mmajeczkaa 13.04.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 majeczka coś Ty? kto może Ci coś powiedzieć, u siebie jesteś. Ja przynajmniej nikomu nie mówie, że mi sie coś nie podoba, bo po co. zawsze mówię: oooo! jak ładnie się urządziliście:) To dokładnie tak jak ja,przecież nikomu nie powiem,że mi się coś nie podoba nawet jak mi się nie podoba Dziewczynki ...My się już nasłuchaliśmy,że my "bogole" jesteśmy...ale to naprawdę długa historia i dla wielu z Was pewnie byłaby po prostu śmieszna...niestety...ludzie są różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.04.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a! to my "kopalnioki" nie przejmuj się jak się ktos będzie pytał ile to kosztowało to zawyżaj ceny specjalnie i mów że to była okazja, że tak tanio, a co, niech im sie żółć ulewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a! to my "kopalnioki" nie przejmuj się jak się ktos będzie pytał ile to kosztowało to zawyżaj ceny specjalnie i mów że to była okazja, że tak tanio, a co, niech im sie żółć ulewa:) :lol2: Dzięki Słoneczko nawet nie wiesz jak mnie tym rozbawiłaś...że ja na to sama nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziewczynki.,..ja wam muszę powiedzieć, że ja jestem u was codziennie...ale nie zawsze zdąże coś skrobnąć Zaglądam do wszystkich w miarę możliwości i jestem na bieżąco:) Całuski posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wpadłam poczytalam - trochę się pośmiałam i stwierdzam że Słońce prawdę prawi - Maju rób co Ci serce podpowiada a na znajomych się nie oglądaj . To my się mamy dobrze czuć we własnych domach Udanego tygodnia życzę i dobrze doczytałam że mebelki będziemy w tym tygodniu oglądać???:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczynki.,..ja wam muszę powiedzieć, że ja jestem u was codziennie...ale nie zawsze zdąże coś skrobnąć Zaglądam do wszystkich w miarę możliwości i jestem na bieżąco:) Całuski posyłam:) to tak jak ja Beatko:), dzięki że zaglądasz Wpadłam poczytalam - trochę się pośmiałam i stwierdzam że Słońce prawdę prawi - Maju rób co Ci serce podpowiada a na znajomych się nie oglądaj . To my się mamy dobrze czuć we własnych domach Udanego tygodnia życzę i dobrze doczytałam że mebelki będziemy w tym tygodniu oglądać???:popcorn: admette chciałabym żeby mebelki już się montowały, ale nie mamy jeszcze parapetu jest za to tapeta w kuchni http://i3.fmix.pl/fmi2680/4b4ebcd4000cde9c4f8db4f2/zdjecie.jpg to wolna ściana, przy której będzie stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O jaka fajna tapeta Co tam Słońce słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 fajowa tapeta a znajomi jacyś dziwni - tak w oczy komentować kto ile kasy ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) majeczka u mnie tak sobie do dzieci ciągle choroby sie jakieś przyplątują, a ja chodzę senna jak ćma, ale cóż się dziweić jak pogoda w kratkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/sad.gif nihiru tapeta dziękuje, mnie też się podoba i od drogi widać co ludzie powiedzą masz rację, takich wścipskich znajomych do domu się więcej nie wpuszcza Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a znajomi jacyś dziwni - tak w oczy komentować kto ile kasy ma? No niestety Wkurzało mnie to i wkurza nadal ale już coraz mniej;) Ech...naprawdę szkoda gadać u mnie tak sobie do dzieci ciągle choroby sie jakieś przyplątują, a ja chodzę senna jak ćma, ale cóż się dziweić jak pogoda w kratkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/sad.gif A cóż to dzieciaczkom dolega ??? Słońce ja też senna chodzę i ciągle się kawą ratuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Słonko, Ty nas powinnaś częściej zasypywać fotami, bo co jedna to lepsza. Super tapeta! Też właśnie szukałam szaro-białych pasków (dobrze widzę, że szare?), ale takich bardzo szerokich. Pewnie skończy się na malowaniu, bo nic wystarczająco szerokiego znaleźć niestety nie mogę. PS Dzięki jeszcze raz za namiar na lampy Cornice Są już u mnie, całe i zdrowe i czekają cierpliwie w pudełkach na swój wielki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A cóż to dzieciaczkom dolega ??? Słońce ja też senna chodzę i ciągle się kawą ratuję takie tam infekcje, to gardło, to zapalenie oskrzeli, teraz średniak kaszle, nie wiadomo z czego, pewnie znowu jakiś wirus, uspokoił się dopiero po syropie z cebuli i zasnął, nie wiem czy to na prawdę zadziałało, nigdy nie stosowałam, ale ktoś mi powiedział że to dobre lekarstwo na męczący kaszel ja mam wrażenie że po kawie to dopiero mi sie dobrze oko przymyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Słonko, Ty nas powinnaś częściej zasypywać fotami, bo co jedna to lepsza. Super tapeta! Też właśnie szukałam szaro-białych pasków (dobrze widzę, że szare?), ale takich bardzo szerokich. Pewnie skończy się na malowaniu, bo nic wystarczająco szerokiego znaleźć niestety nie mogę. PS Dzięki jeszcze raz za namiar na lampy Cornice Są już u mnie, całe i zdrowe i czekają cierpliwie w pudełkach na swój wielki dzień dropku widziałam ze już masz lampki i wybory tapet u Ciebie widziałam tylko ciągle mam problem z netem i nic nie pisałam, teraz podłączyłam sobie karte z telefonu do lapka, postaram się nadrobić zaległości:) moja tapeta jest czarno-szara też początkowo szukałam czarno- białej ale ta biała okazywala się jakaś żółta szczególnie na łączeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Słońce syrop z cebuli jest bardzo dobry, mnie zawsze jako dzieciaka nim leczyli,a ja go strasznie lubiłam i podpijałam jak nikt nie widział A jeszcze dobry na kaszel jest syrop z badyli malin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Słońce syrop z cebuli jest bardzo dobry, mnie zawsze jako dzieciaka nim leczyli,a ja go strasznie lubiłam i podpijałam jak nikt nie widział A jeszcze dobry na kaszel jest syrop z badyli malin coś Ty o tych badylach nigdy nie słyszalam ciekawe! a jak się go robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 coś Ty o tych badylach nigdy nie słyszalam ciekawe! a jak się go robi? Bardzo prosto Ucinasz badyle,myjesz, tniesz na małe kawałki i do gara,zalewasz wodą i zagotowujesz I to cały przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej słońce- super tapeta- planuję podobną w gabinecie:wiggle: A co to za wstrętne choróbska Was dopadły:bash: Syrop na kaszel jest bardzo skuteczny- jak byłam mała, to mama mi aplikowała i pomagało. Także radzę Ci dawać go dzieciaczkom;) No i oczywiście niezawodne mleko z masłem i miodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej słońce- super tapeta- planuję podobną w gabinecie:wiggle: chcesz kawałek? A co to za wstrętne choróbska Was dopadły:bash: Syrop na kaszel jest bardzo skuteczny- jak byłam mała, to mama mi aplikowała i pomagało. Także radzę Ci dawać go dzieciaczkom;) No i oczywiście niezawodne mleko z masłem i miodem. no widzisz a mnie się wydawało że to bedzie bardzo niedobre i nigdy nie robiłam z cebuli, a mój niejadek wypił bez popicia i poszedł spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 chcesz kawałek? Nie kochana na razie dziękuję bo gabinet na razie musi chyba poczekać. Chcemy zrobić te schody wejściowe, które trochę kosztują:sick: no widzisz a mnie się wydawało że to bedzie bardzo niedobre i nigdy nie robiłam z cebuli, a mój niejadek wypił bez popicia i poszedł spać No to się ciesz i dawaj mu ile wlezie. Zobaczysz za tydzień będzie zdrów jak ryba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hm, ja właśnie po zapaleniu oskrzeli, hm, te badyle, interesting... Przy okazji witam się i informuję, że podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts