Kamilcia 15.08.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 słoneczko - tak, za 10 zł - to rama po obrazie - do przemalowania oczywiście klasyczna, fazowana, rozmiar 50x60. I jeszcze nabyłam fotel bujany za 87 zł więc warto zagladac, jak ma się w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.08.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 karolku nic konkretnie jeszcze, za duży wybór:cool: i nie wiem jak by to wyglądało cenowo tu masz obrazki http://www.google.com/search?q=Trundle+bed&hl=pl&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7ACEW_plPL366&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EdEqUIr2EbHP4QT33YGoDg&ved=0CFcQsAQ&biw=1093&bih=470 zależy dla kogo ma być to łóżko, planujesz 2 dziewczynki? :rotfl:Ale zapodałaś ło matko jeszcze mi brakuję 2 dziewczynek chcesz mnie wykończyć psychicznie Słonko chciałam kiedys tam do pokoju malucha kupić takie łózko bo on ma największy pokój a my mamy często gości więc przyda sie taka dodatkowa miejscówka Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej słoneczko Kuchnię masz rewelacyjną, teściowa jak nic się nie zna i proszę mi się tu tym nie przejmować Pokaż no kawałek tej łazienki Łóżko do sypialni superaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 pokażę co już jest zrobione, chociaż płytki jeszcze w białym brudzie. na zdjęciach górna warswa wyszła kremowo, na żywo prawie nie widać różnicy, wanna też jest w rzeczywistości bielsza w kabinie prysznicowej będzie zamontowany płaski brodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 i na koniec czajniczek (kuchnia nadal nie skończona, wiszą kabelki nad blatem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Cześć słońce! Piękne łóżko! A łazienki jestem bardzo ciekawa. Pokaż co nieco Na pewno jest cudnie! łóżko też mi sie bardzo podoba tylko planuję w kolorze ciemnego fioletu i nie wiem czy nie straci na wyglądzie a w łazience na razie surowo biało słoneczko - tak, za 10 zł - to rama po obrazie - do przemalowania oczywiście klasyczna, fazowana, rozmiar 50x60. I jeszcze nabyłam fotel bujany za 87 zł więc warto zagladac, jak ma się w pobliżu fajnie, ciekawe czy obfociłaś zdobycze, jestem bardzo ciekawa :rotfl:Ale zapodałaś ło matko jeszcze mi brakuję 2 dziewczynek chcesz mnie wykończyć psychicznie Słonko chciałam kiedys tam do pokoju malucha kupić takie łózko bo on ma największy pokój a my mamy często gości więc przyda sie taka dodatkowa miejscówka Dzięki za linka karola wiesz jakie sliczne miałabyś córeczki? mówię Ci póki młoda jesteś Hej słoneczko Kuchnię masz rewelacyjną, teściowa jak nic się nie zna i proszę mi się tu tym nie przejmować Pokaż no kawałek tej łazienki Łóżko do sypialni superaśne dzięki Aga tylko czy znajdę kogoś kto się podejmie zrobić to łóżko, muszę napisać do tego pana/pani znanych na fm z pięknych tapicerowanych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Cześć słonko Łóżko wymyśliłaś sobie bardzo ładne - też mi się podoba. I jaaaką Wy macie dużą łazienkę nic dziwnego, że mąż ma już powoli dość mugatów Zapowiada się cudnie - elegancko, ze smakiem... tak po Twojemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Drop jak wpasowaliście wannę w te płytki, jak wyszło łączenie? dostawiliście ją do położonych już mugatów, czy najpierw wanna a na to płytki? Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Na pewno najpierw były płytki, potem wanna, a jak to wyszło na łączeniu... już sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Mam U mnie faza jest ścięta. Jeśli dobrze pamiętam wszystko po to żeby nie zaburzył nam się układ (konkretnie wysokość) rządków w części przed i za filarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 czyli płytki zachodzą na wannę dobrze widzę? za wanną już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dokładnie tak - za wanną już tylko ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 no właśnie dropciu tak jest chyba lepiej tak samo z umywalką, bo strasznie dużo sylikonu by weszło w te dziury-fazy na łączeniu dlatego my zostawiliśmy sobie rządek nad wanną na sam koniec tylko wanna jakaś krzywa i kochane mugaty trzeba troche podszlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 zapomniałam się pochwalić że robiłam pyszną sałatkę z ogórków papryki selera i cebuli do słoików, pychotka polecami na kiszone też włożyłam, bo dzieci i mąż tylko takie lubiąogórki rosną jak gupie mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 słonko -moje mugaty ( zola własciwie, hehe ) tak samo kładzione jak u Dropki. Twoja obudowa chyba półokragła bedzie? u mnie na kancie na obudowie ścięte fazy z obu stron i ładnie połączone . łazienka super - dopinguj M - powiedz, że chwalą Super wyszło połączenie fazowanych z płaskimi i ta czarna listwa oddzielająca. a fotel taki http://allegro.pl/stary-fotel-bujany-na-biegunach-i2551518389.html - tylko cena inna była stan b.dobry, ale oczywiście do przemalowania - tylko nie wiem czy biel, czy inny pastel jakiś Uzaleznienie od turkusu się ujawnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Oj, jak pięknie Bardzo mi się podoba ułożenie przy prysznicu! Aż żałuję, że tak u mnie nie będzie Zachwyciło mnie to już u Yokasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.08.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 zapomniałam się pochwalić że robiłam pyszną sałatkę z ogórków papryki selera i cebuli do słoików, pychotka polecam i na kiszone też włożyłam, bo dzieci i mąż tylko takie lubią ogórki rosną jak gupie mam już dość ja robiłam ostre ogóreczki w zalewie cukrowo-octowo-chili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 My z umywalką jakoś nie pomyśleliśmy i tam dla odmiany będziemy mieć z tyłu płytki (szafka na umywalkę będzie mocowana do płytek, nie do "gołej" ściany). Mam nadzieję, że łączenie wypadnie w miejscu gdzie płytka jest grubsza i obejdzie się bez 1-centymetrowej warstwy silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kamilciu, fajowy fotel W pastelu będzie mu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) słonko -moje mugaty ( zola własciwie, hehe ) tak samo kładzione jak u Dropki. Twoja obudowa chyba półokragła bedzie? u mnie na kancie na obudowie ścięte fazy z obu stron i ładnie połączone . łazienka super - dopinguj M - powiedz, że chwalą Super wyszło połączenie fazowanych z płaskimi i ta czarna listwa oddzielająca. a fotel taki http://allegro.pl/stary-fotel-bujany-na-biegunach-i2551518389.html - tylko cena inna była stan b.dobry, ale oczywiście do przemalowania - tylko nie wiem czy biel, czy inny pastel jakiś Uzaleznienie od turkusu się ujawnia fotelik bardzo fajny daj go w pastele, może miętka, teraz na czasie podobno, a o obudowie mojej już kiedys mówiłam, to panel, wybór mojego męża, niech mu będzie, juz wyobrażam sobie jak by przeklinał nad obudowywaniem tej wanny mozaiką, może lepsza byłaby prosta, ale nasza łazienka to tylko 9m2 nie wiem czy prysznic by sie zmieścił, a nie mamy drugiej łazienki tylko samo wc Oj, jak pięknie Bardzo mi się podoba ułożenie przy prysznicu! Aż żałuję, że tak u mnie nie będzie Zachwyciło mnie to już u Yokasty. przestań narendil z tym "pięknie" wymuszone to to bo teściowa nie pochwaliła he he a właśnie gdzie yokasia sie podziewa? juz nie raz dziękowałam jej za tę inspirację ja robiłam ostre ogóreczki w zalewie cukrowo-octowo-chili o kamilcia coś słyszałam o takich ale nie jadłam to takie 3 łyżki chili i prawie 1 kg cukru? może zrobię jak pyska za bardzo nie wykręca Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts