Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pewnie, może poczekać.

słuchajcie może ktoś z Was kupował na ebay (na pewno tak:)

mam problem zakupiłam przedmiot w niemczech, myślałam że uda mi się za pobraniem, niestety sprzedawca napisał ze tylko na terenie ich kraju.

ok, mówię , mogę spróbować przez paypal.

zarejestrowałam się, przelałam pieniądze, przewalutowałam i próbuję zapłacić i kurcze mowi mi że za mało mam na koncie, to jak to jest? może tam coś dodatkowo się płaci, czy może muszę trochę odczekać?

Dawno nie korzystałam z PayPala, ale ja mam zrobione tak, że samo pobiera mi z konta odpowiednią kwotę.

Kiedyś na początku robiłam tak, że przelewałam pieniądze na konto PayPalowe i trwało to nawet 3 dni. Potem się wkurzyłam i po prostu połączyłam ze swoją kartą płatniczą (nie kredytową).

Nie pomogłam chyba :(

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/trollsta-szafka--szuflady__0121681_PE278240_S4.JPG

martynce spodobała się ta komódka,

do tej pory nie mogłyśmy się zgodzić co ma być u niej w pokoju, ona chce nowoczesne bez uchwytów, a ja ciągnę w stronę stylowych romantycznych,

na tę mogłabym się zgodzić, no fajna jest, na stronie ikei jest też taki mały stoliczek nocny

Ooo lampa kupiona:wave: Czyli wygrało moje znalezisko:wiggle::wiggle: Fajnie, mam nadzieję, ze będziesz słoneczko zadowolona:yes::D

Zlewik super i super firma- uważam, ze na takich rzeczach nie można oszczędzać, bo szybko odbije się to czkawką:sick: Słuszny wybór:D

Komódka jest ciekawa, myślę, ze może ładnie wyglądać w pokoiku młodej damy;)

Lampa ciekawa! Kiedy zawiśnie?

A tą komódkę bardzo lubię.

Jest właśnie taka romantyczno-nowoczesna.

kiedy zawiśnie?hmm ja już prosto ze sklepu chcialam ją jechac zawiesić, niestety tam trochę się kurzy a i nie ma jeszcze haczyka w suficie:)

tu na zdjęciu jest taka malutka a w rzeczywistości dość szeroka ma chyba jakieś 43cm średnicy, w srodku jest biala

a ten fiolet jest dośćspokojny, myślałam, że będzie bardziej krzykliwa

a komodę widziałam na żywo, z resztą pierwszy raz, nie wiem czy nie bylo jej wcześniej;) i fajna fajna, otwiera się na przycisk

O, jaka lampa. Interesująca ;) odważna jesteś :D.

yokasta cieszę się że zaglądasz tylko z jakąś taką nieśmialością, jakby nie Ty:) co tam u Ciebie? co nowego w domku?

Śliczna ta komódka:) Kolor ma wprost rewelacyjny:o

Ale warto sprawdzić na żywo, bo zdaje się w tej serii nie bardzo z jakością:(

nie przyglądałam się jakoś bardzo dokladnie ale ogólnie to jest niezła, pamiętam że kiedyś te szare z uchwytami takimi dzyndzelkami wiszącymi rozczarowaly mnie, myślałam że są solidniejsze

a ciekawe kiedy będzie nowy katalog