agawi74 18.06.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 z lodówką, stołem, lampą i roletą byłoby już naprawdę super, ale to nie teraz Phi rolet jej się zachciewa:rotfl: Bierz przykład ze mnie- mieszkamy prawie 2 lata i nie mam do tej pory:lol2: Słonko, wszystko w swoim czasie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No BA ... zawsze w to wierzyłam Ale skromna jestem :lol2: taa, bardzo bardzo:) dni b-towa będą, przyjedź na karuzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dni b-towa będą, przyjedź na karuzelę Kiedy , kiedy ??? Nie dam rady przyjechać ... szkoda :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Phi rolet jej się zachciewa:rotfl: Bierz przykład ze mnie- mieszkamy prawie 2 lata i nie mam do tej pory:lol2: Słonko, wszystko w swoim czasie:D biorę przykład, mam inne wyjście? już się przyzwyczaiłam do tego tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kiedy , kiedy ??? w piątek. np. Mezo przyjedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Poszłaś spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 nie nie ale będę się już zbierać, ten upał dał dzisiaj w kość chociaż u mnie w kuchni jak w lodówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No dzisiaj to żar się z nieba lał Ciekawe jak jutro? U nas w całym domu jest dość chłodno dzięki wentylacji mechanicznej. To był jednak dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No dzisiaj to żar się z nieba lał Ciekawe jak jutro? U nas w całym domu jest dość chłodno dzięki wentylacji mechanicznej. To był jednak dobry pomysł bardzo dobry dobrze że na to wpadliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 bardzo dobry dobrze że na to wpadliście To nie ja, to luby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Słonko ja uciekam do łóżeczka ... Spokojnej nocki Ci życzę ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Słoneczko super że jesteś z kuchni zadowolona i widzę że już wszystkie sprzęty przetestowane na maksa Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Halo, halo jest tu ktoś?http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/run.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Słonko hop hop gdzie Ty się zapodziałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Słonko hop hop gdzie Ty się zapodziałaś ??? Ja wiem! Świeci mi z nieba na Podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.06.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Witaj Słoneczko przebiegłam przez Twój wątek, ciekawie i ładnie sie u Was robi, zachwyciłam sie kuchnią, piękna jest... łazienka podobno sie robi, więc czekam co tam wyczarowaliście... zapisuję sie do forumowych podglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.06.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Cześć dziewuszki siedzę w cieniu, położylam mokry ręcznik na plecach i ledwie zipię. Straszna duchota. Mąż siedzi w łazience. Sytuacja była beznadziejna:-) zbuntował się i przez parę dni zajmował się czymś innym. Z mugatami było trudno, każdą docinkę szlifowal papierem ściernym na mokro.(oczywiście wcześniej dociął pod kątem).Płaskie cegiełki okazały się dużo gorsze do obróbki. To gres szkliwiony. Twarde cholerstwo i na dodatek nie trzymają wymiarów. Jedne krótsze drugie grubsze. Dostalismy je chyba z 3 partii. Nie chce mi się ich reklamować. Pokaże wieczorkiem jaką maszynę M skonstruował do szlifowania tego gresu. Pozdrówki. Ruszył się lekki wiaterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 No hej słoneczko, dawno Cię nie było U mnie też problem z płytkami , są nie dolane na rogach i trzeba będzie kombinować z fugą, Marcin od płytek też mówi że to jakiś 3 gatunek No nic, Ty masz zdolnego męża, ja swojego fachurę od płytek - to teraz czekamy cierpliwie na rezultaty Miłej niedzieli - choć dziś zapowiadają MEGA UPAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.07.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 nie wiem czy mój mąż za bardzo wnika z tymi płytkami, bo już 2 pudełka odrzucił, w końcu mu ich braknie:)kupiłam takie czarne listwy też słabo oblane, a tanie nie byłytochę za cienkie w porównaniu do mugatów, trzeba dać więcej klejużeby tak opocznio albo paradyż robiły ciekawsze wzorki, to by się wszystko obejrzało pewnie jakość ich plytek jest dużo lepsza niż tych zagranicznych jaka u Was pogoda? u mnie żar z nieba do południa, a później istny kataklizm, gradobicie i wichura. wyrwało nam wystajacą rurę z komina z daszkiem, poleciała na ulicę jak rakieta, za nią kilka krzesełek plastikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.07.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) pokażę trochę lepsze zdjęcia kuchni, wiszą jeszcze kabelki, nie zrobione poprawki Edytowane 1 Lipca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts