Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj na popołudnie.

Jakub wcześnie wstaje. I rano mama jest niezbędna. Ciekawe dlaczego nie tata?

no ciekawe dlaczego, u mnie też tak jest, mały przychodzi rano do naszego łóżka-mama pić i kładzie się na moim miejscu, a mama do kuchni;)

:) więcej nie mam nic do pokazania :D

na perwno coś by się znalazło, ja poproszę kuchnię z przydasiami i łazienkę i ogródek

Słoneczko a mnie zdjątka ominęły :(

Ale czytam że masz zgraję chłopoków :wiggle: - świetna różnica wieku :yes:

Podziwiam za wycieczkę do Ikei :lol2:

Ja z jednym Oskarem - demolką bym rady nie dała :lol2: - a Ty z 3 - fiu fiu :rolleyes:

Pozdrawiam :)

admette mam też córkę- najstarsza łobuźnica

IMG080.jpg

Adme, jak coś wymodzę co porządnie wygląda to wrzucę u Ciebie (bo ja to się teraz w cudzych wątkach rozpycham :D).

rozpychaj się i u mnie, będzie mi miło popatrzeć

No nie a na forum widzę znów mania pokazywania zdjęć na wszystkich wątkach i ich szybkiego kasowania :mad: ;)

Załapałam się tylko na starszą córkę Słońce! Śliczna, naprawdę śliczna dziewczyna :yes: Ale co ja czytam - masz trójeczkę? Podziw i szacun dla Ciebie :yes: :hug:

Kuchnia zapowiada się świetnie!!!

Śliczna ta twoja córcia słoneczko:) Ciekawe do kogo podobna??????:)

dzięki, do kogo ona podobnahttp://emots.yetihehe.com/1/mysli.gif a bo ja Ci wiem?

chyba trochę do mamy troche do taty, dzieci ciągle sie zmieniają

No nie a na forum widzę znów mania pokazywania zdjęć na wszystkich wątkach i ich szybkiego kasowania :mad: ;)

Załapałam się tylko na starszą córkę Słońce! Śliczna, naprawdę śliczna dziewczyna :yes: Ale co ja czytam - masz trójeczkę? Podziw i szacun dla Ciebie :yes: :hug:Kuchnia zapowiada się świetnie!!!

pysiaczek nie nerwuj się, dużo nie straciłaś u mnie, a swoją drogą to ja Ciebie też jeszcze nie widziałam, wrzuć coś:)

Słonko super to zdjęcie ma Twoja córa ... piękna łobuźnica :wiggle:

słoneczko piękna fotka i piękna modelka :)

Córa prześliczna :o.

Kuchnię kiedyś wrzucę, teraz mam seledynowe zasłony :lol2: i czuję się jak w zamku, a łazienka jest zdominowana przez pranie.

:hug: uściski niedzielne zostawiam :).

Ładna mi łobuzica o anielskim spojrzeniuhttp://www.clicksmilies.com/auswahl/engel016.gif

dzięki dziewczyny, żeby jeszcze była taka grzeczna, na jaką wyglada:) to by był ideał