Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

narendil jak widzisz straszny bałagan tam jeszcze panuje, mam nadzieję że w przyszłym tyg. zrobi się blat, dalej płytki i można montować resztę

pokażę Wam coś jeszcze, żebyście zwrócili na to uwagę u siebie z razie planowania szafek narożnych

DSC00328.jpg

na rysunku było super symetrycznie, po bokach piekarnika fronty po 35 cm. jednak przy montażu front narożnej przesunąl sie w lewo i jest 13mm różnicy

dokładnie był 34, 5 cm już zamówiony 35, 8 cm

Ale pięknie słonko:eek::eek: Będzie piękna kuchnia. co ja piszę już jest:wave: Fajna ta tapeta:yes:

Nie powinno tam się przesunąć z tą szafkę narożną- nic nie ma prawa się samo przesunąć. Stolarz Ci to schrzanił:mad::mad:

U mnie wszystko wyszło zgodnie z projektem... A co na to wykonawca?

Nie powinno tam się przesunąć z tą szafkę narożną- nic nie ma prawa się samo przesunąć. Stolarz Ci to schrzanił:mad::mad:

U mnie wszystko wyszło zgodnie z projektem... A co na to wykonawca?

No właśnie też jestem zdziwiona :eek: Wiele już widziałam szafek narożnych i u nikogo front się nie przesunął...zresztą jakby się mógł przesunąć :eek:

Stolarza za uszy i do odpowiedzialności pociągnąć :yes:

aga po prostu te drzwiczki sie tak układają na zawiasie, ze jakby wsuwają się minimalnie za te boczne i stolarz nie przewidział tego chyba.

zadzwoniłam do niego i przytaknął że się drugie zrobi. ogólnie to chłopak bardzo wstydliwy, no nawet pokłucić się z nim nie można, przytakuje tylko.

mówię wam taki grzeczny, że szok.

No właśnie też jestem zdziwiona :eek: Wiele już widziałam szafek narożnych i u nikogo front się nie przesunął...zresztą jakby się mógł przesunąć :eek:

Stolarza za uszy i do odpowiedzialności pociągnąć :yes:

spoczko po prostu jest za wąski musi być o 1 cm szerszy

a jakbym nakrzyczala na stolarza to by sie chyba popłakał:rotfl:

ale tę gałkę do odkręcania wody to chyba z boku umieścić? na tym zdjęciu jakoś inaczej;)

słońce, ale tak się nie da- przynajmniej u mnie. Ja też mam z przodu. W starym mieszkaniu miałam z boku i chyba wolałam własnie tą wersję. Tą z przodu się często zawadza.