słońce 2 22.01.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 cześć Drop_Inn widzę że forum m. i Ciebie ładnie wciąga:lol: ja siedzę tu od prawie roku, nawet nie chcę myśleć jak urządziłabym dom gdybym tu nie trafiła:)dzięki yokaście zajrzałam do piekarnika w ikei i wybrałam lepszy (mam nadzieję)dzięki agawi wiem jakie pytania zadawać w komforcie, a wogóle agawi powinno się ozłocić:hug:na każdy temat znajdzie odpowiedźjulianna robi bezinteresowne niespodzianki-wizualizacje dzięki dziewczynom mam fajne płytki do łazienki, do kuchni i dostałam świetny katalog od kasi swpodejrzewam tez że przez fm czarny granit zdrożał dwukrotnie:mad: to mi się akurat nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 dzięki agawi wiem jakie pytania zadawać w komforcie, a wogóle agawi powinno się ozłocić:hug:na każdy temat znajdzie odpowiedź :oops: Słoneczko dziękuję ale przesadzasz:yes: Bardzo dużo uczę się od Was- każdy ma przecież inne doświadczenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 cześć Drop_Inn widzę że forum m. i Ciebie ładnie wciąga:lol: ja siedzę tu od prawie roku, nawet nie chcę myśleć jak urządziłabym dom gdybym tu nie trafiła:) dzięki yokaście zajrzałam do piekarnika w ikei i wybrałam lepszy (mam nadzieję) dzięki agawi wiem jakie pytania zadawać w komforcie, a wogóle agawi powinno się ozłocić:hug:na każdy temat znajdzie odpowiedź julianna robi bezinteresowne niespodzianki-wizualizacje dzięki dziewczynom mam fajne płytki do łazienki, do kuchni i dostałam świetny katalog od kasi sw podejrzewam tez że przez fm czarny granit zdrożał dwukrotnie:mad: to mi się akurat nie podoba Oj wciąga, wciąga. Szkoda tylko, że tak mało czasu na te forumowe ploteczki. Jakoś całkiem tu inaczej niż na większości forów - tak, hmm... serdecznie. I to zupełnie bezinteresownie. Naprawdę aż chce się wracać. P.S. Ja trochę się boję czy przez forum nie zdrożeją nam mugaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ktoś kupił ten durszlak w kerfurze i może pokazać? Bo byłam wczoraj, ale dopiero dziś przeczytałam tu na forum, że są i teraz nie chce mi się jechać znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.01.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 ja na piekarnik narzekać nie mogę bo wychodzi z niego przepyszne jedzenie , jedyną jego wadą która mi przeszkadza to ta kratka ale nie na tyle, żebym piekarnik wymieniała. Dziś wybrałabym coś bardziej nowoczesnego bo to zupełnie nie przeszkadza w takiej kuchni. A Ty jaki wybrałaś? kupiliśmy piekarnik retro gorenje. w sumie nie ma wielkiego wyboru w takich stylizowanych, a portfel ograniczony. musimy się trochę nagłowić aby wybrać w miarę solidne i w dobrej cenie produkty. mąż uparł się, aby kupić wszystko (no może prawie wszystko z jednej firmy) gorenje jako jedyna firma ma fajny okap czarny bez żadnych srebrnych wstawek, płytę indukc. mamy też z gorenje, a zmywarkę siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.01.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 P.S. Ja trochę się boję czy przez forum nie zdrożeją nam mugaty. a właśnie po ile są? w sumie do BożegoNarodzenia były jakieś promocje itp. teraz na pewno trochę drożej. ja kupiłam w grudniu w planetadom i dostawę miałam w cenie ( pow. 4tys.) w tych internetowych sklepach i tak taniej niż w sacjonarnych (w łodzi kosztowały 110zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo fajny ten piekarnik Też kupujemy Gorenje. Mamy ich lodówkę i pracuje bez zarzutu. Wierzę, że to porządna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.01.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ktoś kupił ten durszlak w kerfurze i może pokazać? Bo byłam wczoraj, ale dopiero dziś przeczytałam tu na forum, że są i teraz nie chce mi się jechać znów pysiaczek nie jest to emaliowany olkusz czy inny tkmaxx, jest mały, lekki, stalowy, malowany na zewnątrz, może do owoców się przyda ja kupiłam trzy bo nie umiałam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.01.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Bardzo fajny ten piekarnik Też kupujemy Gorenje. Mamy ich lodówkę i pracuje bez zarzutu. Wierzę, że to porządna firma narendil oglądaliśmy na zywo inny gorenje, kurcze nic w tych sklepach nie ma do pooglądania widziałam też hotpoint ariston fajny gdyby nie złota rączka, a tego na stronie nie zauważyłam. bałam się że ten gorenje może też taką mieć ale na szczęście nie, mogła być chromowana ale trudno niech będzie satyna nasz kolega ma pralkę z g. i sobie chwali(ok 10 lat przy 3 dzieci) Edytowane 23 Stycznia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.01.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 prośba:)kto ma zlew podwieszany do granitowego blatu? jak się mocuje taki zlew? fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Znam tylko taki. Mieszkanie womysi z forum gazetowego. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/zyb75RzSKZ6N37WLTB.jpg Odnośnie Aristona, to mogłam Ci pokazać swój. Kupowałam przez internet i bardzo się rozczarowałam kolorem rączki Ale było za późno na wymianę. Raz, że stał u nasz zapakowany kilka miesięcy. Dwa, że zobaczyłam to tuż przed montażem. A za dwa dni poszłam rodzić, więc nie byłoby czasu szukać zamiennika. Miałam chęć na retro, a wyszło nieciekawie. Było, minęło. Przyzwyczaiłam się z czasem. A za kilka miesięcy będę miała nową kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.01.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 coś czytałam gdzieś o womysi ona chyba trochę projektuje wnętrza. takie fotki zlewu widziałam też np. u mar jel ale chodzi mi o szczegóły- z bliska, od spodu, jak to się trzyma kamienia. taak? masz ten retro z aristona? właśnie rączka na obrazku w interrnecie wyglądała jak srebrna. weszłam w leroyu do Euro Agd i tam akurat widziałam go na żywo. w sumie ładny tylko do niczego by mi nie pasował i już nie wnikałam co ma w środku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.01.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Słońce, ja bym drugi raz w ogóle nie kupiła retro piekarnika chyba bo znacznie większy wybór fajnych jest nie-retro a takie też mogą pasowac do kuchni. Nie mniej fajny ten Twój :o:o naprawdę ! ciekawe jak to będzie u mnie wyglądać. musze w końcu zrobić jakiś projekcik mebli Tobie kuchnia wyszła bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.01.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) klamki co wybrać? załóżmy że drzwi będą białe (fiord z polskone)kiedyś myslałam o takich klamkachhttp://www.salon-klamek.pl/showPhoto.php?id=1107&m=103 teraz może takie by nam pasowały http://www.vds.pl/cms/images/klamki/zdjecia/erica-bic-rozeta-chrom-chrom-satyna-wc.png http://www.vds.pl/cms/images/klamki/zdjecia/talia-rozeta-chrom-satyna-klucz.png Edytowane 28 Stycznia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Oddaję głos na nr 1. A tak przy okazji, skąd one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 mi też 1 się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.01.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 DZIĘKI Drop_In i mugatka za głosik, ja sklaniam się ku tym chrom-satyna, może będą bardziej uniwersalne do różnych stylów, a myślałam jeszcze o takich na szyldzie czekam na więcej głosikównr1 to Barcz, a 2 i 3 to VDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Pierwsze ładne, ale ja bym wybrała trzecie.Tak jak mówisz, są bardziej uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 dzięki narendil za słówkomoże macie podobne propozycje z innych firm?mogą być też na szyldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Wszystkie klamki fajne:wiggle: Słońce, ja osobiście wolę z ceramiczną rączką, sama takich się nie dorobiłam, bo te, które chcieliśmy były włoskie i kosztowały prawie 200zł/szt:eek: Tylko teraz czy wam na pewno będą takie ceramiczne pasowały? Srebrne są bardziej uniwersalne- nie wiem jakie planujecie dodatki:) Bardzo popularne i znośne cenowo są klamki firmy Domino- przejrzyj sobie ich ofertę http://www.domino.pl/klamki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts