admete 11.04.2012 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja chyba upomnę się w tej firmie o jakiś udział w sprzedaży:lol2: Aga koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) O, kanapy się kupują coś mi sie przyśniło, że moglibyśmy takie mieć, np. szare Dobry sen nie jest zły Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.04.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzień dobry Jak sprawdzone chestery to takie jak ma Agawi racja! Wiaj w słoneczny poranek U mnie też możesz zerknąć na chestery ( to same źródło co u Agi tylko fason inny ).... widziałam, rzeczywiście piękne:) Dzięki Aguś Ja chyba upomnę się w tej firmie o jakiś udział w sprzedaży:lol2: Słoneczko namiar zaraz wysyłam:wiggle: dzięki, jesteś niezastąpiona:hug: O, kanapy się kupują Dobry sen nie jest zły ciekawe co z tego wyniknie, na razie dobieram fugę do płytek i kiszka, jutro jadę po inny kolor, żaden mi nie pasował w sklepie, będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 dzięki, jesteś niezastąpiona:hug: No coś Ty:hug: A jaki kolorek planujesz? A co z tymi fugami słońce? Ja wybierałam z Mapei i było sporo kolorków:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.04.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 kolor z szarych ale jeszcze nie oglądałam dokładnie,fugi właśnie też z mapei, wzięłam beż i trochę nie pasuje, za kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja mam beż Mapei nr 132- dość ładny:rolleyes:Słońce uciekam, kolorowych snówhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/dreaming-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.04.2012 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 chyba to ten sam:) zrobisz fotkę-zbliżenie płytek? a i jak w wiatrołapie to wygląda? zmieniła pewnie trochę kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 chyba to ten sam:) zrobisz fotkę-zbliżenie płytek? a i jak w wiatrołapie to wygląda? zmieniła pewnie trochę kolor? Qrcze słońce, wczoraj już tego nie przeczytałam i fot nie zrobiłam... W wiatrołapie fugi nie różnią się niczym. Jak na zewnątrz jest kostka to brudu nie ma:no: Ogólnie fugi ciut się przykurzyły jeżeli chodzi o kolor, ale w niczym to nie razi. U mnie ten kolor pasował idealnie:wiggle:Ostatnio robiłam fotkę nogi krzesła dla stolarza, i tam widać fugi- może to Ci wystarczy;) http://images42.fotosik.pl/281/07f4c4c993dbf54am.jpg http://images50.fotosik.pl/1505/4fce17d13d4e405dm.jpg http://images41.fotosik.pl/1441/ccf8b8b1f2d9f361m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.04.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dzięki za foteczki, widać doskonale, że przy Twoim pięknym kamieniu odcień jest idealny!ach te krzesełkahttp://republika.pl/blog_tt_4087841/5564587/tr/mdleje_1_1_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.04.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 witaj słońce po długiej mojej nieobecności przybywam przywitać się widzę że u ciebie co raz bardziej zakupowo się robi, czy macie już jakiś blizej lub dalej określony termin przeprowadzki pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Cześć Słońce Ooo co ja czytam...następna na chesterki się czai...oj zaraźliwe to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 dzięki za foteczki, widać doskonale, że przy Twoim pięknym kamieniu odcień jest idealny! ach te krzesełkahttp://republika.pl/blog_tt_4087841/5564587/tr/mdleje_1_1_.gif Nie ma za co słonko i nie żartuj z tymi krzesłami:lol2: Ooo co ja czytam...następna na chesterki się czai...oj zaraźliwe to widzę... No właśnie, to ja was nimi zaraziłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No właśnie, to ja was nimi zaraziłam:rotfl: No właśnie Ale wiecie co Dziewczynki jak ja sobie te chesterki kupię to znajomi stwierdzą,że zgłupiałam ...no ale to ciężko tak w paru słowach powiedzieć dlaczego tak stwierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale wiecie co Dziewczynki jak ja sobie te chesterki kupię to znajomi stwierdzą,że zgłupiałam ...no ale to ciężko tak w paru słowach powiedzieć dlaczego tak stwierdzą Nie słuchaj ich Maju- nie znają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nie słuchaj ich Maju- nie znają się Nie to nie o to chodzi,że będą mówić,że są nieładne Tylko o kasę na nie wydaną...no i że są takie bogate,pałacowe Dziewczynki jak byście zobaczyły jak tutaj ludzie mają umeblowane swoje domy ...to... No a ja jestem dziwna bo chcę czegoś innego...nie wiem czy zrozumiałyście o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Maju rozumiem. Bardzo dobrze, ze dążysz do swojego stylu, a nie patrzysz na innych. Kasa oczywiście zależy od statusu materialnego i nic innym do tego:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasa oczywiście zależy od statusu materialnego i nic innym do tego:no: Ja to wiem,że nic innym do tego ile kto ma kasy Wiesz ja mam taki charakter,że wolę poczekać pół roku dłużej i kupić coś co mi się podoba a nie kupować coś na już,coś na co mnie w chwili obecnej stać...ale wiecie jak to dziwnie uchodzić w swoim otoczeniu za dziwaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.04.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) witaj słońce po długiej mojej nieobecności przybywam przywitać się widzę że u ciebie co raz bardziej zakupowo się robi, czy macie już jakiś blizej lub dalej określony termin przeprowadzki pozdr. WERI jaka niespodzianka! u nas jak widzisz po mału do przodu. myślę że w tym roku się wyrobimy:rotfl: Cześć Słońce Ooo co ja czytam...następna na chesterki się czai...oj zaraźliwe to widzę... maja u mnie ciągle coś się zmienia w wyborach, do tej pory chesterki podobały mi się, ale u innych, nie widziałam ich u siebie agawi puściła zarazka i mnie trafiło:) muszę jechać na budowę i rozejrzeć się, pomierzyć, czy nie zajęłyby dużo miejsca Nie ma za co słonko i nie żartuj z tymi krzesłami:lol2: No właśnie, to ja was nimi zaraziłam:rotfl: zaraziłaś, bez dwóch zdań a z krzesłami, poważnie-mdleję na ich widok:) No właśnie Ale wiecie co Dziewczynki jak ja sobie te chesterki kupię to znajomi stwierdzą,że zgłupiałam ...no ale to ciężko tak w paru słowach powiedzieć dlaczego tak stwierdzą maja głupoty opowiadasz, u mnie też wiocha i znajomi urządzają na kolorowo, a czy taniej- nie wiem, chestery nie są aż tak drogie, na jakie wyglądają a wogóle to fajnie jest mieć coś innego niż wszyscy ja zapewne, jeśli już wybiorę to będzie ich najprostrza wersja, te z wygiętymi bokami u agawi doskonale wpisały się w klimat domu dobieramy fugę, nie było łatwo, na próbnikach wyglądały trochę inaczej, zrobiliśmy kilka prób na kawałkach płytek, najpierw beż, później karmel, później te dwa pomieszane, później karmel z szarym i to był chyba strzał w 10 edit zapomniałam powiedzieć że byłam u stolarza i widziałam nasze mebelki do kuchni, nieskromnie powiem że no, no.. PODOBAJĄ MI SIE montaż w przyszłym tygodniu Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 maja głupoty opowiadasz, u mnie też wiocha i znajomi urządzają na kolorowo, a czy taniej- nie wiem, chestery nie są aż tak drogie, na jakie wyglądają a wogóle to fajnie jest mieć coś innego niż wszyscy Oczywiście,ja też chcę mieć inaczej i coś innego niż wszyscy,...nasz stary wypoczynek kosztował tyle co jeden Agi chester a było to ładnych parę lat do tyłu więc wcale nie uważam,że chesterki są drogie...ja już się o sobie nasłuchałam...także wcale głupot nie piszę Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.04.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 majeczka coś Ty? kto może Ci coś powiedzieć, u siebie jesteś. Ja przynajmniej nikomu nie mówie, że mi sie coś nie podoba, bo po co. zawsze mówię: oooo! jak ładnie się urządziliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts