agawi74 03.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 zapomniałam powiedzieć, zlew przyszedł- cały:) Super:wiggle: Słonko, jodełka boska:jawdrop: Caro też Gratulki dla mężahttp://www.sherv.net/cm/emo/happy/happy-clap.gif Żyrandol do dziewczęcego pokoiku piękny- właśnie taki jasny, pastelowy:rolleyes: Ten Twój bardzo ładny, moim zdaniem kinkiety mogą, ale nie muszą być w komplecie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wiolu, Ty kochana wariatko! Dostałam dzisiaj piękny wianek wielkanocny z baziami- wiesz coś o tym? Ledwo się domyśliłam, bo nadawca był prawie niewidoczny, a Ty nie pisnęłaś słówkiem:jawdrop: Po co sobie robiłaś tyle kłopotu i kosztów?:)Bardzo Ci dziękuję kochana- jest śliczny:hug:http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-703403.gif Jesteś niesamowitahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 kurka wodna nie zdążyłam Cię ostrzec, żebyś nie pomyślała ze ktoś Ci grila przysłał daj spokój jaki on piękny, musisz go czymś przyozdobić. a nie obkruszył się i pachnie jeszcze wierzbą? zrobiłam go wczoraj na szybko, wysłałam o 13:00, widzę że poczta przed Świętami sprawuje się wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.04.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No proszę jakie tu konszachty Słońce bardzo się ciesze że widać postępy. Jodełka fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 kurka wodna nie zdążyłam Cię ostrzec, żebyś nie pomyślała ze ktoś Ci grila przysłał :rotfl: daj spokój jaki on piękny, musisz go czymś przyozdobić. a nie obkruszył się i pachnie jeszcze wierzbą? zrobiłam go wczoraj na szybko, wysłałam o 13:00, widzę że poczta przed Świętami sprawuje się wzorowo Sama go zrobiłaś? Tym bardziej mi miło:D Słoneczko pachnie jak diabli, troszkę się obsypały bazie, ale mało. Przyozdobię go delikatnie, bo lubię takie naturalne:D Super go zapakowałaś i super poczta- jestem w szoku, ze tak szybko:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cieszę się, że Ci się podoba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Bardzo się podoba:D A co u Ciebie? Jakieś wieści z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 nie wiele do przodu, dzisiaj mąż siedział z dziećmi w domu (znowu chore- plaga jakaś na wiosnę) teściowie mieli wypadek, na szczęście nic poważniejszego im się nie stało, ale było trochę załatwiania po południu położyliśmy 2 rządki płytek, nie pali się, chociaż w starym domu już mi sie nie chce za dokładnie sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No tak wiosna jest najgorsza pod względem chorób:bash: Matko, jak dobrze, ze nic się teściom nie stało:eek: Z tym sprzątaniem masz rację- mi też już pod koniec się nie chciało:sick: Teraz już macie z górki-zobaczysz, ze zleci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 fakt wszystko nas cieszy i już nie możemy się doczekać końca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wcale Ci się nie dziwię, bo miałam tak samo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 aga te stoły w famegu to drewno i fornir? muszę się za jakimś rozejrzećm chyba tam pojedziemy latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Tak słońce- stelaż i nogi były bukowe, a blat fornir dębowy lub bukowy. Ja tez taki zamawiam u stolarza, bo przy rozkładanych stołach lite drewno na blacie jest wykluczone-istnieje ryzyko wypaczania z czasem. Na pewno coś znajdziesz- mają spory wybór:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 dzięki, Ty już jesteś doświadczona w tych sprawach na wszystkie sposoby:) łącznie z testem na wytrzymałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Masz rację z tą wytrzymałością.:lol2: Pierwsze zamówienie było w lutym, a stół będzie w maju:sick: Słoneczko ja uciekam, bo jutro główka będzie słabo pracować. Kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-388138.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 pora spać, dobranochttp://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]sleep1[dblpt] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.04.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 w tej samej minucie spać nam się zachciało:) pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 w tej samej minucie spać nam się zachciało:) pa :rotfl: Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zadumy u grobu pustego,radości ze spotkania Zmartwychwstałego,pokoju, nadziei, jajka smacznegoi udanego oblewanego!Niech się nie zgubi wśród tylu pisanekŚwiąt sens prawdziwy - Jezus - Baranekżyczy Agnieszkahttp://renula30.blox.pl/resource/Blueangel63123909280285_art.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Aneta z Rodziną http://img40.imageshack.us/img40/5092/img3007q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts