słońce 2 26.04.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 dzisiaj montujemy parapet w kuchni, jutro dolne szafki, może coś pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 dzisiaj montujemy parapet w kuchni, jutro dolne szafki, może coś pokażę Nie może tylko na pewno:mad: Czekamy słońce:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) do tego przyjdzie czarny blat i uchwyty Edytowane 3 Maja 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 słońce, super to wygląda! Bardzo ładne wykończenie drzwiczek! Ale czemu tak mało zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 narendil jak widzisz straszny bałagan tam jeszcze panuje, mam nadzieję że w przyszłym tyg. zrobi się blat, dalej płytki i można montować resztę pokażę Wam coś jeszcze, żebyście zwrócili na to uwagę u siebie z razie planowania szafek narożnych na rysunku było super symetrycznie, po bokach piekarnika fronty po 35 cm. jednak przy montażu front narożnej przesunąl sie w lewo i jest 13mm różnicy dokładnie był 34, 5 cm już zamówiony 35, 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Piękne mebelki się zapowiadają, ależ jestem ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ale pięknie słonko:eek: Będzie piękna kuchnia. co ja piszę już jest:wave: Fajna ta tapeta:yes: Nie powinno tam się przesunąć z tą szafkę narożną- nic nie ma prawa się samo przesunąć. Stolarz Ci to schrzanił:mad: U mnie wszystko wyszło zgodnie z projektem... A co na to wykonawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ej Słońce, co ja widzę U Ciebie to już zaawansowana sprawa... kuchnia zapowiada się czadowo i bardzo oryginalnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nie powinno tam się przesunąć z tą szafkę narożną- nic nie ma prawa się samo przesunąć. Stolarz Ci to schrzanił:mad: U mnie wszystko wyszło zgodnie z projektem... A co na to wykonawca? No właśnie też jestem zdziwiona Wiele już widziałam szafek narożnych i u nikogo front się nie przesunął...zresztą jakby się mógł przesunąć Stolarza za uszy i do odpowiedzialności pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 aga po prostu te drzwiczki sie tak układają na zawiasie, ze jakby wsuwają się minimalnie za te boczne i stolarz nie przewidział tego chyba. zadzwoniłam do niego i przytaknął że się drugie zrobi. ogólnie to chłopak bardzo wstydliwy, no nawet pokłucić się z nim nie można, przytakuje tylko. mówię wam taki grzeczny, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ej Słońce, co ja widzę U Ciebie to już zaawansowana sprawa... kuchnia zapowiada się czadowo i bardzo oryginalnie:yes: matko z córkom MAGDA przyszła ale co oryginalnie? wsiowo trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ogólnie to chłopak bardzo wstydliwy :rotfl: No to miałaś szczęście, że nie pyskaty:lol2: Dobrze, ze Ci drugie zrobi:D A baterię już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 No właśnie też jestem zdziwiona Wiele już widziałam szafek narożnych i u nikogo front się nie przesunął...zresztą jakby się mógł przesunąć Stolarza za uszy i do odpowiedzialności pociągnąć spoczko po prostu jest za wąski musi być o 1 cm szerszy a jakbym nakrzyczala na stolarza to by sie chyba popłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 a jakbym nakrzyczala na stolarza to by sie chyba popłakał :rotfl: Gdzieś Ty taki egzemplarz znalazła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 :rotfl: No to miałaś szczęście, że nie pyskaty:lol2: Dobrze, ze Ci drugie zrobi:D A baterię już masz? a mam http://www.msanit.pl/environment/cache/images/300_250_productGfx_a01a0001662bf12cf7b3c829eecc91c3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 :rotfl: Gdzieś Ty taki egzemplarz znalazła??? niedaleko, fajny chłopak i najważniejsze, że ogólnie wszystko bardzo ładnie zrobił i farby mi trochę przywiezie, jakbym front jakiś przez przypadek obiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ooo jaka śliczniutka bateria:yes: Mam podobną, tylko stare złoto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ale tę gałkę do odkręcania wody to chyba z boku umieścić? na tym zdjęciu jakoś inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ale tę gałkę do odkręcania wody to chyba z boku umieścić? na tym zdjęciu jakoś inaczej;) słońce, ale tak się nie da- przynajmniej u mnie. Ja też mam z przodu. W starym mieszkaniu miałam z boku i chyba wolałam własnie tą wersję. Tą z przodu się często zawadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 kran się przekręca, ale muszę jutro jeszcze sprawdzić, jak to jestAga kupiłaś dozownik? ja oglądam, też planuję kupić, tylko nie chciałabym zeby nakrętka była w środku plastikowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts