słońce 2 02.01.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 dzięki, domyślam się że nie da się tej ramki wstawić ale to nic, na prawdę sprawiłaś nam radość tymi wizualkami nad salonem nie zastanawiam się póki co, ale na cegiełkę przyjdzie czas, trza męża zachęcać pomału i pieniędzy nadrukować a wogóle to gdzie Twój wątek? budujesz, remontujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 słońce wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku - oby był dla Was lepszy od poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.01.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 budujemy, budujemy i końca nie widać . Na razie mamy stan surowy zamknięty. Mieliśmy roczną przerwę, co akurat wyszło nam na dobre, bo dzięki forum zaczynam wiedzieć czego chcę, a do tego "już to prawie widzę" . Od wiosny chcemy ruszyć z instalacjami, czyli z tym co najgorsze, bo kosztuje, a i tak tego nie widać . Marzę o takim etapie jak Twój, gdy wszystko zaczyna się już pięknie klarować. Na razie gimnastykuję się z własnymi aranżacjami, więc bawię się programami. Sprawia mi to przyjemność i cieszę się jeśli komuś może choć troszkę pomóc w wyobrażeniu sobie przyszłego wnętrza. Planuję założyć wątek na razie taki pomagający w rozterkach planowania układu mojej kuchni i łazienek. Czasem inni zwracają baczną uwagę na to, co nam samym umyka. Cenię sobie takie spostrzeżenia . Będzie mi miło jak zajrzysz i napiszesz co myślisz . Trochę się tego obawiam (chodzi o zaangażowanie czasowe), bo FM jednak uzależnia, a ja od jutra muszę wrócić do rzeczywistości zawodowej . Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Słoneczko, muszę Ci powiedzieć, że znalazłam gdzieś takie lustro co chciałaś. Zapisałam, tylko nie wiem gdzie:bash: Będę szukać:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.01.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 pysiaczek dzięki:hug: wzajemnie julianka na pewno urządzisz domek doskonale z takimi zdolnościami, trzymam kciukiaga taaak? dasz linka na priv jak znajdziesz? właśnie zastanawiałam się czy szklarz poradziłby sobie z takim kształtem. mamy tu w pobliżu takiego jednego, muszę do niego zajrzeć, najlepiej z dobrym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) aga taaak? dasz linka na priv jak znajdziesz? właśnie zastanawiałam się czy szklarz poradziłby sobie z takim kształtem. mamy tu w pobliżu takiego jednego, muszę do niego zajrzeć, najlepiej z dobrym zdjęciem Pewnie, że dam tylko cholerka muszę znaleźć trąba ze mnie- znalazłam go jakoś przed Świetami i... nie wiem gdzie zapisałam:rolleyes: Idę szukać dalej:spam: Slońce, ale lustra, które widziałam były kompletne-szklarz niepotrzebny. Nie wiem, czy uda Ci się znależć samą ramę w takim kształcie;) Edytowane 6 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.01.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam Słońce! Przykro mi z powodu taty. Trzymaj się dzielnie i w miarę możliwości wspieraj mamę.Na wszystko potrzeba czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witaj Rocia dzięki Na wszystko potrzeba czasu.wszyscy tak mówią, a nie mogę sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Wiola a czy Ty już zmierzyłaś się ze swoimi meblami, tymi które przemalować chciałaś?Julaianna Ty nie marudz tylko Otwieraj galerię...w przeciwnym razie żyć Ci nie damy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 kurczę, Anetka te szafki pójdą chyba do garażu są bardzo zniszczone, powyłamywane. przydadzą się obok pralki na jakieś detergenty:) a właśnie miałam sprawdzić czy julianna wzięła się za swój wątek. błąka się biedaczka po różnych wątkach, pomaga innym, a nic nie mówi o swoich planach, stylu w jakim sie lubuje, trza ją zdopingować julianna słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.01.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 słyszę, słyszę Tylko tak jakoś... odwagi mi brakuje. Ale zbieram się, zbieram http://emoty.blox.pl/resource/wink.gif Dziękuję za dobrą pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 08.01.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 zbieraj się, trzymam za słowo, już czuję że zasypiesz nas wizualkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 słonko, zabijesz mnie, ale nie mogę znależć tego lustra...:cry: W każdym razie to nie była sama rama, tylko gotowe lustro i kosztowało ponad 300 zł. Będę jeszcze szukać. Póki co w zastępstwie podaję Ci namiary na inne- może coś Ci wpadnie w oko? http://www.bellemaison.pl/meble/961-french-fireplace-mirror-czarne.html http://www.bellemaison.pl/73-lustra http://www.armonia.pl/search.php?text=lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.01.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) aga coś Ty nie rób sobie kłopotu, może wpadnie Ci kiedyś w łapki przypadkiem to dasz znać te które pokazałaś też fajne, mam jeszcze czas na zastanowienie się w sumie bez lustra da się mieszkać jakiś czas:) nastawiłam się na w miarę mało ozdobne czarne chyba metalowe w miarę proste lub owalne w patynowanym "srebrze" coś takiego dzisiaj znalazłam Edytowane 9 Stycznia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 nastawiłam się na w miarę mało ozdobne czarne chyba metalowe w miarę proste lub owalne w patynowanym "srebrze" coś takiego dzisiaj znalazłam [ATTACH=CONFIG]94291[/ATTACH] Ładne:wiggle: Sporo srebrnych i w dobrych cenach jest tutaj http://www.tanie-upominki.pl/lustra-srebrnej-ramie-c-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.01.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) takie też mogłoby być tylko w gładkiej czarnej ramie te lusterka to propozycje do malego wc, natomiast do łazienki nie mam pomysłu. może zupelnie proste na szerokość szafki umywalkowwej, bez ramy tylko z fazą, może w białej drewnianej ramie Edytowane 9 Stycznia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.01.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 [ATTACH=CONFIG]94311[/ATTACH] takie też mogłoby być tylko w gładkiej czarnej ramie No właśnie takie widziałam:bash: Do głównej łazienki może być w białej ramie lub bez - samo lustro od ściany do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.01.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 rzeczywiście ciekawe, w dobrej cenie i kryształowe, adres się przyda dzieki:)znasz kogoś kto kupował coś u nich?aga wyszukiwarkę masz w jednym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.01.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 aga ale to było to? chyba nie bo tu ok 700zlhttp://francuska-weranda.com/pl/lustro-w-drewnianej-ramie-kolekcja-windsor-francuska-weranda.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts