słońce 2 29.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dzienks Aga chciałabym kupić klamki z mosiądzu żeby nic się z nimi nie działo. będzie tylko 6 drzwi więc chyba klamki nie zrujnują tak bardzo portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie ma za co:) Eeeee, 6 szt to spoko, ja miałam 11:sick: W takim razie daję Ci link do droższych, włoskich:lol:http://www.klamki-cali.pl/index.php?k99,klamki-z-porcelana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.01.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 aga no piękne te porcelanki i wykonane z mosiądzu a o to mi chodziło, dzięki znowu zagwozdka co tu wybrać. poczekam chyba jak już się trochę urządzimy. yokasta dzięki:) DAJ LINKA DO TYCH SWOICH PORCELANOWYCH:hug: znaczy że obojętnie które wybiorę będzie dobrze? mam taką nadzieję chociaż już momentami mamy dosyć wyborów. dużo tego, a w krótkim czasie trzeba było podejmować decyzje. te dwie ostatnie są bardzo podobne, rączkę mają chrom.-satyna u nas dzisiaj piękna słoneczna, choć mroźna pogoda, człowiek od razu dostaje więcej energii do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 My w sypialni mieliśmy rano 10 stopni bo nie zdążyło się nagrzać ale było i tak ciepło . O mamuniuhttp://ocforum.pl/images/smilies/extra_aa.gif ja bym uświerkłahttp://ocforum.pl/images/smilies/extra_zimno.gifhttp://ocforum.pl/images/smilies/extra_zimno.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 My w sypialni mieliśmy rano 10 stopni. yokasta ale myślicie na przyszłość o dodatkowym ogrzewaniu (mniej obsługowym)? chociaż taki mróz to tylko kilka tygodni w ciągu roku nie wiem ile było u mnie, ale też nie chciało się spod kołdry wychodzić brrr w naszym obecnym domu palimy tylko węglem brunatnym do tej pory to wystarczało. jednak przy takich mrozach szybko się wypala( prawie tak jak drewno). dzisiaj dokupiliśmy kamienny- mus to mus dzięki za klameczki zaraz pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 O mamuniuhttp://ocforum.pl/images/smilies/extra_aa.gif ja bym uświerkłahttp://ocforum.pl/images/smilies/extra_zimno.gifhttp://ocforum.pl/images/smilies/extra_zimno.gif aga kiedyś to były mrozy i śniegi. pamiętam te czasy, dawno dawno temu, kiedy spało się u babci pod taką wielką pierzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 aga kiedyś to były mrozy i śniegi. pamiętam te czasy, dawno dawno temu, kiedy spało się u babci pod taką wielką pierzyną Słonko, pierzynę pamiętam, ale moje obie babcie mieszkały w Warszawie w mieszkaniach, więc było ciepło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Słonko, pierzynę pamiętam, ale moje obie babcie mieszkały w Warszawie w mieszkaniach, więc było ciepło:rolleyes: a to ty hrabina czystej krwii:) nasza nowa kotłownia ma 4m2 wszystko sie zmieściło, łącznie z kominem na pół metra. redaktor z muratora dzwonił do męża i nie wierzył że taka mała. chyba artykuł o tym napiszą Edytowane 31 Stycznia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a to ty hrabina czystej krwii:) No coś Ty??? Tylko warszawianka:) anasza nowa kotłownia ma 4m2 wszystko sie zmieściło, łącznie z kominem na pół metra. redaktor z muratora dzwonił do męża i nie wierzył że taka mała. chyba artykuł o tym napiszą Nasza też wielka nie jest, ale trochę większa, no i przez nią mamy wyjście do garażu:) Mój luby od kilku miesięcy udziela tych wywiadów, a to do muratora, a to budujemy dom, itp. Się przyczepili:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mój luby od kilku miesięcy udziela tych wywiadów, a to do muratora, a to budujemy dom, itp. Się przyczepili:o z jednej strony fajne bo może pochwalić się znajomym, inni się dowiedzą jak to wygląda w praktyce, z drugiej troche uciążliwe, mogliby jeszcze dobrze płacić za te cenne wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 z jednej strony fajne bo może pochwalić się znajomym, inni się dowiedzą jak to wygląda w praktyce, z drugiej troche uciążliwe, mogliby jeszcze dobrze płacić za te cenne wiadomości O to, to:) A teraz jeszcze z kilku magazynów męczą nas o sesje zdjęciowe- ja na razie nie chcę, bo po pierwsze jest za mało mebli, a po drugie nie będziemy i tak się ujawniać My dostajemy masę rocznych prenumerat magazynowych, tyle dobrego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tak, wypytują męża, podesłali tekst do ew. poprawki, ale nic nie wspominają o zapłacie za prawa do tego tekstu. moje zamazane, komórkowe zdjęcia im się nie podobają chcą nowe, a ja się pytam czym je zrobić? nowy aparat by się przydał ale Twoje wnętrza to ja chętnie obejrzę w gazetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ale Twoje wnętrza to ja chętnie obejrzę w gazetce Dzięki słoneczko Kochana, zapytajcie o zapłatę- muszą Wam przesłać tez umowę. My nie chcieliśmy kasy- luby wybrał jakieś roczne prenumeraty, bo już kilka tych wywiadów udzielił. Jakby co, to daj znać w której gazetce będziecie:lol: Jak jeszcze nie mieszkaliśmy, to był u nas redaktor i sam robił zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ok. Dzięki za radę. Zobaczy się. Nie wiem czy mąż bedzie chciał się w to bawić. może lepiej siedzieć cicho. może się okazać za jakiś czas, że nasze ogrzewanie już nie będzie się opłacać. Wiadomo nie od dziś, że wielu inwestorów kieruje się tym co wyczytają w muratorze i zaraz chcą masowo kupować to samo. Wam to nie grozi bo ciepło macie darmowe, spod ziemii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wam to nie grozi bo ciepło macie darmowe, spod ziemii:) :no: Nieee, no słonko nie darmowe, po sama pompa jest na prąd (tyle, że mało pobiera) Spod ziemi powietrze czerpie wentylacja, która wspomaga ogrzewanie zimą, a chłodzi latem, bo tam jest zawsze +10 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.01.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 no tak, ale co może zdrożeć w Waszym przypadku? tylko prąd cheba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tak, tak prąd. Zresztą wszystko drożeje, gaz, prąd, groszek i drewno:sick: Co za kraj:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.02.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) u nas ciągle poprawki tynków i malowanie znalazłam takie wzory tkanin tylko do pooglądania niestety, bo stąd:http://www.luxurybeddingsolutions.com/ ten fajny na szablon: Edytowane 11 Lutego 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.02.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 ten dla Agawi do sypialni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 ten dla Agawi do sypialni: [ATTACH=CONFIG]100176[/ATTACH] Dzięki słoneczko Piękny jest:yes: Reszta też ma ciekawe wzory:eek: Prosimy o jakieś fotki malowanych ścian:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts