słońce 2 25.03.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ooo lampa kupiona:wave: Czyli wygrało moje znalezisko:wiggle: Fajnie, mam nadzieję, ze będziesz słoneczko zadowolona:yes: Zlewik super i super firma- uważam, ze na takich rzeczach nie można oszczędzać, bo szybko odbije się to czkawką Słuszny wybór:D Komódka jest ciekawa, myślę, ze może ładnie wyglądać w pokoiku młodej damy;) aga dzięki Tobie, kurcze sama bym na nią wogóle nie zwrócila uwagi, a kilka razy oglądałam lampy w LM a zlewik na e-bay kosztuje jakieś 270 euro, a u nas ok 2700-3500zł mam nadzieję że uda się w końcu zaplacić i że szczęśliwie dotrze do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.03.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Te szare mnie właśnie też rozczarowały:yes: Jeśli na żywo jest równie urocza jak na zdjęciu - super:) Będzie pięknie wyglądać A nowy katalog pewnie w sierpniu, jak zwykle. tak maduś ta jest lepsza teraz coś ciekawego do tego, może jakaś biała szafa, może też bez uchwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.03.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) Dzięki Słoneczko, że pytasz . Mamy drzwi zamontowane i pomalowane (no...połowę ale i tak jest ogromna różnica), teraz ogród jest nr 1 a za 6 dni witamy nowego członka rodziny - kicię . Ale widze, że u Ciebie praca wre, w końcu zakupy, bardzo fajny etap . po woli ale do przodu, teraz bedziemy mieli przestój bo mąż wyjeżdża na tydzień na szkolenie , zeby się tylko za bardzo nie wyszkolił yokasta mnie nic nie obchodzi, zdjęcia drzwi mają być i wogóle wszystkiego!!! tęskno za Twoim domkiem, może zalożysz jakąś małą galeryjkę na fmix i sygnaturkę do niej Edytowane 25 Marca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 tak maduś ta jest lepsza teraz coś ciekawego do tego, może jakaś biała szafa, może też bez uchwytów Dałabym prostą, nowoczesną, bez uchwytów rzeczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 yokasta mnie nic nie obchodzi, zdjęcia drzwi mają być i wogóle wszystkiego!!! tęskno za Twoim domkiem, może zalożysz jakąś małą galeryjkę na fmix i sygnaturkę do niej Zgadzam się z przedmówcOM:D Ty Yokasto ty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.03.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dałabym prostą, nowoczesną, bez uchwytów rzeczywiście:) też tak myślę, ale jaką? coś w tych paxach pokombinować czy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A wiesz, że to może być dobry pomysł z paxami:) Byle nie z frontami Birkeland , a np Ballstad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 aga dzięki Tobie, kurcze sama bym na nią wogóle nie zwrócila uwagi, a kilka razy oglądałam lampy w LM No coś Ty słońce, mam tylko nadzieję, ze w razie czego nie będzie na mnie:p:lol2: a zlewik na e-bay kosztuje jakieś 270 euro, a u nas ok 2700-3500zł mam nadzieję że uda się w końcu zaplacić i że szczęśliwie dotrze do nas Tak, już kilka osób zamawiało w ten sposób zlew tej firmy- bardzo dobre posunięcie i jakość gwarantowana:yes: Nie będziesz musiała wymieniać po 5 latach:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 po woli ale do przodu, teraz bedziemy mieli przestój bo mąż wyjeżdża na tydzień na szkolenie , zeby się tylko za bardzo nie wyszkolił :rotfl:Już nie bądź zła:lol2: Niech się chłopak uczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.03.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Nie, nie słoneczko przykro mi, ale nie. Może Ci kiedyś na priv jakąś fotkę wyślę galerii nie zakładam . Buziaki zostawiam za to . buu:( dobrze, skoro tak, to może być u mnie, albo mail kotek świetny oj będzie buszował, ale wiesz teraz to powinnaś w domu z nim siedzieć, urlop Ci się należy:) No coś Ty słońce, mam tylko nadzieję, ze w razie czego nie będzie na mnie:p:lol2: aga http://www.polishbikers.com/images/smilies/cmok.GIF Tak, już kilka osób zamawiało w ten sposób zlew tej firmy- bardzo dobre posunięcie i jakość gwarantowana:yes: Nie będziesz musiała wymieniać po 5 latach:no: szczerze to gdzieś na forum podsłyszałam o nim rozmowę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif dzisiaj w końcu przelew poszedł, mam nadzieje że wszystko sie uda, w końcu Niemcy nie są tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 szczerze to gdzieś na forum podsłyszałam o nim rozmowę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif dzisiaj w końcu przelew poszedł, mam nadzieje że wszystko sie uda, w końcu Niemcy nie są tak daleko Na pewno się uda i będziesz miała niesamowity zlew:cool: A lampa kiedy będzie? Mam nadzieję słońce, że obfocisz ją na żywo dla nas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aga dzięki, a lampa zawiśnie noo.. może za miesiąc, najpierw płytki, meblemam pytanko kilka osób z forum ma te srebrne lustra z jyska. powiedzcie mi, czy teraz jest dobra cena? (200zł duże i 125zł małe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aga dzięki, a lampa zawiśnie noo.. może za miesiąc, najpierw płytki, meble mam pytanko kilka osób z forum ma te srebrne lustra z jyska. powiedzcie mi, czy teraz jest dobra cena? (200zł duże i 125zł małe) Noo dobra miesiąc jeszcze wytrzymam, ale ani dnia dłużej:lol2: Co do luster, to raczej dobra cena. po Jysku najtańsze są jeszcze tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) fajne tam jedno i akurat ...niedostępne:cool: zapomniałam o tym sklepie a już kiedyś mówiłaś, wieszak stamtąd masz?wolałabym obejrzeć na żywo, zanim kupięw jysku nie oglądałam z bliska bo wisiały pod sufitem:D, a w innym sklepie widziałam podobne w złotej ramie ale to nie istotne, łączenie narożników wyglądało tragicznie, a z tyłu oklejone papierową taśmą edit zapomniałambuziak aga jak zwykle nie przychodzisz z pustą ręką Edytowane 29 Marca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Słońce jeśli można to skąd ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 karolek a co? na priv można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Słońce- nie ma za co:D tak, już Ci kiedyś podawałam ta firmę. Chyba Darcy i ktoś jeszcze tam kupował lustro- i wszystko było w porządku. Z Jyskiem bywa różnie... osobiste oglądanie jest przeważnie niewykonalne, najwyżej zwrócisz:yes: Zobacz u Darcy jak wygląda w holu http://www.decoratorium.pl/moj-dom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Słońce jeśli można to skąd ty jesteś? A ja wiem, a ja wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 karolek a co? na priv można Wysłałam priva Aguś co wiesz kochana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aguś co wiesz kochana ? Gdzie mieszka słoneczko, bo jej kiedyś wysyłałam kawałek tapety:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts