Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka :)

ŚWIETNA TA TWOJA ŚWIĘTA TRÓJCA :yes:

I moje rodzinne strony ... jak ja się stęskniłam za tym widokiem ... a cały maj mam tak zawalony, że nawet nie mam kiedy jechać :sick:

Chcesz moje zdjęcie??? Mogę Ci przesłać na priv :D

Święte to one są, poprostu aniołki:)

zdjęcie pewnie że chcę

dużo ale jakie fajne :) ja mam dwie pociechy i bywa ciężko, tylko najmłodsza 1,5 roczku więc jeszcze wymagająca :)

w ogień by za sobą poszły, ale krzywdę tez potrafią sobie nawzajem zrobić z byle powodu.

no i pomysły czasami im przychodzą do głowy szalone, a w grupie siła.

mam nadzieję że w nowym domu już tak nie bedą śmiecić

Słońce, niezłe masz stadko :)

Z wszystkimi się do IKEA wybrałaś? Podziwiam :lol2:

Ja ze swoim jednym bym się bała!

chciałam im zrobic wycieczkę, myślałam ze sie ucieszą, jednak chłopakom do szczęścia wystarczą nowe klocki

Ale dzieciaki słodziaki:eek::D Słońce to niezłą masz Trójcę:lol2: myślałam, że masz tylko 2....:)

Siostra mojego męża ma... ! 4 !- i to same dziewczynki:eek::rotfl:

ooo! co to to nie, ja juz się nie piszę na 4 podziwiam rodziców, którzy maja więcej niż 3, ile to jedzenia trzeba szykować:stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Ale jej się fajnie trafiło :lol2:

trzeba mieć anielską cierpliwość, mnie juz zaczyna jej brakować

A w domu mają jeszcze pieska- sukę i kotkę:eek: Biedny szwagier:rotfl:

oj bidny chłop, co on ma do powiedzenia w domu? pewnie nie dają mu szansy

słoneczko, śliczna ta twoja trójeczka:):):) Ja też mam trójcę...dwóch kawalerów i dziewuszkę:):) Tylko twoje jeszcze małe, takie najfajniejsze a moje to już kawalerka!

widziałam Beatko, Twoi to dopiero modele i do tego jeszcze zdolniachy:)

Moi znajomi podobnie. Kolega po czwartej córce stwierdził, że się poddaje i przestaje marzyć o synu :rotfl:

:rotfl:

Słońce Ty moje. Zapał jest nadal tylko czasu mniej, dużo pracy, mnóstwo roboty w ogrodzie. Cały czas przesadzamy, dosadzamy i ulepszamy - z resztą sama zobaczysz :). W międzyczasie mamy najazdy gości, bawimy się z kotem i robimy całe mnóstwo innych rzeczy :D na DIY i urządzanie przyjdzie czas zimową porą.

Ale, że chciałaś zobaczyć drzwi to proszę bardzo :lol2: złapały mi się na jednym zdjęciu, trochę za mgłą i z postacią na pierwszym planie ale co zrobić ?

Pomalowane dwie warstwy, czekają na dokładniejsze szlifowanie i 3 warstwę :). Może lakier, zobaczymy.

http://i1.fmix.pl/fmi1095/5d26cff9000451ff4fa428bc

Yokasta jaka niespodzianka- Twój domek i kotecek, dzięki:hug:

pokaż jeszcze trochę i ogródek

słońce wybacz ,że zapytam Yokasię u Ciebie ,ale nie mogę się oprzeć urodzie jej kota!!Co to za rasa ?

beauty ok spoczko

Słońce ale masz fajnie 3 dzieciaczków super

Tez bym tak chciała ale na razie pasuję może za 10 lat he he ;)

jak PLANUJESZ TO OD RAZU MÓWIĘ CI ZA 10 LAT NIE BĘDZIESZ CHCIAQŁA SIE BAWIĆ W PIELUCHY

Pamiętasz jak pisałam ci o tych lustrach za raz pokaż ci co wynalazłam

jak PLANUJESZ TO OD RAZU MÓWIĘ CI ZA 10 LAT NIE BĘDZIESZ CHCIAQŁA SIE BAWIĆ W PIELUCHY

A LUSTERKA CHĘTNIE CHĘTNIE :D:D

Jakie lustra, co za lustra?:popcorn::popcorn:
WLAŚNIE!:)