MagdaZZZ 27.04.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 matko z córkom MAGDA przyszła ale co oryginalnie? wsiowo trochę? Ja Ci dam wsiowo głupolku:rotfl: Co wsiowo, czemu wsiowo?!?! ORYGINALNIE - bardzo oryginalny wzór frontów wybraałaś... prościutkie, a jednak ze smaczkiem... - nie zauważyłaś?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 madziu szczerze wolałabym takie jak /ty kiedyś planowałaś, ale lakiernik nie dawał mi gwarancji że się ramka nie będzie odklejać po malowaniu i zrezygnowałam, wybrałam najprostrzy z tych które mi zaoferowali, mam nadzieję że będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 kran się przekręca, ale muszę jutro jeszcze sprawdzić, jak to jest Aga kupiłaś dozownik? ja oglądam, też planuję kupić, tylko nie chciałabym zeby nakrętka była w środku plastikowa, Słonko, nie kupiłam jeszcze, bo te co znalazłam nie podobały mi się... W chromie widziałam całe mnóstwo ładnych, a w starym złocie jak na lekarstwo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 buu szkodaszukam też coś ładnego do lazienki, (szczotka do wc i dozowniki do mydła) niestety u mnie galerie dopiero się budują, muszę się wybrać trochę dalej, co polecacie? tk maxx, h&y a może wysyłkowe sprawdzone sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 buu szkoda szukam też coś ładnego do lazienki, (szczotka do wc i dozowniki do mydła) niestety u mnie galerie dopiero się budują, muszę się wybrać trochę dalej, co polecacie? tk maxx, h&y a może wysyłkowe sprawdzone sklepy wysyłkowo zawsze zdążysz. Najpierw zrób obchód:lol2: W H&Y jest całkiem sporo ładnych, a w Tk maxxie nigdy nie wiesz co znajdziesz, także warto się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 dzięki Słonko, nie dziękuj, bo nie ma za co:) Nie znam żadnego sklepu z akcesoriami:( Jak nic nie znajdziesz, to może dziewczyny Ci coś jeszcze podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 szukam też coś ładnego do lazienki, (szczotka do wc i dozowniki do mydła) Ostatnio jak byłam w LM to patrzyłam, całkiem spory wybór mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 maju ale znowu te zakrętki takie lekkie plastikowe, na wierzchu tylko wygladają jak chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 maju ale znowu te zakrętki takie lekkie plastikowe, na wierzchu tylko wygladają jak chrom. Właśnie te jedne które oglądałam były ładne, ale te zakończenia mnie zniechęciły i nie wzięłam To mówisz,że wszystkie tam takie badziewne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 nie wiem majeczko dawno nie bylam, w nomi podobny asortyment, ceny z kosmosu a nic ciekawego, myślałam że za 4 dyszki kupi się coś porządnego a tu lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Słonko, ceny z kosmosu to są tutaj- różne retro akcesoria- każdy jest też w chromie. Gwarantuję Ci, ze tamte nie mają plastikowych nakrętek:) Kiedyś wymienię swoje na takie... http://www.twojabateria.pl/lazienka-retro/dodatki-laziekowe-retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Słonko, ceny z kosmosu to są tutaj Idę obrabować bank, ktoś się dołącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 jaaa! kosz na śmieci za 900zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wiedziałam, ze wpadniecie w euforię:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wiedziałam, ze wpadniecie w euforię:lol2: I to w jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.04.2012 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 dziewuszki ja spadam spać, bo juz zjechałam bardzo z fotela, stopami zaparłam sie o ławę i laptop trzymam pod cyckami dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 laptop trzymam pod cyckami :lol2::rotfl::lol2: Paaa słońce, ale się uśmiałam:D Kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.04.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 dziewuszki ja spadam spać, bo juz zjechałam bardzo z fotela, stopami zaparłam sie o ławę i laptop trzymam pod cyckami dobranoc :rotfl::rotfl: Pa Słońce.... Spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.04.2012 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Słońce piękne te fronty będą Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy I nie bój żabki - jakie wsiowo ? Z czarnym blacikiem będzie francja - elegancja a jakbym nakrzyczala na stolarza to by sie chyba popłakał uśmiałam się wyobrażając sobie tego Twojego stolarza Udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts