Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga

po prostu jesteś fantastyczną osóbką, życzliwą, wiele osób tutaj korzysta z Twoich rad, pomysłów.

uruchamiasz swoją tajemniczą wyszukiwarkę i podajesz linki jak na tacy,

a że była okazja w Walentego to i love you i danke za wszystko.

ja będę potrzebowała jeszcze nie raz Twojej pomocy, także trza Ci tu slodzić jak najwięcej, żebys nam nie uciekła

I love you too słońcehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/zakochani.gif i dość już tych komplementów, bo mi sodówa uderzy do głowyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/tancze.gif :lol2:

Śniegu łod groma.

:rotfl: U nas tyż:rolleyes: I nadal sypie:P

• 2 weeks później...

po śniegu ani śladu, koniec zimy:-?

była taka lampka ale się skończyła:(

http://www.scandiconcept.pl/images/products/big/LAMPA-Z-KRYSZTALKAMI.33.jpg

inne rzeczy Bloomingville można zobaczyć tutaj, dlaczego u nas, jak są to tylko jakieś resztki:(

http://co3dk.ipapercms.dk/Bloomingville/BloomingvilleSpringSummer2012/

Oooo kuchnia, super!

Słońce, np. obrączki na serwetki kupowałam na freshhome :) mam jeszcze jakieś drobnostki, nawet nie pamiętam które bo metki dawno oderwane :). Chętnie bym pojechała na zakupy do Danii albo Norwegii ;) oczywiście jak obrabuję bank:).

cudności w tym freshhome więcej produktów niż w tym moim, ale lampki też nie mają, a fajna była bo coś kolo 250zł i krysztalowymi szkiełkami

A u nas wieczorem znowu spadł śnieg i to jaki:eek::eek::eek:

Śliczna ta lampka słońce, szkoda, że już nie ma...:( Czyli małymi kroczkami idziecie do przodu na budowie?:cool:

Jakimiś drobnymi naprawami się nie przejmuj- to normalne:lol2:

cos Ty? aż muszę wyjrzeć przez okno może u nas też pada

nie przejmuję się tylko chcielibyśmy szybciej, a mąż bawi się z tymi scianami, znowu eksperymentuje, zamiast gładzi gipsowej jakieś mieszanki

wiola KUCHNIA (640x480).jpg

to moja lużna propozycja, lodówka wolnostojąca z naszeego obecnego domu na razie musi zostać, ale jak ją wpasować w to wszystko, a i obok lodówki chciałabym witrynkę stojącą na blacie lub dłuzsze ozdobne boki do tej wiszącej , zaraz poszukam inspiracji. nie wiem czy zostawić przeszklenia czy zrobić pełne fronty

Edytowane przez słońce 2

Słońce, ja nie przepadam za witrynkami stojącymi na blacie,ale jeśli już koniecznie taka chcesz mieć, to na pewno nie obok lodówki, bo blat jest mega potrzebny przy wyjmowaniu i wkładaniu do lodówki.:yes: I czy na pewno starczy Ci roboczych blatów, jak zrobisz witrynkę?

Muszę przyznać, że baaaaaaaaaaaaardzo rzadko zdarza mi się coś wyjąć z lodówki i postawić zaraz obok :lol2: bo jakoś tak się złożyło, że posiłki przyrządzam zawsze koło płyty (i kanapki i obiady :lol2:) o czym się dowiedziałam oczywiście dopiero podczas użytkowania kuchni :).

Nie miałam na myśli przyrządzania posiłków obok lodówki, ale np. układania zakupów czekających na władowanie do lodówy, postawienie ciężkiego garnka z zupę, żeby sobie otworzyć lodówkę jak i wiele, wiele bardzo często zdarzających się sytuacji. Dla mnie koniecznie musi być wolny blat obok lodówki:yes:

Witryny stojące na blacie są wsunięte więc przed nimi jest miejsce jeszcze :yes:.

Ale mało bardzo jest tego miejsca i trzeba uważać, żeby nic nie spadło:lol2: Ja taką miałam w starej kuchni i wiem co mówię:D

• 2 weeks później...
Ok, nie przeczę tylko mówię, że nie używam. Zakupy zawsze, ale to zawsze kładę na ziemi, nigdy na blacie :no: a garnek z zupą niosę prosto do lodówy nie odstawiając po drodze .

Yokasta, kochana.. ja też tak robiłam.. dopóki przy podnoszeniu nie wypadł mi dysk.. i już się nie mogłam ruszyć.. Plus, jak wyjdą Ci staranka( a na pewno niedługo wyjdą), to z brzuszkiem już też niełatwo się schylać:D:D Ja bym najchętniej w kuchni zrobiła blat i mnóóóóstwo szafek wiszących:D:D

Kolana też w ciąży nie te, bo kilka kg więcej noszą i nawet kucać mi ciężko.. Tzn ukucnąć mogę, ale mój mąż mnie dźwiga potem:D

Słoneczko, jakie Ty masz wymiary kuchni?

No i wracaj tu!

A nóż coś mądrego wymyślisz :D:D:D hihi.

Wizualka fajna :yes: podoba mi się prawa strona :)

boję się, że nie wyjdzie nic ciekawego, projekt powiedzmy że jest, mogę Wam pokazać, ale mam stracha:oops:

zajrzyj yokasta czasem, liczę na Twoje rady

Słońce, a Tobie ktoś udzielił urlopu wypoczynkowego?:mad::mad::lol2:

Wracaj do nas:hug:

Aguś jakos ta wczesna wiosna mnie dobija i nic mi się nie chce, nie było weny na pisanie, nie było o czym i czasu mało

Yokasta, kochana.. ja też tak robiłam.. dopóki przy podnoszeniu nie wypadł mi dysk.. i już się nie mogłam ruszyć.. Plus, jak wyjdą Ci staranka( a na pewno niedługo wyjdą), to z brzuszkiem już też niełatwo się schylać:D:D Ja bym najchętniej w kuchni zrobiła blat i mnóóóóstwo szafek wiszących:D:D

Kolana też w ciąży nie te, bo kilka kg więcej noszą i nawet kucać mi ciężko.. Tzn ukucnąć mogę, ale mój mąż mnie dźwiga potem:D

Słoneczko, jakie Ty masz wymiary kuchni?

No i wracaj tu!

o Anagat przydreptałaś:) do mnie, ciężko Ci już:hug: pamiętam jak to jest, jak się własnego pępka nie widzi:) zaraz do Ciebie wpadnę

nasza kuchnia to 3,5 na 2,5m, wejście w narożniku