Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

majeczka coś Ty? kto może Ci coś powiedzieć, u siebie jesteś. Ja przynajmniej nikomu nie mówie, że mi sie coś nie podoba, bo po co.

zawsze mówię: oooo! jak ładnie się urządziliście:)

To dokładnie tak jak ja,przecież nikomu nie powiem,że mi się coś nie podoba nawet jak mi się nie podoba :no:

Dziewczynki ...My się już nasłuchaliśmy,że my "bogole" jesteśmy...ale to naprawdę długa historia i dla wielu z Was pewnie byłaby po prostu śmieszna...niestety...ludzie są różni ;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a! to my "kopalnioki" :)

:o

nie przejmuj się jak się ktos będzie pytał ile to kosztowało to zawyżaj ceny specjalnie i mów że to była okazja, że tak tanio, a co, niech im sie żółć ulewa:)

:lol2: :lol2: Dzięki Słoneczko :hug: nawet nie wiesz jak mnie tym rozbawiłaś...że ja na to sama nie wpadłam ;)

Dziewczynki.,..ja wam muszę powiedzieć, że ja jestem u was codziennie...ale nie zawsze zdąże coś skrobnąć:(

Zaglądam do wszystkich w miarę możliwości i jestem na bieżąco:)

Całuski posyłam:)

Wpadłam :wiggle: poczytalam :yes: - trochę się pośmiałam i stwierdzam że Słońce prawdę prawi - Maju rób co Ci serce podpowiada a na znajomych się nie oglądaj :no:. To my się mamy dobrze czuć we własnych domach :yes:

Udanego tygodnia życzę i dobrze doczytałam że mebelki będziemy w tym tygodniu oglądać???:popcorn::popcorn::popcorn:

Dziewczynki.,..ja wam muszę powiedzieć, że ja jestem u was codziennie...ale nie zawsze zdąże coś skrobnąć:(

Zaglądam do wszystkich w miarę możliwości i jestem na bieżąco:)

Całuski posyłam:)

to tak jak ja Beatko:), dzięki że zaglądasz

Wpadłam :wiggle: poczytalam :yes: - trochę się pośmiałam i stwierdzam że Słońce prawdę prawi - Maju rób co Ci serce podpowiada a na znajomych się nie oglądaj :no:. To my się mamy dobrze czuć we własnych domach :yes:

Udanego tygodnia życzę i dobrze doczytałam że mebelki będziemy w tym tygodniu oglądać???:popcorn::popcorn::popcorn:

admette chciałabym żeby mebelki już się montowały, ale nie mamy jeszcze parapetu

jest za to tapeta w kuchni

http://i3.fmix.pl/fmi2680/4b4ebcd4000cde9c4f8db4f2/zdjecie.jpg

to wolna ściana, przy której będzie stolik

majeczka u mnie tak sobie

do dzieci ciągle choroby sie jakieś przyplątują, a ja chodzę senna jak ćma, ale cóż się dziweić jak pogoda w kratkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/sad.gif

nihiru tapeta dziękuje, mnie też się podoba i od drogi widać:) co ludzie powiedzą:)

masz rację, takich wścipskich znajomych do domu się więcej nie wpuszcza

Edytowane przez słońce 2

a znajomi jacyś dziwni - tak w oczy komentować kto ile kasy ma? ;)

No niestety :( Wkurzało mnie to i wkurza nadal ale już coraz mniej;) Ech...naprawdę szkoda gadać ;)

u mnie tak sobie

do dzieci ciągle choroby sie jakieś przyplątują, a ja chodzę senna jak ćma, ale cóż się dziweić jak pogoda w kratkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/sad.gif

A cóż to dzieciaczkom dolega ??? Słońce ja też senna chodzę i ciągle się kawą ratuję :)

Słonko, Ty nas powinnaś częściej zasypywać fotami, bo co jedna to lepsza. Super tapeta! :yes: Też właśnie szukałam szaro-białych pasków (dobrze widzę, że szare?), ale takich bardzo szerokich. Pewnie skończy się na malowaniu, bo nic wystarczająco szerokiego znaleźć niestety nie mogę.

PS Dzięki jeszcze raz za namiar na lampy Cornice :hug: Są już u mnie, całe i zdrowe i czekają cierpliwie w pudełkach na swój wielki dzień :)

A cóż to dzieciaczkom dolega ??? Słońce ja też senna chodzę i ciągle się kawą ratuję :)

takie tam infekcje, to gardło, to zapalenie oskrzeli, teraz średniak kaszle, nie wiadomo z czego, pewnie znowu jakiś wirus,

uspokoił się dopiero po syropie z cebuli i zasnął, nie wiem czy to na prawdę zadziałało, nigdy nie stosowałam,

ale ktoś mi powiedział że to dobre lekarstwo na męczący kaszel

ja mam wrażenie że po kawie to dopiero mi sie dobrze oko przymyka:)

Słonko, Ty nas powinnaś częściej zasypywać fotami, bo co jedna to lepsza. Super tapeta! :yes: Też właśnie szukałam szaro-białych pasków (dobrze widzę, że szare?), ale takich bardzo szerokich. Pewnie skończy się na malowaniu, bo nic wystarczająco szerokiego znaleźć niestety nie mogę.

PS Dzięki jeszcze raz za namiar na lampy Cornice :hug: Są już u mnie, całe i zdrowe i czekają cierpliwie w pudełkach na swój wielki dzień :)

dropku widziałam ze już masz lampki i wybory tapet u Ciebie widziałam tylko ciągle mam problem z netem i nic nie pisałam, teraz podłączyłam sobie karte z telefonu do lapka, postaram się nadrobić zaległości:)

moja tapeta jest czarno-szara też początkowo szukałam czarno- białej ale ta biała okazywala się jakaś żółta szczególnie na łączeniu

Słońce syrop z cebuli jest bardzo dobry, mnie zawsze jako dzieciaka nim leczyli,a ja go strasznie lubiłam i podpijałam jak nikt nie widział :) A jeszcze dobry na kaszel jest syrop z badyli malin ;)

coś Ty o tych badylach nigdy nie słyszalam ciekawe! a jak się go robi?

Hej słońce:bye:- super tapeta- planuję podobną w gabinecie:wiggle:

A co to za wstrętne choróbska Was dopadły:bash: Syrop na kaszel jest bardzo skuteczny- jak byłam mała, to mama mi aplikowała i pomagało. Także radzę Ci dawać go dzieciaczkom;) No i oczywiście niezawodne mleko z masłem i miodem.

Hej słońce:bye:- super tapeta- planuję podobną w gabinecie:wiggle:

chcesz kawałek?

A co to za wstrętne choróbska Was dopadły:bash: Syrop na kaszel jest bardzo skuteczny- jak byłam mała, to mama mi aplikowała i pomagało. Także radzę Ci dawać go dzieciaczkom;) No i oczywiście niezawodne mleko z masłem i miodem.

no widzisz a mnie się wydawało że to bedzie bardzo niedobre i nigdy nie robiłam z cebuli, a mój niejadek wypił bez popicia i poszedł spać

chcesz kawałek?

Nie kochana na razie dziękuję:hug: bo gabinet na razie musi chyba poczekać. Chcemy zrobić te schody wejściowe, które trochę kosztują:sick::sick:

no widzisz a mnie się wydawało że to bedzie bardzo niedobre i nigdy nie robiłam z cebuli, a mój niejadek wypił bez popicia i poszedł spać

No to się ciesz i dawaj mu ile wlezie. Zobaczysz za tydzień będzie zdrów jak ryba:wiggle: