agawi74 05.05.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 zdjęcia zdjęciami a rzeczywistość trochę inna:) Słonko, nie gadaj głupot:mad: Piękna z Was rodzinka:D Lecę spać, buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.05.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Fajną masz różnice między moimi chłopakami jest 3 lata mam nadzieję że się w przyszłości dogadają Ja też zmykam kolorowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 chlopaki dogadaja się na pewno, gorzej by było chłopiec-dziewczynkaale zabawiłyśmy:eek: dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cud normalnie! Załapałam się na zdjęcia Słonko rodzinkę masz cudniasta jak z reklamy Musicie iść na jakiś casting Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 wstałaś już? dzięki, ciężko ich złapać w jednym kadrze idę posprzątać, bo jeszcze ktoś nas rozpozna i bedzie podczytywał głupoty jakie tu czasami gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.05.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witalam sie czy nie?? Jak nie to sie witam, rodzinka super,gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 witam Kasiu dziękitak się rozpędzilismy, że szybko stworzyła sie rodzinka 5-cio osobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 wstałaś już? Parę minut po szóstej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 wcześnie! do pracy idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dzisiaj na popołudnie.Jakub wcześnie wstaje. I rano mama jest niezbędna. Ciekawe dlaczego nie tata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dzięki yokasiu,,mogę na priv jeszcze poprosić o cenę i adres hodowli?cena mnie nie zaskoczy ,bo wiem ,że są drogie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Słoneczko a mnie zdjątka ominęły Ale czytam że masz zgraję chłopoków - świetna różnica wieku Podziwiam za wycieczkę do Ikei Ja z jednym Oskarem - demolką bym rady nie dała - a Ty z 3 - fiu fiu Pozdrawiam Yokasiu pochwal no się co tam w ogródku poczyniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dzisiaj na popołudnie. Jakub wcześnie wstaje. I rano mama jest niezbędna. Ciekawe dlaczego nie tata? no ciekawe dlaczego, u mnie też tak jest, mały przychodzi rano do naszego łóżka-mama pić i kładzie się na moim miejscu, a mama do kuchni;) więcej nie mam nic do pokazania na perwno coś by się znalazło, ja poproszę kuchnię z przydasiami i łazienkę i ogródek Słoneczko a mnie zdjątka ominęły Ale czytam że masz zgraję chłopoków - świetna różnica wieku Podziwiam za wycieczkę do Ikei Ja z jednym Oskarem - demolką bym rady nie dała - a Ty z 3 - fiu fiu Pozdrawiam admette mam też córkę- najstarsza łobuźnica Adme, jak coś wymodzę co porządnie wygląda to wrzucę u Ciebie (bo ja to się teraz w cudzych wątkach rozpycham ). rozpychaj się i u mnie, będzie mi miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Śliczna ta twoja córcia słoneczko:) Ciekawe do kogo podobna?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No nie a na forum widzę znów mania pokazywania zdjęć na wszystkich wątkach i ich szybkiego kasowania Załapałam się tylko na starszą córkę Słońce! Śliczna, naprawdę śliczna dziewczyna Ale co ja czytam - masz trójeczkę? Podziw i szacun dla Ciebie Kuchnia zapowiada się świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Słonko super to zdjęcie ma Twoja córa ... piękna łobuźnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 słoneczko piękna fotka i piękna modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 mam też córkę- najstarsza łobuźnica Ładna mi łobuzica o anielskim spojrzeniuhttp://www.clicksmilies.com/auswahl/engel016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Śliczna ta twoja córcia słoneczko:) Ciekawe do kogo podobna?????? dzięki, do kogo ona podobnahttp://emots.yetihehe.com/1/mysli.gif a bo ja Ci wiem? chyba trochę do mamy troche do taty, dzieci ciągle sie zmieniają No nie a na forum widzę znów mania pokazywania zdjęć na wszystkich wątkach i ich szybkiego kasowania Załapałam się tylko na starszą córkę Słońce! Śliczna, naprawdę śliczna dziewczyna Ale co ja czytam - masz trójeczkę? Podziw i szacun dla Ciebie :hug:Kuchnia zapowiada się świetnie!!! pysiaczek nie nerwuj się, dużo nie straciłaś u mnie, a swoją drogą to ja Ciebie też jeszcze nie widziałam, wrzuć coś Słonko super to zdjęcie ma Twoja córa ... piękna łobuźnica słoneczko piękna fotka i piękna modelka Córa prześliczna . Kuchnię kiedyś wrzucę, teraz mam seledynowe zasłony i czuję się jak w zamku, a łazienka jest zdominowana przez pranie. uściski niedzielne zostawiam . Ładna mi łobuzica o anielskim spojrzeniuhttp://www.clicksmilies.com/auswahl/engel016.gif dzięki dziewczyny, żeby jeszcze była taka grzeczna, na jaką wyglada:) to by był ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 żeby jeszcze była taka grzeczna, na jaką wyglada:) to by był ideał Oj tam oj tam- wyrośnie z psot. Przypomnij sobie jaka Ty byłaś słonko w jej wieku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts