwartego;) jeszcze nie wiem gdzie najlepiej jest zamówić białe cegiełki vogue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Słońce, i jak, dziś lepszy nastrój? Mąż chałupy chwilowo nie sprzedaje? Wiesz, KAŻDY ma gorsze dni i chęć rzucenia wszystkiego, zwłaszcza budowy niby wymarzonego domu - zmęczenie materiału po prostu, KAŻDY to przeżywa...... BARDZO podoba mi się kabina i brodzik, proszę mi tu napisać szybciutko nazwy, sobie zanotuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 aha, i płytkach taka drobna uwaga - postaraj się zmusić sprzedawcę o sprzedanie najpierw po 1 szt na próbę, dla sprawdzenia odcieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.12.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Yokasta w tej samej firmie widziałam, a to na pewno będą płaskie, tak? na stronie vogue są chyba tez fazowane w sumie to i tak najpierw zadzwoniękibelek to roca victoria (miska stojąca z pionowym odpływem) deska wolnoopadająca teraz doczytałam że ma podwieszaną maszenka i madziazzz miała (ten niepasujący komplecik z bidetem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pani, Pani, kabina i brodzik!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.12.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) sharlotka to ta kabina http://www.radaway.pl/produkt.php?id=166 brodziki są różne, my wybralismy taki http://www.radaway.pl/produkt.php?id=49będzie trochę kucia ale mąż się zgodził zamówił wszystko przez internet tylko nie wiem gdzie dokładnie ale chyba przesyłka gratis Edytowane 16 Grudnia 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 aha, i płytkach taka drobna uwaga - postaraj się zmusić sprzedawcę o sprzedanie najpierw po 1 szt na próbę, dla sprawdzenia odcieni! Aniu, to chyba nie ma znaczenia. Ważne, żeby całe zamówienie pochodziło z jednej palety, to odcień będzie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Słońce,dzięki za info!!!Aga,chodzi mi o to, że gdyby Słońce chciała MIESZAĆ płytki -w sensie: mugaty z vogue na przykład, w jednej łazience, to w tym celu dobrze jest sprawdzić odcienie, czy pasują - ale jeśli zamawia JEDNĄ serię, to nie ma takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts