Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewuszki siedzę w cieniu, położylam mokry ręcznik na plecach i ledwie zipię. Straszna duchota. Mąż siedzi w łazience. Sytuacja była beznadziejna:-) zbuntował się i przez parę dni zajmował się czymś innym. Z mugatami było trudno, każdą docinkę szlifowal papierem ściernym na mokro.(oczywiście wcześniej dociął pod kątem).

Płaskie cegiełki okazały się dużo gorsze do obróbki. To gres szkliwiony. Twarde cholerstwo i na dodatek nie trzymają wymiarów. Jedne krótsze drugie grubsze. Dostalismy je chyba z 3 partii. Nie chce mi się ich reklamować.

Pokaże wieczorkiem jaką maszynę M skonstruował do szlifowania tego gresu.

Pozdrówki.

Ruszył się lekki wiaterek.

No hej słoneczko, dawno Cię nie było :hug:

U mnie też problem z płytkami :sick:, są nie dolane na rogach i trzeba będzie kombinować z fugą, Marcin od płytek też mówi że to jakiś 3 gatunek :sick:

No nic, Ty masz zdolnego męża, ja swojego fachurę od płytek :wiggle: - to teraz czekamy cierpliwie na rezultaty :lol:

Miłej niedzieli - choć dziś zapowiadają MEGA UPAŁY :o

nie wiem czy mój mąż za bardzo wnika z tymi płytkami, bo już 2 pudełka odrzucił, w końcu mu ich braknie:)

kupiłam takie czarne listwy też słabo oblane, a tanie nie były

tochę za cienkie w porównaniu do mugatów, trzeba dać więcej kleju

żeby tak opocznio albo paradyż robiły ciekawsze wzorki, to by się wszystko obejrzało

pewnie jakość ich plytek jest dużo lepsza niż tych zagranicznych

jaka u Was pogoda? u mnie żar z nieba do południa, a później istny kataklizm, gradobicie i wichura.

wyrwało nam wystajacą rurę z komina z daszkiem, poleciała na ulicę jak rakieta, za nią kilka krzesełek plastikowych.