słońce 2 08.06.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) gooool mamy go brawoooo!!!!! ChŁOPCY BIAŁO- CZERWONI Edytowane 8 Czerwca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.06.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 gooool mamy go brawoooo!!!!! ChŁOPCY BIAŁO- CZERWONI Szkoda, że tylko jeden:bash: Słonko witam się pochorobowo:wiggle: Bukiecik piękny:rolleyes: Buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.06.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć słoneczko Nie mogę sie doczekać Twojej kuchni w pełnej odsłonie . Te szare fronciki powalają Dziewczyny dobrze doradzały jedną gałeczkę - mnie też się tak bardziej podoba - w sumie za niedługo sama będę nad tym dumać Z kranem wybierz wygodniejszą wersję dla siebie Pokazuj więcej zdjęć już z płytkami :popcorn: admette zaraz będą fotki wytrzymaj jeszcze sekundkę Szkoda, że tylko jeden:bash: Słonko witam się pochorobowo:wiggle: Bukiecik piękny:rolleyes: Buziole:hug: cieszę się że zdrówko wróciło, za bukiecik dziękuje dziewczynki nie będę się za dużo rozpisywać, same zobaczycie kuchnia jeszcze nie skończona, będą poprawki, że też nie wzięłam sobie wolnego na dzień montażu, niestety mąż nie dopilnował wszystkiego na 100% brakuje listwy pod szafkami i cokół nie zamontowany, ale ogólnie już coś tam widać na zdjęciach te meble wydają się jakieś drobne i małe Edytowane 13 Czerwca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.06.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) dolna listwa miała byc prosta, jednak pan zrobił taką samą jak górna nie pasuje prawda? dobrze, że jeszcze jej nie zamontował, także musi zamówić prostą Edytowane 13 Czerwca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Świetnie jest! Oryginalnie, subtelnie, elegancko. I jak symetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.06.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 dzięki dropku chociaż zdjęcia bardzo kiepskie bo przy żarówce i robione o zmroku, płytki odróżniają się od mebli- są śnieżnobiałe, a szafki szare, a tutaj wszystko się zlałochciałam żeby było symetrycznie, ale panowie nie zwracają na to uwagi, zamontowali uchwyt w szafce narożnej na boku, zamiast na środku. mąż nie zdążył im powiedzieć, będzie poprawka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.06.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Cześć Słonko no proszę jaka odsłona kuchni :oprosto i elegancko rzeczywiście na fotkach wszystko się zlewa przynajmniej na moim monitorze nie widać że fronty są szare:no: płytka sztućcowa bardzo fajnie wygląda:wiggle:oraz ściana w pasy brawo za symetrię ja uwielbiam Co do dolnych cokolików to ja np mam np proste troszkę wystające poza szafkę gdyż łączą się z bocznymi pilastrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.06.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Słońce ale wiedziałam że tak będzie Tak jak dziewczyny piszą - subtelnie, równiutko,fronty są świetne . Pasy i sztućce na ścianie to taki lajtowy pazur w Twojej kuchni - bardzo mi się podoba. Poproszę o zdjęcia w świetle dziennym, oddającym realne kolorki - jeszcze raz nacieszymy oczka kuchnią Może być Pani dumna ze swojej kuchni Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.06.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Słońce mi też się bardzo podoba płytka ze sztućcami to taka kropka nad i a powiedz jakie płytki masz pomiędzy szafkami, pewnie było o tym ale trudno wszystko spamiętać Dolna listwa wg mnie powinna być jednak prosta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Słońce, jest super! Bardzo mi się podobają Twoje fronty. A pasy i ta płytka ze sztućcami sprawiają, że kuchnia jest taka inna A że potrzebne drobne poprawki? Cóż Wiecie, często się zastanawiam, czy byłoby tak samo, gdyby to kobieta była stolarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jestem ... już jestem Pierwsza najważniejsza sprawa ... Bardzo dziękuję za spotkanie ... było mi niesamowicie miło Panią poznać ... mam nadzieję,że jezcze nie raz będzie miały okazję się spotkać Kuchnia Przepiękna ... tapeta w paski dodaje jej smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Słoneczko jest przepięknie:jawdrop: Serio- kuchnia nieprzeładowana, elegancka:cool:Dolną listwę też mam prostą i za taką samą jestem u Ciebie:)Faktycznie szkoda, ze nie wzięłaś sobie wolnego na czas montażu, bo facet to zawsze coś przegapi:bash:U mnie obyło się bez poprawek, bo byłam sama z montażystami:lol2:buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jestem Cóż tam robiłaś na budowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Cześć Słonko no proszę jaka odsłona kuchni :oprosto i elegancko rzeczywiście na fotkach wszystko się zlewa przynajmniej na moim monitorze nie widać że fronty są szare:no: płytka sztućcowa bardzo fajnie wygląda:wiggle:oraz ściana w pasy brawo za symetrię ja uwielbiam Co do dolnych cokolików to ja np mam np proste troszkę wystające poza szafkę gdyż łączą się z bocznymi pilastrami dzięki karolku za mile słowa. widziałam Twoje pilastry, śliczne są nie wiem kiedy zrobię lepsze zdjęcia, zadomowiliśmy sie tam trochę i trzeba by było posprzątać pierwsze naleśniki zaliczone, jajka na miękko ugotowane, piekarnik rozgrzany:) Słońce ale wiedziałam że tak będzie Tak jak dziewczyny piszą - subtelnie, równiutko,fronty są świetne . Pasy i sztućce na ścianie to taki lajtowy pazur w Twojej kuchni - bardzo mi się podoba. Poproszę o zdjęcia w świetle dziennym, oddającym realne kolorki - jeszcze raz nacieszymy oczka kuchnią Może być Pani dumna ze swojej kuchni Buziaki dzięki Aguś trochę jestem dumna, czekam aż dopnie sie na ostatni guzik Słońce mi też się bardzo podoba płytka ze sztućcami to taka kropka nad i a powiedz jakie płytki masz pomiędzy szafkami, pewnie było o tym ale trudno wszystko spamiętać Dolna listwa wg mnie powinna być jednak prosta ... mugatka płytki były kupione w LM zaraz poszukam nazwy, a pomysł na nie miała madzia zzz - dzięki magda!! Słońce, jest super! Bardzo mi się podobają Twoje fronty. A pasy i ta płytka ze sztućcami sprawiają, że kuchnia jest taka inna A że potrzebne drobne poprawki? Cóż Wiecie, często się zastanawiam, czy byłoby tak samo, gdyby to kobieta była stolarzem? dzięki narendilku, nie wierzę że tak się Wam podoba:) taki zwyklak:) stolarze nie mają wyobraźni, żeby chociaż interesowali się co jest na czasie, próbowali doradzać meble w różnych stylach Jestem ... już jestem Pierwsza najważniejsza sprawa ... Bardzo dziękuję za spotkanie ... było mi niesamowicie miło Panią poznać ... mam nadzieję,że jezcze nie raz będzie miały okazję się spotkać Kuchnia Przepiękna ... tapeta w paski dodaje jej smaczku maja to kiedy powtórka? ja też bardzo, bardzo dziękuję za mile spędzony czas z Tobą, a za tę Panią dostaniesz w ucho Słoneczko jest przepięknie:jawdrop: Serio- kuchn ia nieprzeładowana, elegancka:cool: Dolną listwę też mam prostą i za taką samą jestem u Ciebie:) Faktycznie szkoda, ze nie wzięłaś sobie wolnego na czas montażu, bo facet to zawsze coś przegapi:bash: U mnie obyło się bez poprawek, bo byłam sama z montażystami:lol2: buziole:hug: aga gdzie tam przepięknie, przesadzasz, Ty masz dopiero wypasioną, elegancką teraz będę planować wolne na kolejne roboty stolarskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jestem Cóż tam robiłaś na budowie ??? kochana ja teraz tylko w kuchni urzęduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 maja to kiedy powtórka? No nie wiem kiedy teraz będę w B... ale na pewno się odezwę ... nie odmówię sobie przyjemności spotkania się z Tobą I co tam dzisiaj w tej kuchni wyczarowałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 badałam sprzęty, sprawdzałam nową patelnię i zmywałam ręcznie na okrągło, zmywarki jeszcze nie rozpracowałam:) byłam też z chłopakami na jagodach w pobliskim lasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 I co nazbierałaś jagód ??? U nas w lesie więcej ludzi za jagodami niż samych jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 3 butelki po małym frugo, będzie na ciasto z galaretką "mama dosyp mi bo mam mało", "mama ale mrowisko! mrówki jaja przenoszą" haha pierwszy raz chyba byliśmy na jagodach, w tym lesie wyjątkowo w tym roku obrodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 To chłopaki miały trochę radochy A zbieranie jagód im się podobało ??? Bo to chyba mało dzieci lubi ... ja do dnia dzisiejszego nie przepadam za zbieraniem jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts