agawi74 04.01.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Słońce, my mieliśmy jechać do Ikei ale na Targówek. Ale nie wiem czy pojedziemy, bo chyba nie wyrobimy się czasowo. Może w razie czego napisz co to za tkanina. A na Allegro nie ma? Czasami rzeczy z Ikei są dostępne. Nie martw się kochana brakiem mebli:hug: Pomalutku, wszystko umeblujecie. Fakt, że szafa i stół są raczej koniecznością- bez tego trudno się żyje... Jeżeli szukasz czegoś na okna, to powiem Ci, ze te rzymskie rolety wychodzą dość drogo. Dużo taniej wychodzą zasłony lub zwykła roletka (szczególnie do łazienki). Masz już coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.01.2013 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 roleta miałaby być tylko w kuchni i łazience, a w sypialni zasłony przed świętami latałam po porcie łódzkim i szukałam eurofiran, zapodziały mi się, dopiero w domu na mapce znalazłam;)aga ten materiał z ikei to tylko w Jankach bynajmniej strona tak mówi, a na allegro już dawno sprawdzałam, ale nie zaszkodzi znowu poszukaćpw wysyłam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Do Janek to my raczej nie pojedziemy, bo to strasznie daleko od nas... Wysłałaś pw, czy maila? Zaraz sprawdzę. Chyba maila jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.01.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 słońce będe w Jankach w poniedziałek pisz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.01.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 już napisałam pw, dzięki mugatko, że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Słonce Zdjątka jakieś wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Hej słońce, niestety nie dotarliśmy dzisiaj do Ikei... ale widzę, że Mugatka się zaoferowała:wiggle: Mam nadzieję, że materiał jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 słońce przeczytałam - wszystko wiem, telefon mam dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Słoneczko, zaserwuj nam trochę zdjęć, co? Strasznie jestem ciekawa postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Słonko Po pierwsze gratuluję przeprowadzki kochana Po drugie czekam na srylion zdjęć, bom przeogromnie ciekawa jak się urządziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Jestem Opowiadaj jak się mieszka w nowym domku ... Kochana Ty też się ze zdjęciami nie postarałaś ... i to jeszcze bardziej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 :cry: :cry: :cry: Kochana pewnie zgrzeszyłaś ... za to pokazywanie języka ... dlatego Ci się komp zawiesza Siedzę i czekam cierpliwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Gdzie Młoda się wybiera ??? Ale jej zazdroszczę, sama bym się na taka wycieczkę wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 majcia mam taki baklagan, że wstyd u chłopaków pełno klocków na podłodze, może jutro spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Słonce Zdjątka jakieś wklej Hej słońce, niestety nie dotarliśmy dzisiaj do Ikei... ale widzę, że Mugatka się zaoferowała:wiggle: Mam nadzieję, że materiał jeszcze będzie słońce przeczytałam - wszystko wiem, telefon mam dam radę mugaciu fajnie by było, tę tkaninę znam, jest fajna gruba, w sklepach internetowych widziałam podobne, ale nie wiem jak z jakoscią Słoneczko, zaserwuj nam trochę zdjęć, co? Strasznie jestem ciekawa postępów dziewczyny dobrze postaram sie jutro coś cyknąć Słonko Po pierwsze gratuluję przeprowadzki kochana Po drugie czekam na srylion zdjęć, bom przeogromnie ciekawa jak się urządziliście dzięki za gratulacje:hug: kiedy przyjedziesz? Gdzie Młoda się wybiera ??? Ale jej zazdroszczę, sama bym się na taka wycieczkę wybrała jedzie do murzasichle koło zakopanego podobno ma sie uczyc jeździć na nartach, tu na naszej górze piszczała na wyciągu, ciekawe jak tam. pyta się czy parami można jechać na orczykowym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 kiedy przyjedziesz? Szczerze to nie wiem Pewnie w Lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Szczerze to nie wiem Pewnie w Lutym to fajnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 to fajnie:wiggle: Też się cieszę Opowiadaj jak dzieciaki się odnalazły w nowym domu ??? Pewnie przeszczęśliwe, że mają więcej miejsca w nowym domku ??? Co Wam jeszcze zostało do zrobienia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.01.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 fajnie, chociaz martyna sie zlościła bo u niej wszyscy na łóżku przesiadywali. stoi tam stary telewizor.dzisiaj Marcin uruchomił już nasz w salonie, bedzie miala spokój, wywali sie tamten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.01.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Nie dziw się Martynie, nowy pokój dostała to chciała mieć go tylko dla siebie, a tu się okazuje, że znowu wszyscy razem siedzą Wiesz jak to jest, młoda chce mieć swój kąt, w który może się schować przed rodzeństwem A chłopaki jak tam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts