Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

To chłopaki miały trochę radochy :)

A zbieranie jagód im się podobało ??? Bo to chyba mało dzieci lubi ... ja do dnia dzisiejszego nie przepadam za zbieraniem jagód :no:

ucieszyli się jak już mieli pełne butelki, więcej nie daliby chyba rady.

ja też nie lubiłam zbierać bo zawsze koleżanka była szybsza.

wiadereczko nie chciało się samo zapełnić:)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MUGATKA pytała o moje płytki/ tu jest dekor, gładkie 30x60 można zobaczyć w sklepie, na stronie nie mogę ich zlokalizować, są grube ponad 1 cm dosyć równe, kładliśmy je bez fug, bielutkie

http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/dekor-bon-appetit-alfa-cer,p132689,l230.html

Ty mnie nie pytaj bo nie dość że ze mnie marna kucharka to jeszcze piekarnika nie odpalałam

Dziewczyny pewnie cie poinstruują

ha ha karola wytrzymałaś tak długo? ja jestem ciekawa jak to działa

Ja w temacie piekarnika nie pomogę ... teraz piekę w takim małym piecyku elektrycznym ;) ... ale mam go tak dość,że muszę kupić jakiś piekarnik, na mój wymarzony na razie kasy brak, więc trzeba kupić jakiś zamiennik ;)

ja mam w domu elektryczny ale zawsze wstawiam mniej więcej na środku, no nic bedziemy próbować:)

MUGATKA pytała o moje płytki/ tu jest dekor, gładkie 30x60 można zobaczyć w sklepie, na stronie nie mogę ich zlokalizować, są grube ponad 1 cm dosyć równe, kładliśmy je bez fug, bielutkie

http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/dekor-bon-appetit-alfa-cer,p132689,l230.html

dziękuje, w poniedziałek będe w LM to sobie luknę :)

dziękuje, w poniedziałek będe w LM to sobie luknę :)

no i co mugatko byłaś? widziałaś?

Hej słonko, co słychać?:D Kuchenne emocje troszkę opadły?:lol2:

aga codziennie tam jeżdżę i z niej nie wychodzę, dzisiaj znowu były naleśniki, tylko za dużo dzieci wpadło i przez chwilę był niezły sajgon