Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

Słońce, my mieliśmy jechać do Ikei ale na Targówek. Ale nie wiem czy pojedziemy, bo chyba nie wyrobimy się czasowo.

Może w razie czego napisz co to za tkanina. A na Allegro nie ma? Czasami rzeczy z Ikei są dostępne.;)

Nie martw się kochana brakiem mebli:hug: Pomalutku, wszystko umeblujecie.

Fakt, że szafa i stół są raczej koniecznością- bez tego trudno się żyje... Jeżeli szukasz czegoś na okna, to powiem Ci, ze te rzymskie rolety wychodzą dość drogo. Dużo taniej wychodzą zasłony lub zwykła roletka (szczególnie do łazienki).

Masz już coś na oku?:rolleyes:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

roleta miałaby być tylko w kuchni i łazience, a w sypialni zasłony

przed świętami latałam po porcie łódzkim i szukałam eurofiran, zapodziały mi się, dopiero w domu na mapce znalazłam;)

aga ten materiał z ikei to tylko w Jankach bynajmniej strona tak mówi, a na allegro już dawno sprawdzałam, ale nie zaszkodzi znowu poszukać

pw wysyłam do Ciebie

Słonce :bye:

Zdjątka jakieś wklej :popcorn: :lol:

:hug:

Hej słońce,

niestety nie dotarliśmy dzisiaj do Ikei... ale widzę, że Mugatka się zaoferowała:wiggle:

Mam nadzieję, że materiał jeszcze będzie :rolleyes:

słońce przeczytałam - wszystko wiem, telefon mam :) dam radę :)

mugaciu fajnie by było, tę tkaninę znam, jest fajna gruba, w sklepach internetowych widziałam podobne, ale nie wiem jak z jakoscią

Słoneczko, zaserwuj nam trochę zdjęć, co? :) Strasznie jestem ciekawa postępów :rolleyes:

dziewczyny dobrze postaram sie jutro coś cyknąć

Słonko :bye:

Po pierwsze gratuluję przeprowadzki kochana :hug:

Po drugie czekam na srylion zdjęć, bom przeogromnie ciekawa jak się urządziliście :yes:

dzięki za gratulacje:hug: kiedy przyjedziesz?

Gdzie Młoda się wybiera ???

Ale jej zazdroszczę, sama bym się na taka wycieczkę wybrała :rolleyes:

jedzie do murzasichle koło zakopanego podobno ma sie uczyc jeździć na nartach, tu na naszej górze piszczała na wyciągu, ciekawe jak tam.

pyta się czy parami można jechać na orczykowym:rolleyes: