Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem aguś nic juz nie wiem

mam ochotę powiedzieć że mam to w d..

chcialabym żeby domek nam wyszedł fajny gustowny, ale to bardzo trudne

i w dodatku koziorożec z baranem

Słońce jestem w trakcie czytania dziennika Twojego u mnie koziorożec ze skorpionem- to chyba jeszcze gorzej :)

Dziękuję Wam kochane za życzenia.

Niestety w tym roku Święta są dla mojej rodziny bardzo smutne. Dzisiaj zmarł mój tata. Chorował ale mógł jeszcze żyć. Jest nam bardzo ciężko, nie wiem jak przeżyjemy kolejne dni.

Wyłączam się z forum, odezwę sie kiedyś.

Szanujcie się i kochajcie. Nasze życie jest tak krótkie...

Jestem u Ciebie po raz pierwszy. Zwabił mnie Twój piękny nick. Zajrzałam przypadkiem i pomyślałam, że może uda mi się troszkę pomóc w lepszym wyobrażeniu ściany z cegły i łazienki. Popróbowałam na tyle, na ile programy pozwalają, ale coś niecoś widać.

...

Dopiero chcąc wkleić wizualizacje dotarłam do smutnej wiadomości... bardzo, bardzo mi przykro... słowa w takich sytuacjach nie potrafią oddać tego co czujemy, ale jest prawdą, że... nie odchodzą Ci, których Bliscy noszą w sercu... Mój odszedł ponad 7 lat temu... miał tylko 53 lata... Święta są czasem gdy jest z nami przy stole, bo zawsze wspominamy go z uśmiechem i dobrym słowem. Wiem, że teraz są dla Was najtrudniejsze chwile... są smutne, ale pozwalają doceniać tych, którzy z nami zostają...

Poczekam aż się odezwiesz i jeśli będziesz chciała, to wkleję to, co udało mi się poczynić. Pozdrawiam ciepło i jeszcze świątecznie

Agawi, Yokasta, Beatko, Narendil, Pysiaczku, dziękuję za Wasze wsparcie duchowe, to bardzo pomaga:hug:

Julianna witam, dziękuję za Twoje słowa otuchy, boję się jutrzejszego dnia- ostatniej drogi taty. Nie dociera to do nas.

Na prawdę zrobiłaś wizualki dla mnie? zaskoczyłaś mnie, bardzo Ci dziękuję, możesz coś tu wkleić, może w weekend.

Teraz budowa zeszła na dalszy plan, nic mnie nie interesuje, nie chce mi się jeść, martwię się o mamę...