anagat 21.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A często nic nie daje ulgi.. Nawet zastrzyki:DWreszcie wróciłas Słońce. Gdzieżeś Ty była, gdzie?? Słoneczko tak sobie pozwolę napisać, jakby co to wywalę..(a u Ciebie , bo u mnie totalna posucha.. nawet zdjęcia zniknęły..)Dziewczyny róbcie sobie cytologię!!! Miałam dziś umierającą 33 letnią pacjentkę z rakiem szyjki macicy:(;(;(.. Może ktoś przeczyta i pójdzie się zbadać. Ten nowotwór jest do przejścia, tylko trzeba go wykryć wcześnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.03.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 a są takie co nie robią? ja bym się bała nie robić raz w rokuanagat zaglądam cichaczem bo o czym tu pisaćpatrzę u dziewczyn na te piękne mugaty, oktagony i liczę czy mi na takie wystarczy kaski mój m. jednym okiem spojrzy mówi że be no i co tu pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Eeee tam, nie narzekaj tylko pisz:) Pisac mozna o wszystkim:D No i niestety sa tekie , ktore nie robia.. duuuzo ich jest. Sa dorosle kobiety, ktore nigdy w zyciu nie mialy cytologii. Echh.. Kurcze sama musze isc w czerwcu jak w Polsce bede. Bo tu i tak nie mam czasu..grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.03.2011 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Słońce, ja tak dla całkowitej odmiany, zapytam o twoje drzwi tarasowe.. Ile z 3, które widzę się otwiera? Są jakieś fixy>? Patrzyłaś może na ceny przesuwnych>? My w sumie musimy mieć jedne drzwi tarasowe przesuwne, bo inaczej nie będę mogła kanapy postawić. No chyba,że drzwi otwierałyby się do zewnątrz. Mi by się podobało, tylko chyba złodziejom ewentualnym też Kurcze strasznie drogie te przesuwne są.. grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.03.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 tyle się napisałam i mi wcieło:bash:jeszcze raz polecam Oknoplus solidne i niedrogie w swojej klasienasze okno balkonowe: 2 skrzydła otwierane do środka , słupek ruchomy,zawiasy winhaus, opcja wentylacji ok. 1cm- zabezpieczenie jak przy zamkniętym, 1 skrz. nieruchomemozna wybrac różne opcje np fajne zawiasy ukryte tylko przy tym nie ma tej dużej mikrowent., a zwykła- ułatwione zadanie dla złodzieji jak zostawisz rozszczelnionenie wiem czy są też przesuwne musialabyś poczytać ofertęszczerze polecam, sprawdzone przez znajomych, mąż jest bardzo wnikliwy w szczegóły, znaczy że jak wybrał musza być dobrea i drzwi wejściowe też z oknoplusa podobno porządne a dla mnie b. drogie o cenie dowiedziałam się niedawno mój m. tak kreci specjalnie chyba żebym nie marudziła ze za drogo (oddzielna cena za ramę panel i futrynę)kolor okien od środka biały a na zewnatrz dąb bagienny( chciałam szary ale to juz niestandardowy i za drogi- a może trzebabyło jednak doplacić i miec co sie planowalo od początku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 bardzo mi miło że zaglądacie choć nic się nie dzieje la la la la... biegnę do was może Yokasta już maluje, warmia tynkuje a dagunia nie wiem co, ale się dowiem. a i jeszcze Darioas pewnie też za malowanie się wzięła, albo już ogródek przekopuje... A Mmelisa czeka na dachowke, ktora zamowila dwa tygodnie temu i otrzymala odpowiedz ze czas oczekiwania na nia moze trwac do konca maja:jawdrop: Witam i sie melduje na stanowisku po dluugim urlopie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.03.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 o kurczę!właśniemożemy sobie planowaća niby wszystkiego w sklepach wbród:)ale będziesz miała swieżutką pachnacą, porosto z pieca ja dachówke mogę planowac może za 15-20lat teraz mamy grafitowo-czarne gonty, z których też się cieszymytak bardzo pragniemy byc na swoim, żeby nikt nie właził bez pukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.03.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 U nas to z oknami chyba jeszcze ciekawiej będzie, jak uda nam sie znaleźć używane, to nawet używane weźmiemy. Tylko niestety to okno tarasowe musi być przesuwne (no chyba,że można mieć okna otwierane do zewnątrz). A co do dachu, naszczęście mojego nei widać, więc jest papa, mamy ją jakoś od zewnątrz..hmm? ocieplić i na to chyba też papa. Ale to już Radek od tego jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 dobrze się zastanówcie nad tymi oknami. nowe kupisz na lata i takie jak Ci pasują i do tego parapety a używane nie wiem, zależy w jakim stanie. ja uważam że najlepiej od razu zrobić dobrze żeby później nie przerabiać i nie wydawać znowu kasy. okna nowe nie są aż tak drogie zależy ile sztuku nas nareszcie ruszyłood soboty trzech panów tynkuje+ pomocnik przy betoniarce + teść do: przynieś deskę zrób kawę+ mąż do wszystkiegomam nadzieję że szybko im pójdzie marudzili coś na piasek kwarcowy że za miałki i postanowili pomieszać z grubszym i tak mi się podoba, wychodzi gładziutko, jak na tradycyjny tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.04.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Sloneczko , gdzie zdjecia????? Dawaj ale juz:) Ja tynki chce zobaczyc!Co do okien, to my nawet nie chcemy w tym domu reszty zycia spedzac, wiec okna byleby parametry mialy odpowiednie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.04.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 moje wnętrza w szarościach;) w salonie dopiero "szpryc" na scianach http://i1.fmix.pl/fmi42/e30d69ed001fcbc04da0bb86/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2518/5d50e4ea00131afc4da0bba5/zdjecie.jpg hol od str. wiatrolapu. deski wychodzą z kuchni, dalej po lewej wejście do małego wc, na wprost wejscie do salonu http://i1.fmix.pl/fmi2664/73625990002a4dee4da0bbb6/zdjecie.jpg przejscie z holu do części nocnej http://i2.fmix.pl/fmi140/dbca027d001d39eb4da0bbc4 korytarz w cz. nocnej http://i1.fmix.pl/fmi244/936f76940001e0854da0bbd6 pokój chłopaków- tu już jest tynk właściwy http://i2.fmix.pl/fmi158/8b2f0be40019cca44da0bbe7/zdjecie.jpg w kolejnych sypialkach i łazience ten sam kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.04.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 jednak nie wychodzi tak gladko. zostają smugi od zacierania przez ten grubszy piach chyba nie obędzie się bez gipsu (chociaż troche trzeba wygladzić) a wogóle to zimno, że się nie chce na budowe po pracy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.04.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Potwierdzam, zrobiło się pieruńsko zimno (znowu), a u nas dodatkowo jeszcze wieje, że łeb urywa. Co do koloru to myślę, że klub szaraków by ciebie przyjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.04.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ta:) szczególnie z tymi 3 taczkami w saloniechciałabym już być na etapie płytkowania, chociaż może jeszcze nie, bo ciągle koncepcja sie zmieniaza dużo spraw na głowie (ucho mnie boli i nie moge sie zebrać do lekarza, budowa, praca, dzieci, komunia córki, wycieczka z pracy) i mam stresa. jeszcze do tego ta paskudna pogoda. ide na urlop od poniedziałku może sie odstresuje przy myciu okien i glośnej muzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja mam ten sam problem z koncepcją..... ciągle się zmienia Dzisiaj nawet mocno się wkurzyłam, ale to u mnie w galerii. Nie będę zaśmiecać ci wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.04.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 to ja wam powiem jeszcze historyjkę odnośnie fachowców na różnych wątkach kopanych brat zatrudnil tydzień temu fachowca-kierowce u siebie na transport aut za granice i spowrotem umowa itd wszystko ładnie i wyslał go samego do niemiec 2 dni próbowal sie dodzwonić a wczoraj gość wysłał sms że wrócił i zostawil lore-lawete na parkingu a kluczyki na przyczepie. brat w te pędy dwóch kolegów i szukac gościa. skontaktował się z jego poprzednim pracodawca i namierzył go pod innym adresem niz z dowodu- melina !! w łodzi. tam kolesie już się cieszyli z kasy-7 tys za transport wisiał. zaskoczony zmiekł i mówi że on może jutro znowu jechać jak chce... oczywiście niech się cieszy że wpierpapier nie dostał. na szczęście kase jeszcze miał przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.04.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 OOO JA... ale szambo. Mój małż najkochańszy właśnie zdał na prawko na ciężarówki.. W lipcu ma dorabiać następne (z jakimiś przyczepami czy cóś..) No to potem się do Twojego brata uśmiechnie;p;p;p A ja zaczynam jutro maraton dyżurowy:( buuu.. Sliczne szarości masz na ścianach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.04.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 podziwiam za te dyżury, uważaj żeby na zdrowiu Ci sie nie odbily, oszczędzaj się, a kasiorke pchaj w skarpete przyda sie na remont:)tynki u siebie widziałam raz i czekam az skończą wtedy zajrze. maz mówi że głupie pytania zadaje a on nie umie tłumaczyc jak ktos nie kuma i sie denerwuje. on ma chyba jakies niewyleczone adhd czy cos. nie wiem może jest przemeczony ale czasem mam go dość i tej budowy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 oj Słoneczko... Jeny ja jestem jak Twój mąż.. jak mam coś tłumaczyć jak ktoś nei zrozumie za pierwszym razem to mnie coś trafia:D Na szczęście w pracy mam inne podejście. Co do dyżurów.. taki zawód.. cóż. Własnei wróciłam .. spałam od 6 rano do 8 rano grrr.. Mam nadzieję,że dziś mnie nie będą potrzebować.Jutro znowu.. Co do skarpety.. moja droga. Ja dostaję pensję a następnego dnia tylko grosze z niej na moim koncie zostają. Wszystko idzie do Radka.. Trzeba zamawiać materiały, budowlańcy wchodzą 27 kwietnia, chcemy okna zamawiać.. i to na tyle z kasy:D Następną trza zarobić:D A to nie idzie tak szybko jak wydawanie.. buuu Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 mój mąż to jak go wiatr zawieje- raz ok a czasem omijać z daleka albo bez kija nie podchodź tynki zakończone zapłacone 6 tys. zł. robocizna za 560 m2 + koszty pomocnika kolejny etap zamówić piach płukany, steropian folię, rurki i inne srurki no i fachowca do wylewek maszynowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts