Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

Och, jak ładnie...

U nas też remonty :mad: Zabrali się za kilka główniejszych ulic.

Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego przez wakacje praktycznie nic nie robili i zaczęli pod koniec sierpnia?

u nas to samo, na objazdach ogromne korki w godzinach szczytu, trzeba się przyzwyczaić- jedyne wyjście. podobno dotacje unijne w tym czasie wpłynęły, czy cóś

Cześć słoneczko, ale Ci zazdroszczę tej jodełki :rolleyes: Mnie się marzyła w sypialni - nie wypaliło :(

W łazience też coraz piękniej.

Co to za baterie?

Dropciu kurczę nie pamiętam, że wspominałaś o jodełce do sypialni, ale pewnie miałby to być parkiet, a nie tak jak u mnie płytki? może jeszcze dasz radę?

Śliczna łazienkahttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif i płytki w jodełkę -superhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif

dzięki vesila mówisz? mnie już jakoś to wszystko nie podnieca, może za długo trwa ta nasza wykończeniówka, wszędzie jeszcze taki bałagan:(

Słońce - łazienka na ukończeniu, więc i przeprowadzka pewnie niebawem :) kłopoty dojazdowe się skończą ;)

Dropko - baterie chyba z LM - wyglądaja mi na te, na które i my się zdecydowaliśmy ;)

Kamilcia już nie planuję konkretnej daty, bo mówiłam na lewo i prawo że w maju, póżniej że do końca sierpnia:0 a dojazd do miasta będzie podobny, gorzej jest już w samym mieście, trzeba sobie opracować plan i wstawać chyba o 5;00, bo od 6:00 sie nie wyrabiam

a baterie rzeczywiście widziałam takie w LM, ja kupiłam przez internet omnires artdeco

http://www.omnires.pl/oferta/baterie/bihc/art_deco/art_deco_ad5110/

Słońce - ile zdjęć :jawdrop:

A poważnie - wyszło SUPER :yes: - strasznie podoba mi się rameczka w prysznicu :rolleyes:

Podłoga w jodełkę też :yes: - pięknie będzie u Ciebie :cool:

Buziaki zostawiam :hug:

dzięki Aga buziak:hug:

slońce,piękna łazienka Ci się wyklarowała!! Brawo!

Beatko mów mi tak jeszcze:hug: jesteś bardzo miła

Dostrzegam ładną baterię umywalkową:)

taak? na zdjęciu z daleka trochę mizernie wygląda, ale rzeczywście fajna jest

Świetne czarne dekory :yes:.

Aneczko

mów mi tu szybko co tam u Ciebie? jak zdróweczko, plecki i kociak jak się ma?

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słoneczko widzisz - mnie sie te baterie pokićkały bo ja mam OBA rodzaje - do górnej łazienki te z LM a do dolnej te co Ty :) kupiłam na allegro - jeszcze nieco taniej niż Ty, a w piątek widziałam w sklepie w Łodzi za prawie dwa razy drożej !

U nas tez przeprowadzka się przesunęła w czasie przez mokre podłogi, wiec łączę się w bólu... Ale za to kolejne zdobycze na giełdzie upolowane ;) może nie szyt marzeń, ale za bardzo małe pieniądze ;) Więc jak ew szczyt marzeń się znajdzie to można będzie bez żalu wymienić ;)

• 4 weeks później...

Dziewczynki Wiola ma sie dobrze:wiggle:Wybiera, kupuje, urządza:D

Jest bardzo zapracowana, a wykończeniówka robi swoje.

Bardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawia.:wiggle:

Słonko, jak już ciut ochłoniesz, to skrobnij tutaj też coś czasami. I koniecznie fotki:rolleyes:

Buziaki:hug:

• 3 weeks później...

no jestem jestem, żyję:hug:

miarka się przebrała, muszę tu zrobić komuś antyreklamę

SKLEP MIVIENA TO OSZUŚCI,!!! NIE WAŻCIE SIE TAM KUPOWAĆ ŻADNYCH LAMP!!

ja już od ponad miesiąca wydzwaniam i przypominam żeby oddali mi kasę za zwrócony kinkiet., głupie 111 zł

zaczęło się od wysłania im zdjęć zardzewiałego kinkietu, przyjęli reklamację, przysłali kuriera po lampę (ciekawe po co im ten badziew pewnie komuś innemu upchnęli).

po kilku dniach otrzymałam maila od milej pani, że będzie zwrot gotówki, później jeszcze dzwonił ktoś pytał czy nie chcę wymiany na inny. podałam nr konta i na tym sie skończyło. dzwonię po tygodniu,

Pan mówi ze ta p od reklamacji złamała rękę, a szef w delegacji.

kolejny tydzień, Pan mówi że przekazał szefowi, nastepny tydzień.

znowu dzwonię, mówię że mnie g..o obchodzi jakaś p na zwolnieniu, a ten wybełkotał, że szef mówi ze nie dostarczyłam im paragonu, czy dowodu zakupu,

to się wkurw. totalnie, mówie baranowi że nikt mi nie mówił o tym wcześniej, a teraz nie mam.

próbowałam wystawić złodziejom opinię negatywną na opineo, ale tam przyjmują tylko pozytywne, wystarczy im głupia wymówka sprzedawcy. no i co teraz??

mam potwierdzenie z wpłat na konto, wszystkie maile, no i co?

pewnie mogę zapomnieć.

Edytowane przez słońce 2

Słoneczko, a powiedziałaś im, że zamierzasz rozpocząć forumowy czarny PR?

Ja miałam podobny problem z inną lampą i inną firmą. Zamówiłam, zapłaciłam, po czym okazało się, że jest wycofana z produkcji i jednak nie dojechała. Pan obiecał zwrot, po czym przestał odpisywać na maile, dodzwonić się to już w ogóle nie było szans. W końcu się wkurzyłam i napisałam wiadomość, że udzielam się na forum budowlanym i zamierzam umieścić tam informację o zaistniałej sytuacji, ostrzegając innych przed zakupami w jego sklepie. Kasa następnego dnia była u mnie na koncie, z serdecznymi przeprosinami za zwłokę :)

dropciu, tego im jeszcze nie mówiłam, ale skoro opineo się nie wystraszyli..nie wiem muszę jakiegos maila wystosować, może poskutkuje dzięks

ato jest to g..o http://miviena.pl/gfx/big/1278975603.1315.jpg nie warte 50 zeta nawet. cienka blaszka polakierowana czyms bezbarwnym

Hej słonko,

no sporo kazałaś na siebie czekać:mad::hug:

A co to za historia z tym kinkietem?:jawdrop::bash: To oszuści jedni:spam:

Mam nadzieję, że jednak uda Ci się odzyskać pieniądze. jeżeli mogę Ci doradzić, to wybieraj modele firmy Candellux, Italux- są bardzo porządne i mają dobre ceny.:yes:

Hej słonko,

no sporo kazałaś na siebie czekać:mad::hug:

A co to za historia z tym kinkietem?:jawdrop::bash: To oszuści jedni:spam:

Mam nadzieję, że jednak uda Ci się odzyskać pieniądze. jeżeli mogę Ci doradzić, to wybieraj modele firmy Candellux, Italux- są bardzo porządne i mają dobre ceny.:yes:

chyba już nigdy nie kupię, nie oglądając lamp na żywo

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

ale żeś sie obkupiła

łóżko superowe

a z tą miviena niezłe jajca ja kupowałam u nich plafon i było oki

Życzę powodzenia w odzyskaniu kasy

tak karoluś plafon jest ok, ja kupiłam ten sam, mam ten stalowy , a Ty który?

Edytowane przez słońce 2

przeca ja jestem na macierzyńskim to se mogę byki strzelać ale chyba każdy już wie że ja pisze bez ładu i składu;)

oj Karola, ty nasz roztrzepańcu, pewnie że na macierzyńskim Ci wolno:)

Piękne łóżeczko Kochana ... piękne

Mówisz? może być? to dobrze, dzięki:hug:

Edytowane przez słońce 2