Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry :)

Jak sprawdzone chestery to takie jak ma Agawi :yes:

racja!

Wiaj w słoneczny poranek ;)

U mnie też możesz zerknąć na chestery ( to same źródło co u Agi :p tylko fason inny ;) )....

widziałam, rzeczywiście piękne:)

Dzięki Aguś:hug: Ja chyba upomnę się w tej firmie o jakiś udział w sprzedaży:lol2::lol2:

Słoneczko namiar zaraz wysyłam:wiggle:

dzięki, jesteś niezastąpiona:hug:

O, kanapy się kupują :)

Dobry sen nie jest zły :lol2:

ciekawe co z tego wyniknie, na razie dobieram fugę do płytek i kiszka, jutro jadę po inny kolor, żaden mi nie pasował w sklepie, będzie ciężko

chyba to ten sam:) zrobisz fotkę-zbliżenie płytek? a i jak w wiatrołapie to wygląda? zmieniła pewnie trochę kolor?

Qrcze słońce, wczoraj już tego nie przeczytałam i fot nie zrobiłam...

W wiatrołapie fugi nie różnią się niczym. Jak na zewnątrz jest kostka to brudu nie ma:no: Ogólnie fugi ciut się przykurzyły jeżeli chodzi o kolor, ale w niczym to nie razi. U mnie ten kolor pasował idealnie:wiggle:Ostatnio robiłam fotkę nogi krzesła dla stolarza, i tam widać fugi- może to Ci wystarczy;)

http://images42.fotosik.pl/281/07f4c4c993dbf54am.jpg http://images50.fotosik.pl/1505/4fce17d13d4e405dm.jpg http://images41.fotosik.pl/1441/ccf8b8b1f2d9f361m.jpg

dzięki za foteczki, widać doskonale, że przy Twoim pięknym kamieniu odcień jest idealny!

ach te krzesełkahttp://republika.pl/blog_tt_4087841/5564587/tr/mdleje_1_1_.gif

Nie ma za co słonko i nie żartuj z tymi krzesłami:lol2::lol2:

Ooo co ja czytam...następna na chesterki się czai...oj zaraźliwe to widzę...:p

No właśnie, to ja was nimi zaraziłam:rotfl:

Nie słuchaj ich Maju- nie znają się:no::p

Nie to nie o to chodzi,że będą mówić,że są nieładne :no: Tylko o kasę na nie wydaną...no i że są takie bogate,pałacowe :sick:

Dziewczynki jak byście zobaczyły jak tutaj ludzie mają umeblowane swoje domy ...to...:sick: No a ja jestem dziwna bo chcę czegoś innego...nie wiem czy zrozumiałyście o co mi chodzi ;)

Kasa oczywiście zależy od statusu materialnego i nic innym do tego:no:

Ja to wiem,że nic innym do tego ile kto ma kasy :no: Wiesz ja mam taki charakter,że wolę poczekać pół roku dłużej i kupić coś co mi się podoba a nie kupować coś na już,coś na co mnie w chwili obecnej stać...ale wiecie jak to dziwnie uchodzić w swoim otoczeniu za dziwaków :sick:

witaj słońce po długiej mojej nieobecności przybywam przywitać się :bye: widzę że u ciebie co raz bardziej zakupowo się robi, czy macie już jakiś blizej lub dalej określony termin przeprowadzki

pozdr.

WERI jaka niespodzianka! u nas jak widzisz po mału do przodu. myślę że w tym roku się wyrobimy:rotfl:

Cześć Słońce :)

Ooo co ja czytam...następna na chesterki się czai...oj zaraźliwe to widzę...:p

maja

u mnie ciągle coś się zmienia w wyborach, do tej pory chesterki podobały mi się, ale u innych, nie widziałam ich u siebie

agawi puściła zarazka i mnie trafiło:)

muszę jechać na budowę i rozejrzeć się, pomierzyć, czy nie zajęłyby dużo miejsca

Nie ma za co słonko i nie żartuj z tymi krzesłami:lol2::lol2:

No właśnie, to ja was nimi zaraziłam:rotfl:

zaraziłaś, bez dwóch zdań

a z krzesłami, poważnie-mdleję na ich widok:)

No właśnie :rotfl:

Ale wiecie co Dziewczynki jak ja sobie te chesterki kupię to znajomi stwierdzą,że zgłupiałam :sick:...no ale to ciężko tak w paru słowach powiedzieć dlaczego tak stwierdzą :sick:

maja głupoty opowiadasz, u mnie też wiocha i znajomi urządzają na kolorowo, a czy taniej- nie wiem,

chestery nie są aż tak drogie, na jakie wyglądają:)

a wogóle to fajnie jest mieć coś innego niż wszyscy

ja zapewne, jeśli już wybiorę to będzie ich najprostrza wersja, te z wygiętymi bokami u agawi doskonale wpisały się w klimat domu

dobieramy fugę, nie było łatwo, na próbnikach wyglądały trochę inaczej, zrobiliśmy kilka prób na kawałkach płytek, najpierw beż, później karmel, później te dwa pomieszane, później karmel z szarym i to był chyba strzał w 10

edit

zapomniałam powiedzieć że byłam u stolarza i widziałam nasze mebelki do kuchni, nieskromnie powiem że no, no.. PODOBAJĄ MI SIE

montaż w przyszłym tygodniu

Edytowane przez słońce 2

maja głupoty opowiadasz, u mnie też wiocha i znajomi urządzają na kolorowo, a czy taniej- nie wiem,

chestery nie są aż tak drogie, na jakie wyglądają:)

a wogóle to fajnie jest mieć coś innego niż wszyscy

Oczywiście,ja też chcę mieć inaczej i coś innego niż wszyscy,...nasz stary wypoczynek kosztował tyle co jeden Agi chester a było to ładnych parę lat do tyłu więc wcale nie uważam,że chesterki są drogie...ja już się o sobie nasłuchałam...także wcale głupot nie piszę Słoneczko :no: