słońce 2 16.05.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) pokaże teraz wszystko co mam:) Edytowane 16 Maja 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nooo kochana ładne cacka nam tu pokazujesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.05.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.05.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 wyniosłam specjalnie do zdjęć, więc wybaczcie przypadkowe ustawienie azalia o pełnych kwiatach lobelia, wyobraźcie sobie ze w drugim koszyku to biała i fioletowa surfinia (pełne kwiatki) http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.05.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cześć słonko Dopiero teraz czytam o co chodzi z tymi kaflami V&B. Rozumiem, że poszukujesz płaskich? Też kiedyś szukałam, niestety Vogue kosztowały wtedy 160 zł Te od V&B, które ma Kasia są chyba wypukłe - jak mugaty, ale znalazłam kiedyś jakieś płaskie tej firmy. Niestety do zdobycia tylko w necie i tylko na zamówienie. Z płaskich widziałam jeszcze RAKO Color Two, tylko one są minimalnie mniejsze. 19,7x9,7 chyba. Zamawiałam kiedyś jedną paczkę na próbę, ale chyba mi jakieś felerne przysłali, bo wszystkie miały jakieś dziwne maleńkie kropki. dropku a masz je jeszcze? pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.05.2012 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Słońce tylu zdjęć naraz nie widziałam jeszcze u Ciebie Ja widziałam te raco w Warszawie na żywo - ale kwadratowe akurat - i nie miały żadnych kropków (Drop takie się trafiły ) http://i1.fmix.pl/fmi498/cccb681000293e174f91aa59 http://i1.fmix.pl/fmi339/6671001b000cacf34f91aa76 pokazuję, że są białe białe A co do ułożenia - dobrze rozumiem że płytki mają być do tego białego pasa na suficie, a ramka z deszczownicą ma wyjechać ponad ten pas?, a co nad tym pasem do końca - farba? - dodaję że się nie wyspałam i coś mnie głowa boli - jak nie rozumiem proszę się mną dziś nie przejmować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Zaraz wyrzuce ten telefon. Pisze a tu mi wszystko znika. Jeszcze raz...Agawi widzisz znowu jest problem. A od miesięcy wpatruje się w to zdjęcie yokasty i nie pomyślałam że u mnie ta ramka się nie zmieści na równi z pozostałymi płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Admette to tych płytkach była dyskusja!! Dzieki że mi przypomnialyscie z Dropką.Od dołu do 120 cm mają być mugaty, następnie czarna gladka listwa. Później płaskie cegiełki i na koniec na wysokości kabiny( czyli do farby) biały dekor-listwa 5cm vivesa. W kabinie tak jak u yokasty, tylko że ona ma do sufitu te plaskie cegiełki. I co ją mam zrobić. Przydałaby się wizka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Muszę zapytać Dropka po ile te raco 10x20. A moze ty wiesz Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.05.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Słońce a jak sadzisz kwiaty do tych wiklinowych koszyczków to czymś wykładasz brzegi dno ? czy tak po prostu ziemia prosto do kosza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mugatka one były już wyłożone grubą folią jak je kupiłam. (poprzypinana zszywkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Słonko, chyba jeszcze gdzieś są w garażu, jak tylko odzyskam aparat (mąż znów potrzebował do pracy), to obfocę Nie pamiętam już ile kosztowały, ale raczej niedużo. Najmniejsza paczka około 60 zł (tylko to nie był pełny metr kwadratowy, a 0,7 m2). Aha, i te cegiełki płaskie są matowe. Niestety w tym rozmiarze nie ma opcji błyszczącej. Kolor za to bardzo ładny, nawet dość podobny do mugatowego. Jeśli chcesz zrobię fotkę 2 obok siebie - mugatów i płaskich, ale to dopiero w weekend, bo wszystkie pudła wywieźliśmy juz do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Słonko fajne kwiatuszki ... bardzo mi się podobają koszyki w których są Dziękuję Ci bardzo Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dropku dzięki, czekam w takim razie na fotki. Yokasta ale mi wizke odrysowałaś. Dzięki. Nie wiem już teraz co by mi się bardziej podobało. Chyba byłabym za tym, żeby nad ramką pociągnąć cegiełki i listwę. Mężowi się to nie uśmiecha bo znowu listwy bedzie musiał ciąć pod kątem. Człowiek jest na coś od dawna nastawiony a tu taki zonk. Nie lubie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Maja dzięki za kwiatki, jadę popatrzeć na nie czy urosły. Nasypalam dosyć dużo kamieni na dno koszyków mam nadzieję że będzie ok. Nie chciałam robić dziurek, bo koszyki zrobią się czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Nie wiem już teraz co by mi się bardziej podobało. Chyba byłabym za tym, żeby nad ramką pociągnąć cegiełki i listwę. Sama nie wiem co Ci doradzić, może powiem Ci jak ja planuję to zrobić u siebie Jako,że nie jestem wielkim zwolennikiem płytek, będą one ułożone tak mniej więcej do półtora metra wysokości ... a pod prysznicem będą albo do sufitu, albo do górnej krawędzi drzwi prysznica no tak ale i tak nic Ci tym wywodem nie pomogłam Ale wiesz co ... u Ciebie pod prysznicem ułożyłabym płytki do samego sufitu Dużo widziałam takich łazienek gdzie prysznic jest wyłożony cały, a ściany tylko do połowy ... mi się to podoba Ale i tak w sumie nie wiem czy o to Ci chodziło o czym ja piszę, czy jeszcze o coś innego ??? Jakąś dzisiaj ciężką głowę mam Edytowane 17 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 chyba będzie do sufitu, w trakcie układania się zobaczy też chciałam niżej płytki, ale mąż nie jest zwolennikiem częstego malowania ścian, nie dał sie przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Słońce jestem ponownie. Wcześniej byłam, ale nic nie pisałam, bo i nic mądrego nie wymyśliłam:( My też w kabinie mamy płytki do sufitu, bo luby jest wysoki i się chlapie. Szczególnie przy używaniu deszczownicy. Także dobrze, że tak robicie. Z tymi mugatami, ramkami, to ja nie jestem zbyt oblatana- wszystko co do płyteczki musisz dokładnie wyliczyć. No i mąż będzie miał trochę cięcia, ale trudno- przynajmniej będzie ładnie:yes: Kwiatki w koszykach są UROCZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 a to, to dokładnie jest już wyliczone i wyrysowane, mąż marudzi tylko na to cięcie i powtarza, ze normalne płytki już dawno byłyby położone:)pomarudzi ale zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 idź Ty kwiatku, nic mi nie mów o moich kwiatkach, siedzą bidne w wiatrołapie, zimno, cimno, na dworze wieje, jak wyjeżdżałam z budowy o 20:00, było 6*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts