słońce 2 23.03.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 wyczaiłam ją w jednym sklepie stacjonarnym, muszę jechać tylko nie wiem czy uda mi się w tym tyg., może Ty się wybierasz w weekend na zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Raczej nie słońce, nawet jeżeli to nie na wnętrzarskie:no:Masz rację, lepiej ją obejrzyj- zdążysz. Lampa Ci nie ucieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.03.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 pewnie, może poczekać. słuchajcie może ktoś z Was kupował na ebay (na pewno tak:)mam problem zakupiłam przedmiot w niemczech, myślałam że uda mi się za pobraniem, niestety sprzedawca napisał ze tylko na terenie ich kraju.ok, mówię , mogę spróbować przez paypal.zarejestrowałam się, przelałam pieniądze, przewalutowałam i próbuję zapłacić i kurcze mowi mi że za mało mam na koncie, to jak to jest? może tam coś dodatkowo się płaci, czy może muszę trochę odczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja nie jestem do końca pewna, zwykle na e-bay to płaci mój luby. Raczej kredytową.Powinnaś mieć na aukcji dostępne opcje i wymienione karty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dawno nie korzystałam z PayPala, ale ja mam zrobione tak, że samo pobiera mi z konta odpowiednią kwotę. Kiedyś na początku robiłam tak, że przelewałam pieniądze na konto PayPalowe i trwało to nawet 3 dni. Potem się wkurzyłam i po prostu połączyłam ze swoją kartą płatniczą (nie kredytową). Nie pomogłam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.03.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 dzięki aga i narendil- jak to nie pomogłaś to znaczy że nie ukradli mi pieniędzy, tylko muszę trochę poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ukraść to nie ukradli. Spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No i co słońce z tą kaską? A co Ty właściwie kupiłaś i się nie chwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No i co słońce z tą kaską? A co Ty właściwie kupiłaś i się nie chwalisz? Właśnie pokazuj coś tam nakupowała :popcorn: Przeca my Ciekawskiehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.03.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 jeszcze nie zapłacone, więc nie ma się czym chwalić. próbuję kupić zlew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 próbuję kupić zlew:) Dobry zlew nie jest zły A jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.03.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a taki Zlewozmywak Blanco SUBLINE 350150-U Ceramika PuraPlus Krystaliczna biel bez dodatk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a taki [ATTACH=CONFIG]107693[/ATTACH] Fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.03.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 lampa już jest, więc mogę pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/trollsta-szafka--szuflady__0121681_PE278240_S4.JPG martynce spodobała się ta komódka, do tej pory nie mogłyśmy się zgodzić co ma być u niej w pokoju, ona chce nowoczesne bez uchwytów, a ja ciągnę w stronę stylowych romantycznych, na tę mogłabym się zgodzić, no fajna jest, na stronie ikei jest też taki mały stoliczek nocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Lampa ciekawa! Kiedy zawiśnie? A tą komódkę bardzo lubię. Jest właśnie taka romantyczno-nowoczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ooo lampa kupiona:wave: Czyli wygrało moje znalezisko:wiggle: Fajnie, mam nadzieję, ze będziesz słoneczko zadowolona:yes: Zlewik super i super firma- uważam, ze na takich rzeczach nie można oszczędzać, bo szybko odbije się to czkawką Słuszny wybór:D Komódka jest ciekawa, myślę, ze może ładnie wyglądać w pokoiku młodej damy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Śliczna ta komódka:) Kolor ma wprost rewelacyjny:o Ale warto sprawdzić na żywo, bo zdaje się w tej serii nie bardzo z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.03.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Lampa ciekawa! Kiedy zawiśnie? A tą komódkę bardzo lubię. Jest właśnie taka romantyczno-nowoczesna. kiedy zawiśnie?hmm ja już prosto ze sklepu chcialam ją jechac zawiesić, niestety tam trochę się kurzy a i nie ma jeszcze haczyka w suficie:) tu na zdjęciu jest taka malutka a w rzeczywistości dość szeroka ma chyba jakieś 43cm średnicy, w srodku jest biala a ten fiolet jest dośćspokojny, myślałam, że będzie bardziej krzykliwa a komodę widziałam na żywo, z resztą pierwszy raz, nie wiem czy nie bylo jej wcześniej;) i fajna fajna, otwiera się na przycisk O, jaka lampa. Interesująca odważna jesteś . yokasta cieszę się że zaglądasz tylko z jakąś taką nieśmialością, jakby nie Ty:) co tam u Ciebie? co nowego w domku? Śliczna ta komódka:) Kolor ma wprost rewelacyjny:o Ale warto sprawdzić na żywo, bo zdaje się w tej serii nie bardzo z jakością nie przyglądałam się jakoś bardzo dokladnie ale ogólnie to jest niezła, pamiętam że kiedyś te szare z uchwytami takimi dzyndzelkami wiszącymi rozczarowaly mnie, myślałam że są solidniejsze a ciekawe kiedy będzie nowy katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Te szare mnie właśnie też rozczarowały:yes: Jeśli na żywo jest równie urocza jak na zdjęciu - super:) Będzie pięknie wyglądać A nowy katalog pewnie w sierpniu, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts