agawi74 01.07.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Hej Słonko, kuchnia prezentuje się niezmiennie pięknie:yes: Tak czyściutko i świeżutko:D A kiedy zawiśnie fioletowa lampa? U nas też żar z nieba się lał- teraz szaleje burza, ale bez kataklizmów na szczęście:D Mam nadzieję, że nie macie żadnych strat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.07.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 cześć aga na szczęście nic groźnego się nie stało a lampa zawiśnie jak już się nie będzie kurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.07.2012 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 słońce, francja-elegancja w Twojej kuchni. Ta tapeta w pasy dodała smaczku! Mam nadzieję, że płytek starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hejka Słonko ... Parę dni mnie nie było na forum, ale widzę,że Ty też nieczęsto zaglądasz Czyżby przeprowadzka zbliżała się wielkimi krokami ??? Kuchnia piękna ... mam nadzieję zobaczyć ją na żywo :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.07.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki dziewuszki za pochwały. Do przeprowadzki to chyba jeszcze 100 lat. Strasznie wolno idzie z tymi płytkami. Całe popołudnia tam przebywamy. Dzieci mają basen. Pisze z telefonu zajrze później bo wołają mnie na rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A gdzie foty płytek słońce? Wszystko trzeba udokumentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.07.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 słońce, francja-elegancja w Twojej kuchni. Ta tapeta w pasy dodała smaczku! Mam nadzieję, że płytek starczy narendil dzięki za kuchnię, niechby tylko miało braknąć płytek:mad: zaraz pakuję te felerne i odsyłam Hejka Słonko ... Parę dni mnie nie było na forum, ale widzę,że Ty też nieczęsto zaglądasz Czyżby przeprowadzka zbliżała się wielkimi krokami ??? Kuchnia piękna ... mam nadzieję zobaczyć ją na żywo :p maja zapraszam, kiedy masz ochotę A gdzie foty płytek słońce? Wszystko trzeba udokumentować aga daj spokój, niewykończone średnio wyglądają, poczekam jeszcze trochę ze zdjęciami a wogóle to już pewnie smażysz się na plaży:) pięknej opalenizny Ci życzę i solidnego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.07.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) dziewczyny proszę o radę, sama wykombinowałam sobie problem i nie wiem co dalejw kuchni miało nie być żadnych krzeseł(mało miejsca) jednak pomyślałam że wygodnie byłoby jeść tu obiad, dzieci nie nabrudziłyby przy tym w pokoju:)zakupiłam stołki z kolekcji PS i teraz pomóżcie mi dopasowaćdo nich stół chcę biały, a rozmiar mniej więcej 110/80stołki są takie(4 czarne, 1 biały)http://chillihome.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_a7cda49a7047612986aad724c42adce6.jpg Edytowane 14 Lipca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.07.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/75/96/81/2475968182może taki:confused:, tylko pobielony blat i szufladka biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.07.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Hej słoneczko:)Muszę ci napisać, że prześliczną masz kuchnię...baaardzo mi się podoba:) Bardzo przytulna, a zarazem elegancka!W kwestii stołu nie pomogę, bo ja akurat lubię kolor drzewa:) Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.07.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 nie wiem, czy z pobielonym byłoby ok - a może blat na szary jasny? Osobiście taka wersja jak pokazałaś podoba mi sie najbardziej, ale u ciebie nie pasuje - tzn ja tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.07.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Beatko dzięki, czuję że z tymi stołeczkami będzie problem, kolor drewna też mi się podoba ale akurat tu mi nie pasuje witaj Kamilcia, chyba Cie tu jeszcze nie widziałammasz rację szary byłby dobry, tylko jeszcze nie wiem jaki kształt nóg, może taki jak przy PRL-owskich stołach, bardziej prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.07.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Słoneczko toczone nogi do stołu nie pasują Także szukaj czegoś prostego (moim zdaniem ) Krzesła wybrałaś super!!!!!!!!! Miłek niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.07.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Cześć słońce! Świetne te stołki kupiłaś! Bardzo mi się podobają, a nie mam ich gdzie upchnąć Odnośnie stołu, to szukaj czegoś prostego. Kliknięcie na zdjęcie kieruje na stronę źródłową. Minimalizm w każdym calu: http://images03.olx.pl/ui/6/15/13/1275581698_97951213_1-Zdjecia--meble-drewniane-stol-debowy-jesionowy-komody-witryny-Producent-mebli-z-drewna-1275581698.jpg Jeśli powyższy za prosty, to może coś takiego? http://images02.olx.pl/ui/11/70/55/1312647409_236836555_1-Zdjecia--Sprzedam-nowy-stol-debowy.jpg Bardzo lubię stoły z takimi nóżkami Wydaje mi się, że do tych stołków by pasował. http://www.foorni.pl/str/0001/3792/515_0.jpg Kolory? Biały blat, czarne nogi. Albo cały szary. Daj znać, to usunę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.07.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 ostatni stół od narendil chyba najbardziej pasuje, moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 15.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hej, Sloneczko (nie pamietam, czy u Ciebie cos pisalam, to i witam sie), masz piekna kuchnie !Mnie ten stol bardzo sie podoba, caly bialy albo z CZARNYM blatem.Te stoly ktore pokazala Ania jakos do Twojej kuchni mi nie pasuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.07.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Słoneczko toczone nogi do stołu nie pasują Także szukaj czegoś prostego (moim zdaniem ) Krzesła wybrałaś super!!!!!!!!! Miłek niedzieli dzięki Aga za głosik, nie mam zupełnie pomysłu, bardzo liczę na pomoc a niedziela dzisiaj jakas bardzo leniwa, nie mogę się rozkręcić Cześć słońce! Świetne te stołki kupiłaś! Bardzo mi się podobają, a nie mam ich gdzie upchnąć Odnośnie stołu, to szukaj czegoś prostego. Kolory? Biały blat, czarne nogi. Albo cały szary. Daj znać, to usunę zdjęcia Aneczko dzieki za stoły, pamiętam że lubisz te okrągłe nóżki u mnie też ciasno, stołki sa bardo małe, dlatego je kupiłam stół tez musi być mały na długość tak max 110cm, muszę jeszcze dokładniej pomierzyć ten ostatni fajny też o takim myślałam myślisz że z kwadratowymi nogami też mógłby być? są takie małe ostatni stół od narendil chyba najbardziej pasuje, moim skromnym zdaniem też mi sie tak wydaje, tylko żebym mogła znaleźć taki pomniejszony muszę przymierzyć je do starego stołu teściowej jest prawie identyczny, tylko rozkładany Hej, Sloneczko (nie pamietam, czy u Ciebie cos pisalam, to i witam sie), masz piekna kuchnie ! Mnie ten stol bardzo sie podoba, caly bialy albo z CZARNYM blatem. Te stoly ktore pokazala Ania jakos do Twojej kuchni mi nie pasuja... witaj E& co fajny nick, ciekawe co oznacza, dzięki za słówko. muszę dokładnie to przemyśleć, bo na razie mam mętlik. stołki maja takie niskie oparcia, że moja wyobraźnia nie może sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.07.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Jak te stołeczki są takie malutkie to i stół musisz jakoś wielkością dopasować Oj chyba nie łatwo będzie - ale wklejaj znaleziska, ja też będę mieć na uwadze i coś na pewno się znajdzie A jakiś stolarz by Ci nie dorobił? Miałbyś wtedy wysokość i wielkość taką jaką chcesz? Kwadratowe nogi od Ani pożyczam jako wzór tralek na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.07.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Jak te stołeczki są takie malutkie to i stół musisz jakoś wielkością dopasować Oj chyba nie łatwo będzie - ale wklejaj znaleziska, ja też będę mieć na uwadze i coś na pewno się znajdzie A jakiś stolarz by Ci nie dorobił? Miałbyś wtedy wysokość i wielkość taką jaką chcesz? Kwadratowe nogi od Ani pożyczam jako wzór tralek na schody tak chyba trzeba pomyśleć o stolarzu, tylko jaki wzór:confused: nogi możesz porzyczyć, ale oddasz? mogą sie jeszcze przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.07.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 znalazłam takie wzory http://www.pagedmeble.pl/Galeria-produktow-Stoly,,2,14, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts