słońce 2 15.06.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 To chłopaki miały trochę radochy A zbieranie jagód im się podobało ??? Bo to chyba mało dzieci lubi ... ja do dnia dzisiejszego nie przepadam za zbieraniem jagód ucieszyli się jak już mieli pełne butelki, więcej nie daliby chyba rady. ja też nie lubiłam zbierać bo zawsze koleżanka była szybsza. wiadereczko nie chciało się samo zapełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Słońce czyli kuchnia przetestowana ;)super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Słońce a teraz jaki plan ... co następne w kolejce na urządzanie czeka ??? A jak tam łazienka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 tak karolku jutro planuję upiec biszkopt, blachę z ciastem daje się na sam dół piekarnika? na pierwszą prowadnicę? tak coś wyczytałam dzisiaj w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Słońce a teraz jaki plan ... co następne w kolejce na urządzanie czeka ??? A jak tam łazienka ??? mąż się bawi z płytkami w łazience, szybko nie skończy, jest trochę kombinacji z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ty mnie nie pytaj bo nie dość że ze mnie marna kucharka to jeszcze piekarnika nie odpalałam Dziewczyny pewnie cie poinstruują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja w temacie piekarnika nie pomogę ... teraz piekę w takim małym piecyku elektrycznym ... ale mam go tak dość,że muszę kupić jakiś piekarnik, na mój wymarzony na razie kasy brak, więc trzeba kupić jakiś zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 MUGATKA pytała o moje płytki/ tu jest dekor, gładkie 30x60 można zobaczyć w sklepie, na stronie nie mogę ich zlokalizować, są grube ponad 1 cm dosyć równe, kładliśmy je bez fug, bielutkie http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/dekor-bon-appetit-alfa-cer,p132689,l230.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ty mnie nie pytaj bo nie dość że ze mnie marna kucharka to jeszcze piekarnika nie odpalałam Dziewczyny pewnie cie poinstruują ha ha karola wytrzymałaś tak długo? ja jestem ciekawa jak to działa Ja w temacie piekarnika nie pomogę ... teraz piekę w takim małym piecyku elektrycznym ... ale mam go tak dość,że muszę kupić jakiś piekarnik, na mój wymarzony na razie kasy brak, więc trzeba kupić jakiś zamiennik ja mam w domu elektryczny ale zawsze wstawiam mniej więcej na środku, no nic bedziemy próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 czas iść lulać, dobranoc wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja też już uciekam ... Słonecznego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.06.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 MUGATKA pytała o moje płytki/ tu jest dekor, gładkie 30x60 można zobaczyć w sklepie, na stronie nie mogę ich zlokalizować, są grube ponad 1 cm dosyć równe, kładliśmy je bez fug, bielutkie http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/dekor-bon-appetit-alfa-cer,p132689,l230.html dziękuje, w poniedziałek będe w LM to sobie luknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Hej słonko, co słychać? Kuchenne emocje troszkę opadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dziękuje, w poniedziałek będe w LM to sobie luknę no i co mugatko byłaś? widziałaś? Hej słonko, co słychać? Kuchenne emocje troszkę opadły? aga codziennie tam jeżdżę i z niej nie wychodzę, dzisiaj znowu były naleśniki, tylko za dużo dzieci wpadło i przez chwilę był niezły sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Hej Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 o maja właśnie miałam eska pisać do Ciebie żebyś przyszła, telepatia czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 o maja właśnie miałam eska pisać do Ciebie żebyś przyszła, telepatia czy co? No popatrz ... wyczułam szóstym zmysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 aga codziennie tam jeżdżę i z niej nie wychodzę, dzisiaj znowu były naleśniki, tylko za dużo dzieci wpadło i przez chwilę był niezły sajgon Ooo czyli kuchnia zdała egzamin:lol2: Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No popatrz ... wyczułam szóstym zmysłem zdolna jesteś Ooo czyli kuchnia zdała egzamin:lol2: Super! z lodówką, stołem, lampą i roletą byłoby już naprawdę super, ale to nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 zdolna jesteś No BA ... zawsze w to wierzyłam Ale skromna jestem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts