słońce 2 03.05.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 wszystkie 3 moje, dużo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 dużo ale jakie fajne ja mam dwie pociechy i bywa ciężko, tylko najmłodsza 1,5 roczku więc jeszcze wymagająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Słońce, niezłe masz stadko Z wszystkimi się do IKEA wybrałaś? Podziwiam Ja ze swoim jednym bym się bała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hejka ŚWIETNA TA TWOJA ŚWIĘTA TRÓJCA I moje rodzinne strony ... jak ja się stęskniłam za tym widokiem ... a cały maj mam tak zawalony, że nawet nie mam kiedy jechać Chcesz moje zdjęcie??? Mogę Ci przesłać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hejka ŚWIETNA TA TWOJA ŚWIĘTA TRÓJCA I moje rodzinne strony ... jak ja się stęskniłam za tym widokiem ... a cały maj mam tak zawalony, że nawet nie mam kiedy jechać Chcesz moje zdjęcie??? Mogę Ci przesłać na priv Święte to one są, poprostu aniołki:) zdjęcie pewnie że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ale dzieciaki słodziaki:eek: Słońce to niezłą masz Trójcę myślałam, że masz tylko 2.... Siostra mojego męża ma... ! 4 !- i to same dziewczynki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Siostra mojego męża ma... ! 4 !- i to same dziewczynki:eek: Ale jej się fajnie trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ale jej się fajnie trafiło A w domu mają jeszcze pieska- sukę i kotkę Biedny szwagier:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 O MATKO .......... 7 DO 1 ...............WSPÓŁCZUJE :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.05.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 słoneczko, śliczna ta twoja trójeczka:):) Ja też mam trójcę...dwóch kawalerów i dziewuszkę:) Tylko twoje jeszcze małe, takie najfajniejsze a moje to już kawalerka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Siostra mojego męża ma... ! 4 !- i to same dziewczynki:eek: Moi znajomi podobnie. Kolega po czwartej córce stwierdził, że się poddaje i przestaje marzyć o synu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 dużo ale jakie fajne ja mam dwie pociechy i bywa ciężko, tylko najmłodsza 1,5 roczku więc jeszcze wymagająca w ogień by za sobą poszły, ale krzywdę tez potrafią sobie nawzajem zrobić z byle powodu. no i pomysły czasami im przychodzą do głowy szalone, a w grupie siła. mam nadzieję że w nowym domu już tak nie bedą śmiecić Słońce, niezłe masz stadko Z wszystkimi się do IKEA wybrałaś? Podziwiam Ja ze swoim jednym bym się bała! chciałam im zrobic wycieczkę, myślałam ze sie ucieszą, jednak chłopakom do szczęścia wystarczą nowe klocki Ale dzieciaki słodziaki:eek: Słońce to niezłą masz Trójcę myślałam, że masz tylko 2.... Siostra mojego męża ma... ! 4 !- i to same dziewczynki:eek: ooo! co to to nie, ja juz się nie piszę na 4 podziwiam rodziców, którzy maja więcej niż 3, ile to jedzenia trzeba szykować:stirthepot: Ale jej się fajnie trafiło trzeba mieć anielską cierpliwość, mnie juz zaczyna jej brakować A w domu mają jeszcze pieska- sukę i kotkę Biedny szwagier:rotfl: oj bidny chłop, co on ma do powiedzenia w domu? pewnie nie dają mu szansy słoneczko, śliczna ta twoja trójeczka:):) Ja też mam trójcę...dwóch kawalerów i dziewuszkę:) Tylko twoje jeszcze małe, takie najfajniejsze a moje to już kawalerka! widziałam Beatko, Twoi to dopiero modele i do tego jeszcze zdolniachy:) Moi znajomi podobnie. Kolega po czwartej córce stwierdził, że się poddaje i przestaje marzyć o synu Słońce Ty moje. Zapał jest nadal tylko czasu mniej, dużo pracy, mnóstwo roboty w ogrodzie. Cały czas przesadzamy, dosadzamy i ulepszamy - z resztą sama zobaczysz . W międzyczasie mamy najazdy gości, bawimy się z kotem i robimy całe mnóstwo innych rzeczy na DIY i urządzanie przyjdzie czas zimową porą. Ale, że chciałaś zobaczyć drzwi to proszę bardzo złapały mi się na jednym zdjęciu, trochę za mgłą i z postacią na pierwszym planie ale co zrobić ? Pomalowane dwie warstwy, czekają na dokładniejsze szlifowanie i 3 warstwę . Może lakier, zobaczymy. http://i1.fmix.pl/fmi1095/5d26cff9000451ff4fa428bc Yokasta jaka niespodzianka- Twój domek i kotecek, dzięki:hug: pokaż jeszcze trochę i ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 yokasiu ale temu koteckowi dobrze u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 słońce wybacz ,że zapytam Yokasię u Ciebie ,ale nie mogę się oprzeć urodzie jej kota!!Co to za rasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Słońce ale masz fajnie 3 dzieciaczków super Tez bym tak chciała ale na razie pasuję może za 10 lat he he Pamiętasz jak pisałam ci o tych lustrach za raz pokaż ci co wynalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Pamiętasz jak pisałam ci o tych lustrach za raz pokaż ci co wynalazłam Jakie lustra, co za lustra?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) O takie wynalazłam Zaraz usunę Edytowane 4 Maja 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 słońce wybacz ,że zapytam Yokasię u Ciebie ,ale nie mogę się oprzeć urodzie jej kota!!Co to za rasa ? beauty ok spoczko Słońce ale masz fajnie 3 dzieciaczków super Tez bym tak chciała ale na razie pasuję może za 10 lat he he jak PLANUJESZ TO OD RAZU MÓWIĘ CI ZA 10 LAT NIE BĘDZIESZ CHCIAQŁA SIE BAWIĆ W PIELUCHY Pamiętasz jak pisałam ci o tych lustrach za raz pokaż ci co wynalazłam jak PLANUJESZ TO OD RAZU MÓWIĘ CI ZA 10 LAT NIE BĘDZIESZ CHCIAQŁA SIE BAWIĆ W PIELUCHY A LUSTERKA CHĘTNIE CHĘTNIE :D Jakie lustra, co za lustra?:popcorn:WLAŚNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Fajne te lustra:yes: Takie owalne mam nad kominkiem- ale tylko czasowo, bo będzie tam drewniane w kolorze stolika kawowego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 NOO! ładne, a to z tego Twojego miejsca?a właśnie takie złotawe te owalne czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts