słońce 2 15.07.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 przy okazji fajny fotelik http://www.pagedmeble.pl/produkt.php?id=210&r=1&g=2&s=1&mi=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.07.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hej Słoneczko ... Co słychać ??? Ja bardzo lubię proste stoły, ten pierwszy od Ani mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Słońce jak do Twoich krzeseł, to ten drugi co wkleiłaś . A jak długi jest? Nogi wyślę jako wzór stolarzowi a potem oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.07.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Słoneczko ja uważam że do twojej kuchni pasuję prosty nie przekombinowany stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.07.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Słoneczko - tak, nie było mnie tu jeszcze - tzn byłam, ale śladu nie pozostawiłam rzeczywiście nogi mniej ozdobne lepiej chyba - ale ta szarość jakoś ciągle chodzi po głowie Czarny blat na kuchennym stole wydaje mi sie uciążliwszy w obsłudze... ale moze tylko takie wrażenie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.07.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 słońce, ten drugi (MODO), który wkleiłaś jest OK. Z Pagedu jeszcze COMO jest podobny. Ale obydwa chyba za duże jak dla Ciebie Skoro jednak i tak szukasz stolarzą, to możesz się zorientować, czy coś takiego by Ci zrobił! Sprawdzi się też zupełnie prosty, podobny do tego mojego pierwszego, tylko z cieńszymi nogami. Taki zupełnie kwadratowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.07.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hej Słoneczko ... Co słychać ??? Ja bardzo lubię proste stoły, ten pierwszy od Ani mi się bardzo podoba Majuś Ty lepiej mów jak Ty się czujesz? nad stolikiem pracuję intensywnie:) Słońce jak do Twoich krzeseł, to ten drugi co wkleiłaś . A jak długi jest? Nogi wyślę jako wzór stolarzowi a potem oddam korci mnie właśnie ten drugi, tylko kto mi taki zrobi? oryginał jest za duży dla mnie i kolory nie pasują juz pomierzyłam najlepszy będzie 70x100cm i 75 wys Słoneczko ja uważam że do twojej kuchni pasuję prosty nie przekombinowany stolik karolcia a jakiś pomysł masz? Słoneczko - tak, nie było mnie tu jeszcze - tzn byłam, ale śladu nie pozostawiłam rzeczywiście nogi mniej ozdobne lepiej chyba - ale ta szarość jakoś ciągle chodzi po głowie Czarny blat na kuchennym stole wydaje mi sie uciążliwszy w obsłudze... ale moze tylko takie wrażenie mam kamilcia czarnego blatu nie chcę, już na szafkach jest taki, szarości też już sporo. pomyślałam że biały stół trochę rozświetli kuchnię betib świetnie wychodzą biale mebelki muszę się do niej udać a i jeszcza agawi i beauty miały sprawdzonego stolarza słońce, ten drugi (MODO), który wkleiłaś jest OK. Z Pagedu jeszcze COMO jest podobny. Ale obydwa chyba za duże jak dla Ciebie Skoro jednak i tak szukasz stolarzą, to możesz się zorientować, czy coś takiego by Ci zrobił! Sprawdzi się też zupełnie prosty, podobny do tego mojego pierwszego, tylko z cieńszymi nogami. Taki zupełnie kwadratowy narendilku widzisz kurka robią tylko takie duże a ja potrzebuję miniaturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.07.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Betib na pewno da radę pisz do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.07.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Słonko bardzo fajne wybrałas te stołeczki do kuchni Mi tam się podoba do nich ten stół z toczonymi nogami ale to chyba dlatego, że mi się wszystkie takie stoły podobają, więc mogę być nieobiektywna Rozumiem jednak, że do Ciebie bardziej pasowałoby coś prostego w formie. A może faktycznie poszukać stolarza a wtedy na pewno zrobi Ci taki wymiar jaki potrzebujesz? Kuchnia prezentuje się bardzo ładnie Super są te białe duże kafle między szafkami I ta tapeta w pasy świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jak tam poszukiwania stołu? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 cześć dziewczynysorki, że się nie odzywam, ale na prawdę w ciągu dnia nie mam na to czasu, a późnym wieczorem siłypo pracy jeździmy z dziećmi na budowę, a tam zawsze jest coś do zrobienia. dzisiaj sprzątaliśmy ziemię (gmina czyści rowy)łazienka jeszcze nie skończona, mąz już w niej osiwiał prawie. jak już go nerw złapie, to wychodzi i jeździ z chłopakami po polach na quadzie. przez mugaty bardzo powoli idzie. wg mnie robi się w łazience pięknie, nikomu więcej się nie podoba;) kuchnia też. wiem ze nie musi, ale teściowa mogłaby coś powiedzieć, cokolwiek zauważyć choćby czajnik. była juz kilka razy rozejrzała się i nic. dziwnie mi było. za to o domu chrześnicy opowiadała mi ze 2 godziny, wszystko ładne i duże stół do kuchni na razie sobie odpuściłam, trzeba zamówić łóżko chłopakom( niestety jedno wysuwane, dwa do pokoju się nie zmieszczą) i dla nas też muszę coś wybraćbędę kombinowała na zamówienie, jak większość z fm:D gotowe żadne na 100% mi się nie podobają, za to kiedy wpiszę w wyszukiwarkę po angielsku łóżko wysuwane lub łóżko tapicerowane, bajka, cudowne łóżka są na zagranicznych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 net mi przerywa:mad: taki kształt teraz mi sie marzy. ile to ja juz razy zmieniałam upodobania:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.08.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 net mi przerywa:mad: taki kształt teraz mi sie marzy. ile to ja juz razy zmieniałam upodobania:cool: [ATTACH=CONFIG]131188[/ATTACH] piękne Ci się marzy a teściowa... nie ona będzie mieszkała u ciebie, to nie jej się musi podobac Na pewno cudnie wyjdzie. W mugatowej całkiem w klasyke retro idziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 kamilcia chyba nie będzie tak całkiem retro, nie wiem jak to nazwać;)niedługo ocenicie co nam wyszło, nie wybrałam jeszcze lustra i oświetlenia, a te nadają charakter pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 kamilcia chyba nie będzie tak całkiem retro, nie wiem jak to nazwać;)niedługo ocenicie co nam wyszło, nie wybrałam jeszcze lustra i oświetlenia, a te nadają charakter pomieszczeniu czekam, czekam - z tym większa niecierpliwością, że sama mam dylemat, w która strone iść z moimi cegiełkami ;)ramę do lustra juz mam - za całe 10 zł na starociach nabyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 mnie też się to łóżko podoba...witaj Słonko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.08.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam słoneczko no no łózeczko ekstra klasa ale jestem ciekawa tej łazieneczki :popcorn: pokaż co wymyśliłaś do chłopaków bo ja tez poszukuję wysuwanego łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 czekam, czekam - z tym większa niecierpliwością, że sama mam dylemat, w która strone iść z moimi cegiełkami ;)ramę do lustra juz mam - za całe 10 zł na starociach nabyta coś Ty? za 10 zeta? ja nie byłam jeszcze nigdy na starociach, może warto by było zajrzeć w końcu mnie też się to łóżko podoba... witaj Słonko:hug: hej Anetka czasem myślę o Twoich dylematach zostać w Pl, czy wracać do No. przyznaj że ogród to dobre lekarstwo na smutki muszę do Ciebie zajrzeć, co tam działasz widzę że ogród daje mojej mamie dużo zadowolenia i pomaga przetrwać w trudnych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam słoneczko no no łózeczko ekstra klasa ale jestem ciekawa tej łazieneczki :popcorn: pokaż co wymyśliłaś do chłopaków bo ja tez poszukuję wysuwanego łózka karolku nic konkretnie jeszcze, za duży wybór:cool: i nie wiem jak by to wyglądało cenowo tu masz obrazki http://www.google.com/search?q=Trundle+bed&hl=pl&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7ACEW_plPL366&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EdEqUIr2EbHP4QT33YGoDg&ved=0CFcQsAQ&biw=1093&bih=470 zależy dla kogo ma być to łóżko, planujesz 2 dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Cześć słońce! Piękne łóżko! A łazienki jestem bardzo ciekawa. Pokaż co nieco Na pewno jest cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts